Bildirim
Kasa titriyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hard diskler ve fanları kontrol et yerinden oynamış olabilirler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha once hic bilgisayar acmadim yan taraflardan 1 ini soksem yeterli mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: coMMann
hard diskler ve fanları kontrol et yerinden oynamış olabilirler
Alinti yapmayi unutmusum soruyu sorarken pardon
Muhtemelen sabit disk yerinden oynamıştır. Keza koca kasayı titretecek kuvvette başka bir bileşen yok. Belki fan olabilir. Her halükarda içini açıp kontrol etmeniz gerekiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lincolnn
Muhtemelen sabit disk yerinden oynamıştır. Keza koca kasayı titretecek kuvvette başka bir bileşen yok. Belki fan olabilir. Her halükarda içini açıp kontrol etmeniz gerekiyor.
Hocam kasanin 1 tarafini acmam yeteeli mi ve eger bisey yerinden oynamis olsa hic acilmamasi lazim degil mi pcnin
1 kapağını açmanız yeterli hatta kapağı açıp pc yi çalıştırın sorunu daha iyi anlayabilirsiniz
Kasayı önünüze alın. Açılış düğmesi size baksın. Sol taraftaki vidaları sökün ve içerde sağ al tarafta harddisk olacak. Onu yerine otur.
Aç gitsin kasayı iki sağına soluna bak işte kardeşim sanki atomun içini acicaksin. Sıkıntıyı bulamazsan götür bir pcciye o baksın.
Beyler actim pcyide bi bozukluk goremedim normalini bilmedigim icinde olabilir buraya foto atilmiyo ozel mesajla birinize atsam yardim eder misiniz
Evet yeterli olacaktır. Korkulacak bir durum yok. Açın ve kasayı çalıştırın. Titreşime sebep olan parcayi tespit edin. Ya fan yada hdd olacağı icin her halukarda yerlerine sabitlemeniz gerekecek.
Arkadaslar suan bana.kizabilirsiniz ama titreme soyle kasanin onunun yani cd takma yerinin uzerine koydugumda elim titriyo kasa direk titremiyo bu normal mi onu bilmiyorum iste aldiktan sonra servise gittigi icin hatirlsmiyorum bu normal mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X