Şimdi Ara

kasa ve işlemci sessizleştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı çalıştırınca ses yüksek geliyor. Sessizleştirmek için en uygun hangi parcaları almam gerek

KASA COOLER MASTER RC-690
    CPU INTEL Core i7 920 2.66 GHz (kendi soğutucusunu kullanıyorum)
    PSU THERMALTAKE 650W W0163R TOUGHPOWER QFan 14cm Fan PSU (bunda bir sorun oldugunu sanmıyorum)

marka model olarak hangisini almam gerek.
    yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asd_akay -- 9 Aralık 2010; 12:28:21 >

• nemde bugün gidip bi fan almayı düşünüyorum kasaya 12 cm lik fan olur da pcu fanı çok ses yapıo ona nasıl bi fan alsam 12 cm lik fan olur mu onada
  • öncelikle şunu söylemek isterim anakartın fan hızının ayarlanmasını destekliyorumu yoksa sabitmi onu araştır sonrada güzel bir cpu soğutucu almanı tavsiye ederim bu şekilde sessizliği sağlayacaksın
  • anakartta 3 pinli çıkış var kasa fanı için ama hiç yavaşlatmıyordu fanı sürekli yüksek devirde çalıştırıyordu.
    Bende fanı oradan söktüm kablolarını kesip kırmızı siyah kabloyu psu dan gelen 5 volta bağladım ama sorunum tam olarak çözülmemişti çünki psu fanı kasadaki fandan daha güçlü dönüyordu psudaki fanı yavaşlatmak için dirençli bi gerilim bölücü devre yaptım 100 ohm luk direnç kullandım ama 100 ohm fazla olmalıki baya yavaşlattı psu yu elimde başka direnç yoktu ve 2 konumlu anahtar kullandım 1. konum direnç üzerinden devresini tamamlıo 2. konum da direk gidiyor...

oyunlarda falan psu nun daha çok ısınacağını düşünerek normal konuma alıyorum şimdiki sorunum hdd lerden gelen ses onların sesini yok edemem heralde aslında biraz daha uğraşsaydım daha ciddi bir fan konroller yapabilirim program kullanarak bi türlü fanlarını ayarlayamamıştım bu şekilde baya ii oldu ama hdd lerden uğultu şeklinde bi ses gelio

kasa ve işlemci sessizleştirme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.