Bildirim
KASA ve PSU için yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Öncelikle her bir bileşen için ayrıca konu açmayın lütfen...
Kasa ve psu önermek için de sistem bileşenlerinizi yazmanız gerekiyor. -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 20 Ekim 2011; 21:24:34 >
-
-
Unuttuğum bilgiler olmuş. İşlemci i5 2500k, ekran kartı hd 6950 olucak. Belki daha ileriki senelerde ekran kartı zorlanırsa cf yaparım. Aerocool xpedator kasanın tasarımını beğeniyorum. Bu kasayı en ucuz nerede bulabilirim? Opsiyonel fan eklemem gerekir mi ve hangi PSU yu önerirsiniz? Bilgisayar oyun için kullanılacaktır.. -
-
Cevaplar için teşekkürler. seasonic ss 850V PSU ve Aerocool Xpredator Black Evil kasa alıyorum. Kapağa 4 tane şundan takmayı düşünüyorum.
http://www.hepsiburada.com/Liste/akasa-12cm-kirmizi-ledli-ultra-sessiz-kasa-fani-ak-274cr-4rds/productDetails.aspx?productId=bd97116&categoryId=1125
Son bir sorum olacak. İleride HD 6950 kartım yetmediği zaman CF yapmayı düşünüyorum kasanın büyüklüğü uygun mu ve PSU gücü yeterli mi?
İşlemci i7 2600k....
-
quote:
Orijinalden alıntı: n s s
Cevaplar için teşekkürler. seasonic ss 850V PSU ve Aerocool Xpredator Black Evil kasa alıyorum. Kapağa 4 tane şundan takmayı düşünüyorum.
http://www.hepsiburada.com/Liste/akasa-12cm-kirmizi-ledli-ultra-sessiz-kasa-fani-ak-274cr-4rds/productDetails.aspx?productId=bd97116&categoryId=1125
Son bir sorum olacak. İleride HD 6950 kartım yetmediği zaman CF yapmayı düşünüyorum kasanın büyüklüğü uygun mu ve PSU gücü yeterli mi?
İşlemci i7 2600k....
Sorum güncel.....
HD 6950 büyük bir kart olduğu için sorma ihtiyacı duydum..
-
2 karta powerde yeter ayrıca o kasaya o karttan 3 tane bıle takarsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 27 Ekim 2011; 17:27:29 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X