Şimdi Ara

kasa temizliği sonrası ekran kartında sıkıntı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam resimdeki hariç hicbir şey yok. Şuan araya kâğıt sıkıştırıp topluyorum. Belki bir umut.. Olmazsa sanırım sorun anakart gibi geldi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişen bir şey olmadı. Sonuç aynı

• hocam başka bir şey kalmadı anakartınızın ömrü bitmiş gibi duruyor.
  • moonquad kullanıcısına yanıt
    Şuan okuldayim. Aksam foxconn g41mxe anakarti takip deneyecegim. Bence de muhtemelen sorun anakart. Peki öğrenci isi, 768p de GTA v sorunsuz oynatacak uygun fiyatlı anakart-islemci ne giderdi? Çünkü sanirim, bu saatten sonra yatırım yapmak pek mantıklı gibi gelmedi bana

• kardes ram ve ekran kartinin bakir kisimlarini silgi ile sil bios pilini cikar en son tak takabiliyosan duzelmesi muhtemel zamanla kartin slottaki pinlere degmeyen kismi oksit benzeri bir madde ile kaplaniyor cikarip taktiginda bu kisimlar denk geliyorsa problem yaratabiliyor en basit cozum silgi ile sil tabi eger sorun buysa

• quote:

Orijinalden alıntı: moonquad

hocam karta zarar vermişsiniz geçmiş olsun vidalar bazen gevşek gibi görüne bilir ama asla öyle değildir size fazla sıkmış durumdasınız ve karta zarar vermişsiniz normalde fanların dönmesi gerek tek bir sorum var ekran kartı fanın kablosu karta takılı olduğundan emin olun eğerki takılı ise sorun kartta

böyle düşünmeden net yargılara varan arkadaşlarda nasıl bir kafa var acaba, hep merak etmişimdir.
  • yigitba kullanıcısına yanıt
    Hocam, o parcalar olmadan da acilmiyor pc.

• kardesim zaten ben sana onlari takmadan ac
    demiyorum silgi ile silip oyle tak diyorum bios pilini cikar butun parcalari oturttuktan sonra tak
    benimde pcde ekran gelmiyordu ram bozuk saniyordum biyerde okumustum sorun cozuldu masrafa gircektim bosuna denemekten zarar gelmez zaten silince rengin acildigini goreceksin

• yigitba kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz çok mantıklı evet. Fakat o parçaları diğer pcde denedim ve sorunsuzlar. Bundan bahsediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: burumbic

Ekran Kartı fanları dönmüyorsa ya ekran kartımın güç kablolarında sorun var ya da slota tam oturmamış

+1
  • memur_22 M kullanıcısına yanıt
    Şaka gibi gerçekten.
    1-kartin ek güç girişi yok
    2-sorunun ekran kartında olmadığını, başka pcye takınca canavar gibi çalıştığını, pcnin ekran kartsiz da acilmadigindan bahsetmiştim.

• ön panel girişlerini kontrol et, bir de stok fan takılıyken açılıyor mu sistem?
  • El Valiente kullanıcısına yanıt
    Farklı kasanın düğmelerini denedim. Stok fani taktim. Duzelmedi. Teşekkürler fikirlerin için

• Uzay kasa yap birde öyle dene parçaları kasaya takmadan dışarıda takip çalıştır sistemi

• hocam kisa devre filan olmasin anakartta veya slotlara zarar vermis olma ihtimalin varmi soylediklerine gore her sey anakartta bitiyor pc karti gormese yazilimsal diyecegim ama fan donmuyor ya karta elektrik gelmiyor ya da guc kaynagi pinlerinden iceriye kacma var tam oturmamis olabilir anakarta takilan kisimlardan diger sistemde ayni guc kaynagini denedin mi yani sorun bunlarda degilse anakart pert olmus demektir

• sıkıntı anakart'ta gibi
  • Arkadaşlar, öncelikle hepinize tesekkur ederim. Uzay kasa montaj yaptım. Ve sistem şuan açıldı. Sanırım kasada kacak var. Eski bir kasaydi zaten. Kasada kacak varsa boyle bir şey olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saab9000 -- 16 Nisan 2015; 12:23:30 >
  • hocam bende de aynı şekilde olmuştu. her zaman pc yi açarken gelen bip sesi gelmiyordu. ancak iç donanımların kablolarını felan çıkartıp taktım bios pilini çıkartıp takınca sorun düzelmişti.
    sizde pc yi açarken bip sesi geliyormuydu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.