Şimdi Ara

Direksiyon temizligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir yakinimla araclarimizi degistirdik ve suan kullandigim aractan indikten sonra ellerim sanki yapis yapis olmus gibi hissediyorum, aslinda birazda kendi abartim bu durum ama sonucta titiz bir insanimdir ve beni rahatsiz ediyor bu durum. Kendi aracimin direksiyonuda malum elin terlemesinden dolayi bazen kirlenebiliyordu ama kendi aracim oldugu icin rahatsiz olmuyordum.

Simdi sorum su; bu deri direksiyonu temizlemek icin ozel bir urun veya yontem varmidir? Deriye zarar vermek istemiyorum, kolonyali mendille falan Turk usulu bir temizlik denedim ama pek fayda etmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sicak su bulasik deterjani sungerle iyice silin.devaminda deriyi canlandirmak icin vazelini yedire yedire iyice surun.bir iki saat sonrada yumusak kuru bir bezle tekrar silin tertemiz olacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anka0658 -- 1 Ağustos 2014; 11:20:15 >
  • Tesekkurler cevap icin. Daha basit bir yontem bilen var mi? Ozel urun falan?

• Ben kirli olduğunu düşündüğümde kolonya peçete ikilisi ile siliyorum.

Bence mikroplara karsi en iyi çözüm kolonya.
    Peceteye döküp üst kısımlara cok bastırmadan iç kısım dikiş yerlerine bastirarak silin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Direksiyon Sargisi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.