Şimdi Ara

Kasa titriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kasaya format attirmistim bilgisayarcida gelirken araba bagajinda dustu eve geldim saglam calisiyor performansta sikinti yok ama kasa titremeye basladi hafif bu bir sikinti yaratir mi yoksa kullanmaya devam edim mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hard diskler ve fanları kontrol et yerinden oynamış olabilirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha once hic bilgisayar acmadim yan taraflardan 1 ini soksem yeterli mi

• quote:

Orijinalden alıntı: coMMann

hard diskler ve fanları kontrol et yerinden oynamış olabilirler

Alinti yapmayi unutmusum soruyu sorarken pardon

• Muhtemelen sabit disk yerinden oynamıştır. Keza koca kasayı titretecek kuvvette başka bir bileşen yok. Belki fan olabilir. Her halükarda içini açıp kontrol etmeniz gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincolnn

Muhtemelen sabit disk yerinden oynamıştır. Keza koca kasayı titretecek kuvvette başka bir bileşen yok. Belki fan olabilir. Her halükarda içini açıp kontrol etmeniz gerekiyor.

Hocam kasanin 1 tarafini acmam yeteeli mi ve eger bisey yerinden oynamis olsa hic acilmamasi lazim degil mi pcnin

• 1 kapağını açmanız yeterli hatta kapağı açıp pc yi çalıştırın sorunu daha iyi anlayabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kasayı önünüze alın. Açılış düğmesi size baksın. Sol taraftaki vidaları sökün ve içerde sağ al tarafta harddisk olacak. Onu yerine otur.

• Aç gitsin kasayı iki sağına soluna bak işte kardeşim sanki atomun içini acicaksin. Sıkıntıyı bulamazsan götür bir pcciye o baksın.

• Beyler actim pcyide bi bozukluk goremedim normalini bilmedigim icinde olabilir buraya foto atilmiyo ozel mesajla birinize atsam yardim eder misiniz

• batuhanatr41 B kullanıcısına yanıt
    Evet yeterli olacaktır. Korkulacak bir durum yok. Açın ve kasayı çalıştırın. Titreşime sebep olan parcayi tespit edin. Ya fan yada hdd olacağı icin her halukarda yerlerine sabitlemeniz gerekecek.

• Arkadaslar suan bana.kizabilirsiniz ama titreme soyle kasanin onunun yani cd takma yerinin uzerine koydugumda elim titriyo kasa direk titremiyo bu normal mi onu bilmiyorum iste aldiktan sonra servise gittigi icin hatirlsmiyorum bu normal mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.