Şimdi Ara

Kasa ve PSU seçeneklerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir pc toplayacam ve Kasa ve psu konusunda yardımlarınız bekliyorum. Firabal da satılan setlerden

Enermaxlı Recom Kasa

CyperSnipalı Recom Kasa

İlk urunde psu ya cok guveniyorum. Fiyat olarak da uygun Lakin kasa biçimsiz geldi. İkinci üründe ise kasa hosuma gidiyor fakat psu hakkında bilgim yok.

Bu ürünlerden birini satın alacağım. Bir de şu soru işaretim var. Enermax olan setin daha pahalı olması gerekirken diğer setten daha ucuz.Bunu anlayabilmiş değilim. Enermax ı kafamda cok büyütmüş de olabilirim.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...

• Gösterdiğin kasalar berbat

Tavsiyem bunlar

AKASA infiniti Full Tower Kasa + High Power 650Watt Modüler Güç Kaynağı....249 usd ....peşinde 234 usd
    http://www.sanalmarketim.com/urun/9cb4c0246682674ae7607659b4f67c28/AKASA-infiniti-Full-Tower-Kasa-+-High-Power-650Watt-Moduler-Guc-Kaynagi

AKASA infiniti Full Tower Kasa + High Power 500Watt Plus Güç Kaynağı......199 usd ....peşinde 187 usd
    http://www.sanalmarketim.com/urun/52c0f9c0ca4821629f3e2c796de03cf0/AKASA-infiniti-Full-Tower-Kasa-+-High-Power-500Watt-Plus-Guc-Kaynagi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 27 Kasım 2008; 7:57:25 >

• Valla aklım baya karıştı. Akasa marka full tower düşünmüyordum hiç. Akasa markasını da araştırmaya başlayayım. En kısa zamanda seçeyim de alayım pcyi. Yardımlarınız için tesekkür ederim. Varsa başka kasa önerileri olan ve msg atarsa sevinirim.
  • Firebal'dan alacaksan Enermaxlı olanı tercih et. Tabi farklı markaları araştırmakta da fayda var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.