Şimdi Ara

KASA ve PSU için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasa ve PSU için toplamda 520tl verebilirim. Güç kaynağının en az 750 w olması güzel olur. Tavsiye ettiğiniz güzel bir kasa ve kaliteli psu varsa cevalarsanız sevinirim :)
    İyi forumlar........

• Öncelikle her bir bileşen için ayrıca konu açmayın lütfen...

Kasa ve psu önermek için de sistem bileşenlerinizi yazmanız gerekiyor.

• Unuttuğum bilgiler olmuş. İşlemci i5 2500k, ekran kartı hd 6950 olucak. Belki daha ileriki senelerde ekran kartı zorlanırsa cf yaparım. Aerocool xpedator kasanın tasarımını beğeniyorum. Bu kasayı en ucuz nerede bulabilirim? Opsiyonel fan eklemem gerekir mi ve hangi PSU yu önerirsiniz? Bilgisayar oyun için kullanılacaktır..
  • Cevaplar için teşekkürler. seasonic ss 850V PSU ve Aerocool Xpredator Black Evil kasa alıyorum. Kapağa 4 tane şundan takmayı düşünüyorum.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/akasa-12cm-kirmizi-ledli-ultra-sessiz-kasa-fani-ak-274cr-4rds/productDetails.aspx?productId=bd97116&categoryId=1125

Son bir sorum olacak. İleride HD 6950 kartım yetmediği zaman CF yapmayı düşünüyorum kasanın büyüklüğü uygun mu ve PSU gücü yeterli mi?
    İşlemci i7 2600k....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: n s s

Cevaplar için teşekkürler. seasonic ss 850V PSU ve Aerocool Xpredator Black Evil kasa alıyorum. Kapağa 4 tane şundan takmayı düşünüyorum.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/akasa-12cm-kirmizi-ledli-ultra-sessiz-kasa-fani-ak-274cr-4rds/productDetails.aspx?productId=bd97116&categoryId=1125

Son bir sorum olacak. İleride HD 6950 kartım yetmediği zaman CF yapmayı düşünüyorum kasanın büyüklüğü uygun mu ve PSU gücü yeterli mi?
    İşlemci i7 2600k....

Sorum güncel.....
    HD 6950 büyük bir kart olduğu için sorma ihtiyacı duydum..

• 2 karta powerde yeter ayrıca o kasaya o karttan 3 tane bıle takarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 27 Ekim 2011; 17:27:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.