Şimdi Ara

kasa yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.sahibinden.com/feel_kasa_midt_atx_hurricane_mio733_fl550_300wWQQaXQQ11632613WQQpXQQdisplayitem

bizim burdaki spotcuda altta şu detaylı inlemesi verilmiş(8 sayfa) kasayı gördüm. sizce takas etmeli miyim?
    üste montaj dahil 80 tl istiyor.

http://www.futurelooks.com/spire-pininfarina-sp-atx-palus-computer-chassis-review/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ueroglu -- 7 Aralık 2009; 23:51:06 >

• feel kasalar dandik olur ama sogutması iyi olur genelde(seninkide iyi) ve sessizse bence gerek yok degistirmene..
    ama tipini de begenmiyorum kalite zaten yok dersen üste 80 lira güzel fiyat bu kasa icin..
    sunu söyleyim cok kaliteli kasaya benziyor ama sogutması degisik..genelde 8cm fanlarla saglanmıs sogutma.. tr'de satılanların aksine sadece yan kapakta büyük bir fanla sogutma yerine önemli bilesenleri sogutacak sekilde dizayn edilmis fanlar.. ne kadar iyi bir özelliktir alıp kullanan bilir..(bence ses acısından kötü sogutma acısından iyi bir özellik..)
    bu arada amerika da 130 dolardan avrupa da 100 euro'dan satılıyormus..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmurteam -- 8 Aralık 2009; 22:30:53 >
  • senin kasa daha iyi, ötekisinin şeklini beğenmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmurteam

feel kasalar dandik olur ama sogutması iyi olur genelde(seninkide iyi) ve sessizse bence gerek yok degistirmene..
    ama tipini de begenmiyorum kalite zaten yok dersen üste 80 lira güzel fiyat bu kasa icin..
    sunu söyleyim cok kaliteli kasaya benziyor ama sogutması degisik..genelde 8cm fanlarla saglanmıs sogutma.. tr'de satılanların aksine sadece yan kapakta büyük bir fanla sogutma yerine önemli bilesenleri sogutacak sekilde dizayn edilmis fanlar.. ne kadar iyi bir özelliktir alıp kullanan bilir..(bence ses acısından kötü sogutma acısından iyi bir özellik..)
    bu arada amerika da 130 dolardan avrupa da 100 euro'dan satılıyormus..

kasanın zaten soğutması ve kulanışlılığı hoşuma gitti. kapakları kanat biçiminde açılıyor ve anakart yan kapak üzerine monte ediliyor. bu sayede yazın anakartı ve işlemciniyi power dan uzaklaştırması daha rahat hava sirkülasyanu yapması hoşuma gitti. farklı olarak hard diskleri kutu içine raylı biçimde koymuşlar ve hard disk kutusu çıkartılabiliyor. civata yok hepsi tak monte et. bana da cazip geldi. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ueroglu -- 9 Aralık 2009; 2:08:55 >

• aldım :)))))
  • E hadi hayırlısı olsun. Ama ben de sizin kasanızı tercih ederdim. Vermeseymişsiniz keşke..
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidblue

E hadi hayırlısı olsun. Ama ben de sizin kasanızı tercih ederdim. Vermeseymişsiniz keşke..

hocam kasayı görmen lazım ama bir içim su be :))). kullanışlı. ama eşek ölüsü gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ueroglu -- 12 Aralık 2009; 2:49:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Eski Kasa Mercedes yardım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.