Şimdi Ara

Kasama fan takacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Kasama fan takmayı düşünüyorum. Kasam Everest 707BR. Ancak fan konusundan hiç anlamıyorum. Fiyat sorunum yok ancak çok uçmak istemiyorum. Neyl nasıl yapmam gerektiğini, ne tür fan almam gerektiğini söylerseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle bu konuda sana çok iyi yardımcı olabilirim. Ilk önce kasada kaç adet fan var ve boyutları nedir? Bir diğeri kasanin hangi bölgesine takmak istiyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dadaş orhan

Öncelikle bu konuda sana çok iyi yardımcı olabilirim. Ilk önce kasada kaç adet fan var ve boyutları nedir? Bir diğeri kasanin hangi bölgesine takmak istiyorsun.

Kasamda hiç fan yok. Ve fan konusundan hiç anlamıyorum. Nereye koyacağım hakkında da bir fikrim yok. Büyük ihtimal sol kapağına takarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerleri varsa yerlerine takacaksın yoksa kendin yer acacaksın. 4 adet fan yuvası olması gerek o kasada. yanlara ikişer edet 12 cm fan takar arkayada tahliye için 1 adet de aynı şekilde yine 12 cm fan takarsın. yan kapak fanlarının cpu ve kartları fanlarının içerde sıkıştırdığı havayı dışarı atman için bir adet 12 cm yetmeyecektir. o yüzden iki adet egzoz fanı takman gerekecek fakat sende yer yok. Benim gibi ısıdan şikayet ediyorsan yer acmak zorundasın. kasada kendi üzerinde olan dandik olabilir onu çıkarıp başka yere alırsın, arkaya şöyle iyi bir fan takarsın. Piranha'da yeni nesil SSC altyapısını kullanan PWM devresi kullanılmıştır. Bu sayede anakartlarda standart haline gelen PWM 4-Pin fan çıkışından gelen sinyal ışığında fan devrini 600-1900 RPM arası otomatik ayarlar. http://www.n11.com/akasa-piranha-12cm-air-ripper-yuksek-performansli-sessiz-kasa-fani-P12714294
    2 adet 12 cm yan kapakta fanla fanlar içeri üflemi
    1 adet 12 cm fan tahliye için dışarı üflemeli
    1 adet ön tarafa takılan fan içeri üflemeli
    1 adet 12 takabilme imkanınız varsa kasa üstü fan dışarı üflemeli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa fanını adaptöre bağlama?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.