FP sıfır kasa topluyorum tavsiyelerinizi esirgemeyin lütfen :) bütçe 17-20 k monitorü 'de ikinci el almayı düşünüyorum oynayacağım oyunlar dota 2 fifa 24 elimde sadece ssd mevcut güncel piyasada düdüklenmeden bu işi görecek parçaları bulmama yardım ederseniz çok sevinirim ikinci el almayı düşünmüyorum |
kasa topluyorum bilgili arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum
-
-
monitörün bütçesi ayrı mı yoksa 20 bin toplam hepsi mi? geçen bi 21 bine sistem vardı monitörsüz. ikinci el de olsa monitör de tutar bir miktar. hazır sistemlere bakın çünkü o bütçeye toplama biraz zor olabilir.
-
İnventus.
-
monitöre ayrı diyebiliriz parçaları tek tek toplamak daha cazip geliyor Fiyat performans açısından hazır sistem almak istemiyorum açıkçası
-
Bu parçaları tek tek alırsan bu fiatlara toplayamazsınız Hazır sistemler kesin daha ucuza geliyor..
-
inventus iyi firmadır ve arkadaş hesaplı bir sistem atmış. anakartını b550 yap direkt al yani başka türlü olacak iş değil o bütçeye toplama. hazır sistemler casper zamanındaki gibi değil. biosu yok yeni ekran kartı takılmaz biosu desteklemeyince ama şimdi hazır sistemlerde markalı ürünler kullanılıyor FSP güç kaynağı var mesela gerisi de öyle.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X