Bildirim
Kasalarınızı, soğutucularınızı modifikasyon ve revize etme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bana lazım böyle birşey fakat yazıcı yok işte. Bu ekonomide alıp işimizi görecek şeyleri de basamıyoruz. -
-
Benim aklımda kasa tasarlamak var. Duvar asılan board cinsten.
Geçen bir şey yapmaya çalıştım ama karaköyden inox vida falan almam lazım fakat yine sokağa çıkma yasağı geldi.
Hatta bir sürü metrik somun, rondela, pul falan da almam lazım.
Sizde epey atölye malzemesi var sanırsam. -
Biraz atölye yatırımı yapmıştım üniversitede açıkcası zaman oldu. Yemek yemedim o güzel eğe takımını aldım zaman oldu hobi matkap için karaköye gidip hayatımın en güzel dil dökmeleriyle ve 1 gün dükkanları dolaşmanın ardından stayer marka bir hobi matkabı aldım ve 180 TL gibi bir rakama almıştım tabi üstünede bir çay ve su içmiştim 😊. O zaman çinli markalar bile başlangıç 120 tl gibi rakamlara satılıyordu. Menevşe pasajı ve selanik pasajında çok güzel insanlar tanıdım. Keşke şu korona zamanları bitse ve bir daha o güzel büyülü mekanlarda insanlara pazarlıklarımla yaka silktirsem 😊. Hocam öncelikle böyle hoşunuza giden ürünleri atarsanız belki bir tasarım oluştururuz. Her ne kadar elektronik müh gibi gözüksemde cad programlarınıda iyi kullanabilirim (örn. Catia) . Birde hocam bence ilk olarak başlangıç noktanız m3 veya m4 vida seti (m3*8 -M3*12 gibi gibi) ve somun (düz ve fiberli olarak alın) pul ( plastik , metal ve metal altı lastikli) gibi gereçler alın. Hocam bursa ref tasarımlarınızı paylaşırsanız sevinirim fikir verebilirim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Bende de bir sürü şey var ama dremel yok. Tabi 3d printer da..
ihtiyaç duyduğum ve yapmak istediğim şeyler pano üstüne;
ekrak kartını
ses kartını
sıvı soğutucuyu
hard diskleri
güzelce tutturabileceğim parçalar bulmak.
Gerisi zaten metrik uzun vidalar ile delinip ayarlanacak şeyler. -
Konu takip -
-
Evet bu tip dostum.
Atölyemde tahtayı koydum masaya bekliyor. Bazı şeyleri nasıl bağlayacağımı düşünüyorum o yüzden kaldı öyle. -
Gpu fanları sıkıntı olur yan durduğunda.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam açık konseptlerde bir sorun teşkil etmez. Hava akışına göre değişir. CFD analizi yapılabilir. Tam olarak dikey yada yatay olarak iyi hava alır alamaz diyemeyiz. Tabi kapalı konseptlerde kasa yapısı vs. Önemlidir.
Hocam fotograflarınızı beklemekteyim.
tahta üzerinde şema mı atayım? parçaları koyup? -
Evet hocam güzel olur .
Tamam yarın atarım. -
Dostum nasıl yapacağımı sanırım çözdüm. Bugün bir şablon çıkarmaya çalışacağım.
Önce parçaları tahtanın üstünde bir resmediyim sonra modelleyeceğim şeyin şeklini gösteririm.
Parçaları tahtanın üstünde sabitlemek için aklıma güzel adaptör modelleri geldi..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X