Şimdi Ara

Kasadaki tozlarla nasıl savaşabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yumak yumak toz çıkıyor tamam iyi de atıyorum ben bunları sonra bakıyorum kasanın içine fanların aralarına girmiş ekran kartının boardı tozlanmış anakart tozlanmış hele hdd zaten sanırım orda yeni bi ırk keşfettim değişik böcekler çıktı nasıl temizlenmeli bu tozlar ?

• ben elektrik süpürgesi kullanıyorum öneririm bilgisayar şantiyede filansa hava deliklerine ince kadın çorabı ile filtre de yapabilirsiniz
  • fön makinesi varsa tozlara üfletebilirsin işe yarıyor
  • Fon makinasinin soguk ufleyen kismi yoksa yapma derim bir tarafa yanlislikla cok yaparsin biseyler olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasanın acık olan ve ozellıkle fan ıle hava alan yerlerını kadın corabı kullanarak kapat bak bakalım ıcınde toz varmı :DDDD
  • Çok bir şey değil 35 liraya bir kompresör alın en temizi.Ömürlük kullanırsınız zaten.Süpürge fanları gevşetebilir.Pc açıkken daha da artar ısı.Riske girmeyin başka yollarla derim.
  • Hocam kasayı actıktan sonra supurgelerın yanında verilen fırçalı baslıkla supurun eğer pencerelı kasaysa sineklik ısınızı görür eğer normal kasaysa arkadasların soyledıgı çorap fikri mantıklı geldi fakat hava akımını engeller mı o da Işın başka boyutu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.