KASA OLARAK RC-810 CM STACKER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. ACABA BU KASA İLERİYE DÖNÜK DOĞRU BİR KASA MI? AYRICA YİNE BU KASAYA UYGUN İLERİYE DÖNÜK GERÇEK GÜÇ KAYNAĞI OLAN BİR GÜÇ KAYNAĞI ALMAK İSTİYORUM. TAVSİYELERİNİZ NELERDİR? (4 ÇEKİRDEKLİ İŞLEMCİ VE 8800 GTX EKRAN KARINI ZORLANMADAN ÇALIŞTIRACAK)
Kesinlikle ileriye dönük bir kasa, STC-T01 modelinden farkı çift güç kaynağı desteği olmaması. Güç kaynağı olarak bütçene bağlı olarak tavsiye yapılabilir. FSP, SilverStone yada Enermax'ın 500W ve üzeri modellerine bakabilirsin.
BÜTCE O KADAR SORUN DEĞİL AMA BEN OVERLOK YAPMAK NİYETİNDE DEĞİLİM. YİNE GÜÇ KAYNAĞIDA İLERİYE DÖNÜK OLSUN İSTİYORUM. GENEL İFADELER DEĞİLDE BANA DİREKT ŞU GÜÇ KYANAĞINI TAVSİYE EDERİM DERMİSİNİZ.
Forumda aksini iddia edecek kimse olacağını sanmıyorum:
fiyat olarak pek sorun yok demiştim ama monitore vereceğim para crt den lcd ye geçtiğim içim 3 katına çıktı. o bakımdan güç kaynağına vereceğim pranın 200 doların üzerine çıkması zor gözüküyor. o bakımdan daha uygun bir fiyata bu istediğim özelliklere sahip bir güç kaynağı varmı? yoksa bu önerdiğin güç kaynağını biraz sıkışıp almalımıyım.
şimdi eğer intel x6800 işlemci ile 8800 ultra 768 ekran kartı ve 4 gb ram ı zorlanmadan çalıştırabilecekse fsp epsilon 700 ile be quied 530w güç kaynaklarından birini almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım?
Dostum eğer bütçeni zorlamayacaksa Öncelikle Enermax'ın İnfiniti serisine bak. 720 veya 650 Wattlık olanlar arasından ihtiyacına göre bir seçim yapabilirsin. Yok o kadar ödeyemem dersen. Bu durumda Be Quite Dark Power Pro 600 Watt alabilirsin. Söylemiş olduğun FSP Epsilon 700 Watt ta iyidir.
quote:
Orjinalden alıntı: fatiharikan
Forumda aksini iddia edecek kimse olacağını sanmıyorum:
Hayır niye riske sokacaksın, o da iyi ve güçlü bir PSU.
pc almak da amma zormuş. şimdi anladığım kadarıyla fps epsilon 700 ile be guiet 530w arasında tercih yapacaksam epsilon u tercih etmeliyim. doğru anlamışmıyım? bu arad araştırrken bir yerde be quiet bqe straight power e5 650 w güç kaynağı gördüm bu benim ayırdığım bütcenin tam sınırında bu güç kaynağı hakında yorumunuz nedir?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme