Merhaba.. El süpergesi derken, elektrikli süpergeyi kastettin sanırım. Elektrikli süpürge ile temizlik riskli olabilir. Kasa içi elemanlara, kablolara zarar verebilirsin. Bu iş için en uygun olanı, çekme değil de, üfleme tarzı temizliktir. Bunu da ya bir kompresör vasıtası ile, veya bazı elektirikli süpürgelerde ayrıca bir üfleme çıkışı bulunur, onunla yapabilirsin. Hiç birini bulamazsan, yakınında bir oto lastik tamircisi varsa, kasayı götürüp hava tutturabilirsin. Burada da dikkat etmen gereken bir husus var, havayı önce eline tut. Çünkü bazı kompresörler havayı iyi filtre edemediğinden, hava ile beraber su da püskürtebiliyor. Kolay gele.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Elektrikli süpürge değil de bu küçük olan el süpürgeleri var ya alttaki resimdeki gibi
Bununla temizlesem bi sorun yasar mıyım ?
saç kurutma makinesini soğuk hava üflemeye ayarlayıp yapman daha mantıklı olur
@ulutashus
Teşekkurler, dikkate alacağım
Evt işlemcideki fanı cıkarmak Pc yi dahda ısıtıcaktır ark dediği gibi ilk saç kurutmayla tut iyice cıkan tozlarıda süpürge yardımıyla cek ;) bende akşam yapcam
Ama İlk önce Büyük toz yumaklarını ise Saç kurutma ile dağıtmayın. Bu, sizin ve sisteminizin başını daha çok ağrıtacaktır. Elektrikli süpürgeyi düşük enerji konumuna (mümkünse herhangi bir parçayı yerinden sökmeyecek bir düzeye) getirin ve kalıplaşmış toz yumağına doğru tutun. Sonra diğer işlemi uygula işini görür.
elektrik süpürgesinin en düşük deviriyle yapabilirsin hiç bi problem olmaz.yalnız çok parçalara dayayıp yapma hafif uzaktan yap.
ben elektrikli süpürgeyi çok yaklaştırmadan temizlerim. şu ana kadar hiç sorun yaşamadım.
Ben süpürgüyi yongaya bile dayanım bozulsada kurtulsam belki babam yeni bilgisayar alır diye ama melet taş gibi bişi olmuyo yhaa.Ama senin sistem benimki gibi riske girilmecek ise saç kurutma makinesini soğukta kullanman denildiği gibi olur.
herşeyi sök temizle geri tak yerine en azından senin içinde alıştırma olur ben öyle yapıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme