Şimdi Ara

Kasa Tavsiyesi Lazım .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun Zamandır Bi Kasa Almak İstiyorum Fakat Karar Veremedim Bir Türlü Aradığım Ozellik Büyük Olması Ve Şeffaf Yan Panel Bide Tabiki Sağlam Kasa Olmalı Bu Ozelikklerde Armor+ Var onunda Fiyatı Cok Aldım Bu kasayı Uzun Süre Kullanmak İstiyorum O Acıdan Geleceğe Yonelik Olmalı Tavsiye Edebilceğiniz Kasaları Yazarsanız Sevinirim.

• tehermaltake shark önerirm kullanıyorum çok büyük ve kullanışlı bi kasa aliminyum olması bi artı ayrıca 12cm lik 2 tane çok sessiz mavi ledli fan var biri önde psu için çok geniş bi alan bırakılmış ve kasa üzerinde plastik parçalar kullanılmamış yani kasaya uçabilirsin sinirlendiğinde
  • Armor çok diyorsan shark modeli uygun bencede..
  • X-CLİO MODELLERİNİ İNCELEMENİ TAVSİYE EDERİM
  • Saolun Aklımda xclio Vardı Ama fanlardan Biri Bozulursa Fan Bulunurmu Bilmiyorum Bu Yüzden Eledim Xclioyu i Shark Hosuma Gitti Fiyat Arastırması Yapıyorum Bide Stacker Yattı Kafama Ama Onuda Alınca Mod Yapmadan Durulmaz Masraflı Olcak Güzel Bİ İndirim Beklicem Alcam İkisinden Birini.
  • yerinde olsam RC690 alırım hem yeterli büyüklükte hem soğutma mükemmel hemde fiyat süper
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.