Uzun Zamandır Bi Kasa Almak İstiyorum Fakat Karar Veremedim Bir Türlü Aradığım Ozellik Büyük Olması Ve Şeffaf Yan Panel Bide Tabiki Sağlam Kasa Olmalı Bu Ozelikklerde Armor+ Var onunda Fiyatı Cok Aldım Bu kasayı Uzun Süre Kullanmak İstiyorum O Acıdan Geleceğe Yonelik Olmalı Tavsiye Edebilceğiniz Kasaları Yazarsanız Sevinirim.
tehermaltake shark önerirm kullanıyorum çok büyük ve kullanışlı bi kasa aliminyum olması bi artı ayrıca 12cm lik 2 tane çok sessiz mavi ledli fan var biri önde psu için çok geniş bi alan bırakılmış ve kasa üzerinde plastik parçalar kullanılmamış yani kasaya uçabilirsin sinirlendiğinde
Saolun Aklımda xclio Vardı Ama fanlardan Biri Bozulursa Fan Bulunurmu Bilmiyorum Bu Yüzden Eledim Xclioyu i Shark Hosuma Gitti Fiyat Arastırması Yapıyorum Bide Stacker Yattı Kafama Ama Onuda Alınca Mod Yapmadan Durulmaz Masraflı Olcak Güzel Bİ İndirim Beklicem Alcam İkisinden Birini.
yerinde olsam RC690 alırım hem yeterli büyüklükte hem soğutma mükemmel hemde fiyat süper
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme