Şimdi Ara

kasadan 2 kez bip sesi gelmesi normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim bildiğim bilgisayarı açarken kısa bip sesi gelir benim kasada ise bilgisayarı açında kısa bip sesi geliyor sonra kısa bi süre sonra yani hani diyoya f2 ye basarsan bios açılır şuna basarsan şu olur diye işte bide o ekrandan hemen sonra yine kısa bir bip sesi geliyor açılıştaki bip sesi normalde o ekrandan sonrakini anlayamadım??

bu normalmidir??

şimdiden çok teşekkür ederim.

• Anakartın hangi bios u kullanıyor(Ami,Award,Pheonix vs)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeWeLoNe -- 2 Şubat 2010; 18:46:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki41

Bilgisayarınız hangi bios u kullanıyor(Ami,Award,Pheonix vs)

İntel'i hocam.

Anakartım: h55tc INTEL H55 Soket 1156 DDR3 1333MHz
    İşlemci: Intel Core i3 530 Soket 1156 2.93 GHz 4Mb Cache
    Ram: Kingston 1333MHz 2 ADET 2GB (TOPLAM: 4GB)

sistemi daha yeni topladım zaten.
  • zeki abi ordamısın?
  • bende 2 bip sesi hatırlıyordum ama, bilgisayarı kapatıp açtım şimdi hiç bip ses gelmedi,
    sanırım o anakartdan anakarta değişiyor, herhangibir sorun yoksa bilgisayarda endişelenmene gerek yok bence.
  • eminmisin hocam?
  • eskiden 2 bip ses geldiğine eminim ama eski bilgisayarımda öyleydi sanırım,şimdikinde o ses yok, sanırım anakartdan anakarta değişiyor bu durum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu hortlattığım için kusuruma bakmayın Aynı sorun sabah başıma geldi. Bilgisayarda önceden bi problem vardı;ekranla alakalı. Monitör phillips 107 e5. ekran arasıra gidiyo mönitörün kasaya girişini oynayınca düzeliyodu. Neyse körtopal çalışıyodu ta ki bu sabaha kadar. Kasanın güç düğmesine bastığımda 2 defa uzun "dıııt" sesi geldi, mönitör kasaya bağlı olmasına rağmen görüntü gelmedi ve mönitörün güç ışığı yanıp sönmeye başladı. Ekrana ne görüntü geliyor ne de (ingilizce bi uyarıydı hatırlayamadım) kbaloya veri gelmiyor şeklinde bi uyarı çıkıyor . Yardımcı olursanız sevinirim

• Bu tür sorunlarla karşılanlara yol gösterici olabilir.

http://blog.kupeli.net/19/bios-hata-mesajlari-ve-sesleri.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi séquestre -- 3 Temmuz 2011; 11:56:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.