Evet arkadaşlar selamalr herkeze. Kasa önem verdiğim performans ve modifiye modifiye aşamasında fanlara çok işlem yaptım fakat şimdi çok sinir bozucu olmaya başladı fan sesi ve kasadan gelen uğultu. Fanlar 15 tl markasız fanlar 2 adet 120cm 1 adet 90 cm 1 adet 200cm fan aktif çalışır durumda bunları kapadığım zaman yine uğultu kesilmiyor arkadaşlar çok sıkıcı olmaya başladı işlemci fanı olarak stok kulanıyodum ama dün noctua aldım sese pek etkisi olmadı açıkçası kasadan biyerden uğultu geliyor. Yardımcı olabilecek birisi varmı ?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Kasa içinden birkaç kare
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
İşlemci ve ya psu fanına baktın mı?Aynı sorun bende de vardı ses psu fanından geliyormuş değiştirdim şuan sessiz bir şekilde kullanıyorum
Uğultu diyorsanız HDD sesi olabilir. Benim çok başım ağrımıştı bu sorundan. Yapabilirseniz HDD'yi 5.25 inçlik slotlara lastikle bağlamak sorunu giderebilir.
dediklerinize baktım şuanda ama hdd lerden hiç ses gelmiyor psu daha 1 ay olmadı alalı özellikle sessiz aldım onuda ama bu ses anakartın altında geliyor ekran akrtı fan hızını %50 den %20 ye düşürdüm ama ses hala var kasa içine yaklaştıkça ses anakartın altından geliyor bu işlemci soğutucusundan olabilirmi ?
Anakartın vidalarını kontrol edin birisi tam oturmamış olabilir. O oturmayan kısım da fan döndükçe çarparak uğultu yapıyor olabilir. Yine olmadıysa HDDyi kasanın dışında çalıştırın HDD de değilse tam oturmayan çarparak uğultu yapan bir kısım vardır. Kasanın içinde sesin geldiği noktalara dokunarak sesin azalıp azalmadığını kontrol ederek kaynağını bulabilirsiniz.
youtube'den birkaç hdd videosu izledim hdd lerden gelen ses ile aynı bu ses sanırsam hdd lerden geliyor
bence işlemcş fanından gelıyor kasa super bı mıdı tower kasaya benzıyor ıslemcı fanı standart aliminyum kanatlı cok performanslı olmayan bır ıslemcı sogutucusu bence degıstır yada speed fan ıle fan devırlerını ayarla
Arkadaslar aynı sorun bendede var ne yapıcağımı bilmiyorum çok kötü bir ses var pcyi açasım gelmiyor bi yardım edin :(
ekran kartın powercolor ati 4850 galıba onun fanı fena ses yapıo %32 de calıştırmamam raqmen kafa aqrıtıyo bende Arctic Cooling VGA Cooler Accelero S1 Rev.2 Ekran Kartı Soğutucu ßu soğutucuyu aldım rahat ettim :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme