Bildirim
Kasam şuanda açık çalışıyor sorun olurmu ?
KabelDirekt – 15m – Ethernet Kablosu, Ağ Kablosu, LAN – 0,25-30m arasında mevcuttur (Gigabit Ağlar için Fiber Hızı, RJ45 ile Switch/Router/Modem, siyah/mavi) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B018M7BC4K
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yan kapakta airduct varsa yan kapağı takmanızı tavsiye ederim -
quote:
Orjinalden alıntı: zek36
yan kapakta airduct varsa yan kapağı takmanızı tavsiye ederim
Zaten tek bir kapağı var. Oda mandal sistemi ile. Bütük kasayı kapatıyor saolsun. Suan olduğu gibi açık, Fanların döndüğünü filan görmek güzel :D, Ama bi sorun olurmu hep açık kalırsa diye sorayım dedim. İçi baya toz tutmuş temizledim hem. -
aynen bnde kullanıyorum daha soğuk kalıyor bilgisayar parçaları anakart kapalı hale göre biraz ısınıyor doğal olarak ama işlmci ve ekran kartı vs daha soğuk yan kapakta fan olmadığı için açık kalabilr sorun olmaz sadece birazdaha çabuk toz kapar o ayrı -
Benim eski p3 yıllardır kasası açık çalışıyor sorun yok canavar gibi
Ama allahtan o artık kardeşimin
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- no boot disk has been detected or the disk has failed çözümü
- laptop ışığı yanıp sönüyor ama açılmıyor
- kapsayıcıdaki nesneler numaralandırılamadı
- windows fotoğraf görüntüleyicisi bu dosya biçimini desteklemediğinden veya en yeni
- yüksek güçlü usb cihazı takıldı sorunu
- zyxel modem kurulumu
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- 0xc00007b hatası çözümü
- telefon neden ısınır
- ekran kartı resetleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X