merhabalar biraz eski pcim var dün akşam açmaya çalıştığımda açılmadı hiç tepki vermedi power supp yandı diye düşündüm ama usbden şarz adebiliyorum açma tuşuda bozuk gibi görünmüyor tuşun anakarttaki pimini çıkarttım tornavida deydirdim açılmadı yani tuşta sorun yok birde bir aydır pc bazen aniden kapanıyordu sadece hdd ısıgı yanık kalıyondu tuşa basınca açılmıyordu yeniden açmak için kasanın arkasından güç kablosunu çıkartıp takıyordum havalar ısında fanlar iyi sogutamıyor diye düşündüm hava ile temizledim 1 hafta sorun çıkarmadı sonra yeniden başladı açaba bu sorunların bir bağlantısı varmı sorun nerde olabilir bi bileniniz daha önce aynı sorunla karşılasan varmı?
dün birde açmaya çalışırken kırmızı hdd ışığı 1 saniyeliğine çok zayıf yanar gibi oldu
Arkadaşım powerın arıza yapabilir ama mp4 dünü şarj etmicek diye birşey yok sistemi acicak kadar güc veremeyebilir. İkincisi
sol tarafda gözüken kondansötere bi bakarmısın tepesi paslanmıs yada hafide olsa siyahlık var gibimi? onların yanması sonucuda bilgisyarın ya hic acilmaz yada arada bir acilmamazlik yapip güc kablosunu sök tak yapmak gerektirebilir..
Benım bildigim bu kadar umarım diğer arkadasların destegiylede sorununa cözüm getirebilirsin.. İyi geceler
Bu arada Elm sokagi kabusu cıkmıs 2010< alaksiz ama olsun:d izlicemde simdi: p pp p p
quote:
Orijinalden alıntı: Ciglik398
Arkadaşım powerın arıza yapabilir ama mp4 dünü şarj etmicek diye birşey yok sistemi acicak kadar güc veremeyebilir. İkincisi
sol tarafda gözüken kondansötere bi bakarmısın tepesi paslanmıs yada hafide olsa siyahlık var gibimi? onların yanması sonucuda bilgisyarın ya hic acilmaz yada arada bir acilmamazlik yapip güc kablosunu sök tak yapmak gerektirebilir..
Benım bildigim bu kadar umarım diğer arkadasların destegiylede sorununa cözüm getirebilirsin.. İyi geceler
Bu arada Elm sokagi kabusu cıkmıs 2010< alaksiz ama olsun:d izlicemde simdi: p pp p p
ben tepelerinin iyici şişip içlerinden cerahat akıtanlarını gördüm iyyğğ :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme