şöyle en güselinden kasa alacam ama kararsız kaldım parası önemli değil ya bana tavsiyede bulunabilirmisiniz feel kasada olabilir??? yardımlarınızı bekliorumresimlerdeki kasalar arasında kaldım sizce hangisi olmalı
bunlar
feeldan çok daha kaliteli kasalardan birini tercih edebilirsin. İlk önce modifiye düşünüyormusun? Tam olarak ne amaçla kullanacaksın vb bilgileri verirsen senin işine yarayacak en iyi kasayı daha kolay söyleyebiliriz.
yaa tabikide modifiye düşünüorum bana tavsiyen varsa söyleyebilirsin bide sen olsan resimdekilerden hangisini seçerdin?
benim sana tavsiyem x-clıo kasa hem feel kasalardan çokdaha büyük hemde görkemli ilerde sıvı soğutma sistemi yaparsan sıkıntı olmaz ama ama sen bilirsi tabi bu arada modifiye yapacaksan sasanın sadece ölçüleri önemli kalıyo gerisi boş eyer kendin birde ön panel yapabilirsen bence bir hurdacıdan aldığın kasayla en iyi tezgahtan aldığın pahalı kasa arasında hiçbir fark yok
x-clio dehşet bişi ama cm stacker da kalitesi belli bi kasa ama bencce otur kendi kasanı kendin yap
ewt arkadaşım x-clio yu tavsiye ederim. Ayrıca o resimlerden alttakini seçebilirsin.
bu feel kasalara dandik felan diolar çok ses çıkartıo diorlarr aranızda bu kasayı kullanan varmı yada böyle birşey duyannn varmı acabA???
arkadaşım bence de sen x-clio kasa al. Bak ilk bakışta sana aşırı büyük gelebilr. Ama sistemi yerleştirince soğutmasının ve görünümünün cazibesine kapılacaksın.
artık öyle yapacazz yaa bir de bişey söylecem konuyla ilgisi yoq ama ben akçalı flour boyanın uv ışığa duyarlı olup olmadığını değilse hangi boyaların uv olduğunu mrak ettim başka bi sayfaya taşıdım bu knuyu ama cvp gelemeyince gene de sordumm
bu x-clio fiyatı nedir bunun??? pek kolay bulunmayan bi kasa sanırsam
feel 2 al bence
ben feel 1 aldım daha elime ulaşmadı ama yarın elimde olur, power dandik diyolar ama görüntü olarak süper bence powerıda yanana kadar kulalnıp sonra iyi bi power almayı düşünüyorum, yarın daha detaylı bir açıklama yaparım istersen...
eğer power sız kasa almak istersen aşağıadki linke bir bak derim tabii para sorunun yoksa
arkadaşım istanbuldaysan sana kadıköye gitmeni öneririm. Orada bulursun. Fiyatıda yanlış hatırlamıyorsam 134$ dı.
quote:
Orjinalden alıntı: biri-beni-sustursun
bu feel kasalara dandik felan diolar çok ses çıkartıo diorlarr aranızda bu kasayı kullanan varmı yada böyle birşey duyannn varmı acabA???
Ewt çok sesli. Ama madem mod yapacaksın önce fanlarla başla (alırsan tabi) özellikle pws nin sesi baş ağrıtan cinsten. Öyleki ben ilk aldığımda kasayı ilk işim pws nin fanını değiştirmek oldu.
Resimlerdende ben olsam üstekini seçerim çünki sağutması öbürüne göre daha iyi.