Şimdi Ara

KAŞAR/BAL/TERAYAĞI ARDAHAN GÖLE ÜRÜNLERİ. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
5
Favori
14.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: artçı

hocam yukarıda yazılanları okudunuz mu?
    sanalpazar kampanyası için dedik.
    26-27 tl diyorsunuz bende soruyorum size kargo ücretini+sanalpazar komisyonunu koyup kaça satmamı tavsiye edersiniz acaba?
    2kg kaşar sanalpazar indirimi ile 32 hatta liraya hatta daha aşağı alacaksın ve bu sıcak olmayacak?

sizin bu yaptığınız elin verdiği çekle gerdeğe girmektir. siz fırsat sunmuyorsunuz. sanalpazar sunuyor. sizin yaptığınız fırsatçılık
  • Bende fiyatları şişirip, sanalpazarın verdiği indirimi kendi imkanlarıymış gibi sunup(sanki forumda bilinmeyen olay) ürün satmaya çalışanlara ifrit oluyorum...
    -5 lira inirim yap dersin yapmaz.
    -100 lira üstü kargo bedava olsun dersin maliyetler kurtarmaz der.
    -..... şehrinde şurda şu fiyat desen,,, onlar şöyle yapıyor bizim mallar iso 999999 damak zevki belgeli derler.
    Ben konuda sıcak fırsat görmüyorum
    Tamamen şahsi görüşümdür.
    Sanalpazarla ilgili konu mevcut zaten Silinmesini talep ediyorum fiyatlar sıcak değil çünkü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

quote:

hocam yukarıda yazılanları okudunuz mu?
    sanalpazar kampanyası için dedik.
    26-27 tl diyorsunuz bende soruyorum size kargo ücretini+sanalpazar komisyonunu koyup kaça satmamı tavsiye edersiniz acaba?
    2kg kaşar sanalpazar indirimi ile 32 hatta liraya hatta daha aşağı alacaksın ve bu sıcak olmayacak?

sizin bu yaptığınız elin verdiği çekle gerdeğe girmektir. siz fırsat sunmuyorsunuz. sanalpazar sunuyor. sizin yaptığınız fırsatçılık

senin mesajını okumadan bende benzer şeyleri yazmışım yazınca baktım 1 mesaj üstde sende aynısını yazmışssın

• arkadaşlar benim mahalledeki senior gurme şarküterici emmiden aldığım taze kars kaşarı budur. kilosu 26 lira.

http://kasarpeynirikars.com/urunlerimiz-1462-birinci_sinif_taze_kars_kasar_peyniri.html

bir de tek tük klas peynirler getiren bir ablamızda göle kaşarı var. ikisi de öyle lezzetli ki, bir oturuşta 100-150 gram kaşkaval çerez gibi yeniyor.

not: konu sahibini protesto ediyorum. lütfen benim mesajımı alıntılamasın. bundan sonra konusuna mesaj atmıyorum

satıcının tavrından rahatsız oldum. bizi kör kütük cahil sanıyor herhalde. bu sebeple ekleme yapmadan geçemedim: buyrun bir kars efsanesi büyük "büyük zavotlar" ve fiyatları

http://buyukzavotlar.com/
    https://tr.foursquare.com/v/b%C3%BCy%C3%BCk-zavotlar-s%C3%BCt-%C3%BCr%C3%BCnleri/4ff997fae4b0903669426650

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 28 Nisan 2015; 22:39:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

Bende fiyatları şişirip, sanalpazarın verdiği indirimi kendi imkanlarıymış gibi sunup(sanki forumda bilinmeyen olay) ürün satmaya çalışanlara ifrit oluyorum...
    -..... şehrinde şurda şu fiyat desen,,, onlar şöyle yapıyor bizim mallar iso 999999 damak zevki belgeli derler.
    Sanalpazarla ilgili konu mevcut zaten Silinmesini talep ediyorum fiyatlar sıcak değil çünkü...

sizin sıcak fırsat görmediğiniz sıcak fırsat olmadığı anlamına gelmiyor hocam.
    varsa alternatif fırsatınız sunarsınız o zaman.
    ya fiyatlardan haberiniz yoktur
    ya da benim de ifrit olduğum! fırsatçı değil de mezarcı kategorisinde olan alıcılardansınızdır!!
    herşeyi siz biliyorsunuz diye herkesin bidiğini sanmanızda ayrı bir komedi.
    bu forumu hafife alıyorsunuz sanırım.
    eğer ben bunu yazıyorsam demek ki bilmeyen bir çok arakdaşımıza yardımcı olmuşum ki yazıyorum dimi.
    çok bilmiş görünmek artı puan mı katıyor anlamıyorum ki.

yani yazarken biraz uslüba özen gösterirsek sevinirim.
    kimse size alın demiyor.
    zorla ürün de satmıyor
    ben sizden daha fazla sıcak fırsatçıyımdır emin olun.
    ve bu sıcak fırsattır.

kalite konusunda eleştiri yapacaksanız anlarım
    dinlerim
    ama hop hemşerim benim işime gelmiyorsun çek arabanı demek
    hafif tabirle kendini bilmezliktir.
    yapmayın.

ayrıca ilk mesajda da yazdım forum içinden gelebilecek taleplerde yapabileceğim birşey ise her daim yapmaya çalışırım dedim.
    ama okuduğumuzu anlamaktan ziyade söylemek istediğimizi yazmakla zaman kaybettiğimiz için
    es geçiliyor bunlar.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

Bende fiyatları şişirip, sanalpazarın verdiği indirimi kendi imkanlarıymış gibi sunup(sanki forumda bilinmeyen olay) ürün satmaya çalışanlara ifrit oluyorum...

sizin sıcak fırsat görmediğiniz sıcak fırsat olmadığı anlamına gelmiyor hocam.
    varsa alternatif fırsatınız sunarsınız o zaman.
    ya fiyatlardan haberiniz yoktur
    ya da benim de ifrit olduğum! fırsatçı değil de mezarcı kategorisinde olan alıcılardansınızdır!!
    herşeyi siz biliyorsunuz diye herkesin bidiğini sanmanızda ayrı bir komedi.
    bu forumu hafife alıyorsunuz sanırım.
    eğer ben bunu yazıyorsam demek ki bilmeyen bir çok arakdaşımıza yardımcı olmuşum ki yazıyorum dimi.
    çok bilmiş görünmek artı puan mı katıyor anlamıyorum ki.

yani yazarken biraz uslüba özen gösterirsek sevinirim.
    kimse size alın demiyor.
    zorla ürün de satmıyor
    ben sizden daha fazla sıcak fırsatçıyımdır emin olun.
    ve bu sıcak fırsattır.

kalite konusunda eleştiri yapacaksanız anlarım
    dinlerim
    ama hop hemşerim benim işime gelmiyorsun çek arabanı demek
    hafif tabirle kendini bilmezliktir.
    yapmayın.

ayrıca ilk mesajda da yazdım forum içinden gelebilecek taleplerde yapabileceğim birşey ise her daim yapmaya çalışırım dedim.
    ama okuduğumuzu anlamaktan ziyade söylemek istediğimizi yazmakla zaman kaybettiğimiz için
    es geçiliyor bunlar.

Yazdıklarımı üzerinize alınmanız manidar...
    Üzerinize alınmanız gereken kısım konunun sıcak fırsat olmaması sebebiyle silinmesidir.
    Bunun nedeni sizin şahsınız yada sattıgınız ürünle alakalı değil f/p oranının yetersizliği...
    Bende üstdeki arkadaş gibi size cevap yazmıyacağım daha alıntılamanıza gerek yok yani...

• hocam benim sayfamda yazıyorsun
    üstüne alınmak manidar diyorsunuz.
    pes diyorum.
    bu foruma açılan her fırsatta bu tip çıkışla oluyor
    artık forumun kaderi gibisiniz.
    mazur görüyorum sizleri.
    F/p olarak zerre fikrinizin olduğunu düşünmüyorum.
    bence de siz sütaş kaşari aynes kaşar fırsatları kovalayın derim ben.
    saygılar..

• artçı kullanıcısına yanıt
    kimse bilmediği bir tad için para ödemek istemez. ürünlerine güveniyorsa satıcıya bir tavsiyemiz olacak.

satışını yaptığınız iddialı ürünlerinizle ilgili, 100 gramlık ürünlerden oluşan bir sepet yapın. bir hafta süresince geçerli, kargo dahil belirlediğiniz fiyatı, foruma üyeleri ile paylaşın.

sizin için iyi bir tanıtım olacaktır.
  • @artçı hocam sizi yaman bir sıcak fırsatçı olarak biliyorum n11 en iyi fiyat kampanyasından. Burada satış yapan insanlara her türlü olumsuz yorum gelir, bunu da en iyi sizin bilmeniz lazım. Foruma gelip satış yapmaya çalışıp, forumun gazabına tutulup kaçan satıcılar çok olmuştur bildiğiniz gibi. Bence olumsuz yorumlara biraz daha yumuşak yaklaşmalısınız. Ayrıca fiyatlar bana çok uçuk gelmedi, kuponlarla güzel kombolar yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o-raiser -- 28 Nisan 2015; 23:10:15 >
  • Başlığı açan arkadaş iyi niyetle ve sabırla cevaplıyor tüm sorularımızı. Arkadaşın başlık açma özgürlüğü, bizim de eleştiri yapma hakkımız var ancak eleştiri yaparken birbirimizi kırmasak ve üslubumuza dikkat etsek daha iyi olur. Sonuç olarak biz müşteriyiz ve her daim haklıyız ama bu satıcıyı kırma özgürlüğünü bize vermiyor.
  • Merhaba,

Bazı arkadaşlar hata yapıyor, yöresel lezzetleri kurumsal şirketlerin kampanyalarıyla karıştırıyor. Konuyu açan arkadaş benden daha iyi bilir, amcam memleketten Alibey Mandranın kaşarını getirip kilosunu 30 liraya ekmek gibi elden satıyor. Millet o kadar istiyor ki sipariş usulü çalışıyor.

Bu bağlamda arkadaşın fiyatı benim gibi memleketimin peyniri olmasına rağmen fiyat normal. Yabancıları için ise sıcaktır. Bu insan kargo ve komisyon veriyor ayrıca.

Hepsiburada da şu indirimi kullandım süper bir combo oldu diye sıcak fırsat açmayı biliyorsunuz ama, bu arkadaşımızın bundan bahsetmesi çok mu?

Konu sahibine tavsiyem, konuyu ikinci el fırsatlarına taşı(ki zaten silinecek,onlarca şikayet vardır) fiyatı arttır. Bu adamlar bunu istiyor, her şeyi senden benden iyi bilirler; anca son günlerin popüler konusu hopi gibi bedavaya vereceksin senden iyisi olmaz. Sıcak fırsatla mezarcılığı karıştırıyorlar. Fiyatı arttıracaksın elit şarküteri olacaksın, peşinde kuyruğa girerler; çünkü gösteriş budalası olmuşlar.

Yoksa buradan bir cacık olmaz, canını sıkmana değmez. Anlayan, anlamayan yorum yapıp durur.

• Olumlu eleştiri ve istekleri göz önünde bulundurup 100 tl üstü kargo ücretsiz yaptım arkadaşlar.
    ürünlerin kalitesini herkese gösterip
    market ürünlerinden farklı olduğunu göstermem gerekiyor sanırım.

• artçı arkadaşı sabrından dolayı tebrik ediyorum tüm eleştirilere gayet sakin yaklaşıyor.
    Ancak ben bu eleştirilerin bir çoğunu haksız buluyorum.
    Ben yıllardır ardahanın kaşarını yiyorum ve piyasadaki kaşar peynirlerinden kat be kat daha lezzetli (tabii herkesin damak tadı farklıdır) Kaşarın Piyasa fiyatı belli piyasanın çok daha aşağısına satılsaydı işte ozaman kaşardan şüphe edip uzak durmak lazımdı.
    Arz talep meselesi kimse kimseye zorla birşey satmıyor almak istemeyen bu sayfada boşa zaman harcamasın ve kimsenin aklını boş laflarla bulandırmasın gitsin ozaman uygun neresi varsa oradan alsın.
    forumda parfümden tut gıda takviyesine kadar piyasa fiyatına satılan bir çok ürün satan şahıslar var o yüzden konu kapansın gibi boş eleştiriler hoş değil. (Belki forum yönetimi tarafından ikinci el katagorisine taşınabilir.) Ben sanalpazardan sepete ekledim ilk indirimde de alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lowermad -- 28 Nisan 2015; 23:23:57 >
  • mesajlarınızı yazdıktan sonra gördüm dostlar.

yaklaşım cidden çok önemli.
    ben bu mağazayı açalı 2 ay oldu
    sırf bu tarz yaklaşımlarla uğraşmak istemediğim için burada başlık açmadım.
    yöneticimiz kocaballi ile nerdeyse 1 ay önce görüştüm izin aldım hatta ama yine de açmadım.
    gücüm yoktu çünkü bu tarz yaklaşımlarla savaşmaya.

Ben forumda her daim sıcak fırsatçı olup
    ama bir o kadar da yardımcı oldum.
    bilenler bilir.

elimden gelen bir şey ise hayırım hiç olmadı.
    yine olmaz.
    ama cidden bizim memleketimizde bir şeyler yapayım diyen kim olursa olsun
    kendi menfaatine uymuyor diye hemen aşağı çekmeye çalışan o akdar çok insan var ki.

bana ucuz değil kardeşim defol git buradan demek bunun emaresidir.

ürünlerin kalitesinden zerre şüphem yok.
    forumdan alan bir çok dostum gelip yorum yapacaklardır zaten
    ayrıca maağzanın yorumlar kısmında da var zaten.
    nerdeyse hepsi forumdan dostlar.

fiyat konusunda herşeyi net ve açık yazdım 12 kg sütten 1 kg kaşar olur.
    ürünlerimizin hepsi net sütten yapılır.
    katkı maddeisiyle plastikten değil.
    sütün toptan alımı 1.250 lira iken sadece 15 tl süt masrafı olan bir ürün hakkında
    biraz araştırma ile piyasa da 30+ liraya satıldığını görsek aslında zaten sorunu çözecek.
    memlekettengelsin gibi sitelerde aynı kaşar 35-40 tl ye satılır %25 indirim yapılınca başlık açılır
    ama bizim ki sıcak fırsat olmaz..
    böyleyiz maalesef.

neyse üzülüyorum bunları açıklamak zorunda kalmaya.
    çünkü ben satıcıdan çok alıcıyım forumda.
    ve bu mağazayı da ona göre açtım
    eğer zerre aksini düşünseydim açıp kendimi zora sokmazdım zaten.

fabrika ile görüşüp ufak paketler yaptırabilirsem eğer dediğiniz gibi bir paket de yapabilrim.
    ya da bal kaşar terayağı bir paket yapıp kargo benden olarak koyabilrim.
    bu tarz alternatifleri her daim değerlendirebilriz.
    teşekkür ederim görüşleriniz için.

• quote:

mesajlarınızı yazdıktan sonra gördüm dostlar.

yaklaşım cidden çok önemli.
    ben bu mağazayı açalı 2 ay oldu
    sırf bu tarz yaklaşımlarla uğraşmak istemediğim için burada başlık açmadım.
    yöneticimiz kocaballi ile nerdeyse 1 ay önce görüştüm izin aldım hatta ama yine de açmadım.
    gücüm yoktu çünkü bu tarz yaklaşımlarla savaşmaya.

Ben forumda her daim sıcak fırsatçı olup
    ama bir o kadar da yardımcı oldum.
    bilenler bilir.

elimden gelen bir şey ise hayırım hiç olmadı.
    yine olmaz.
    ama cidden bizim memleketimizde bir şeyler yapayım diyen kim olursa olsun
    kendi menfaatine uymuyor diye hemen aşağı çekmeye çalışan o akdar çok insan var ki.

bana ucuz değil kardeşim defol git buradan demek bunun emaresidir.

ürünlerin kalitesinden zerre şüphem yok.
    forumdan alan bir çok dostum gelip yorum yapacaklardır zaten
    ayrıca maağzanın yorumlar kısmında da var zaten.
    nerdeyse hepsi forumdan dostlar.

fiyat konusunda herşeyi net ve açık yazdım 12 kg sütten 1 kg kaşar olur.
    ürünlerimizin hepsi net sütten yapılır.
    katkı maddeisiyle plastikten değil.
    sütün toptan alımı 1.250 lira iken sadece 15 tl süt masrafı olan bir ürün hakkında
    biraz araştırma ile piyasa da 30+ liraya satıldığını görsek aslında zaten sorunu çözecek.
    memlekettengelsin gibi sitelerde aynı kaşar 35-40 tl ye satılır %25 indirim yapılınca başlık açılır
    ama bizim ki sıcak fırsat olmaz..
    böyleyiz maalesef.

neyse üzülüyorum bunları açıklamak zorunda kalmaya.
    çünkü ben satıcıdan çok alıcıyım forumda.
    ve bu mağazayı da ona göre açtım
    eğer zerre aksini düşünseydim açıp kendimi zora sokmazdım zaten.

fabrika ile görüşüp ufak paketler yaptırabilirsem eğer dediğiniz gibi bir paket de yapabilrim.
    ya da bal kaşar terayağı bir paket yapıp kargo benden olarak koyabilrim.
    bu tarz alternatifleri her daim değerlendirebilriz.
    teşekkür ederim görüşleriniz için.

Sanalpazar indirimleri ile fiyat sıcak oluyor. Ama daha önce denemediğim ancak denemek istediğim bir lezzet. Sizden ricam küçük gramajlı karisik paketler hazırlayıp satışa sunmanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam yarın bu talepler için görüşeceğim
    olabiliyorsa mutlaka yaparım zaten.

• Valla beyler satıcıya haksızlık ediyorsunuz zaten kaşarı çok ucuza satsa şahsen ben almazdım çünkü ucuz kaşar eşittir hileli kaşar. Her kalitenin bir bedeli var sadece kargo olayını daha ekonomik hale getirirse satıcı arkadaş o zaman tam sıcak fırsat olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun artçı hocam Allah utandırmasın.

arkadaşlar artçı hocamla yaklaşık 1.5 senelik tanışmışlığımız var ve bu süreç içinde bir çok defa alışveriş yapma imkanım oldu, birçok konuda bilgi alışverişi yapıp yardımlarını almışıdır ve bu yardımları hiçbir karşılık beklemeden yapmıştır.

Forumdan çok alışverişim yaptım ve bunlardan bazıları öyle şahıslarki alışveriş yapmaktan zevk alırsın, gözün kapalı güvenirsin. işte artçı hocamda bu güvendigim kişilerden biridir.

artçı hocam kombo yapabilirsem ürünlerini denemek isterim. sepete ekleyip beklemeye geçtim.

bol kazançlar...
  • Ben artçı hocam'ın sanalpazardaki mağazasından yaklaşık 300 TL lik alışveriş yaptım.

Kaşar göbeği , geleneksel kaşar, eski kaşar , bal ne var ne yok aldım . Yalnız bu kadar alışveriş bana şöyle bir dezavantaj getirdi. Kahvaltılıktaki koyulan peynir daha çabuk bitmeye başladı

Auvvv ne yapıyorsun sen kardeş 25 tl ye kaşar mı olur diyenler marketlerden en iyi (!) markayı da alsanız LASTİK yemeye devam edeceksiniz bundan da haberiniz olsun.

Bilirsiniz ki kaliteyi ucuza alamazsınız.

Not : Satıcıyla uzaktan yakından bir ilgim yok. Yiğidi öldür , hakkını ver demişler.
  • çok teşekkürler arkadaşlar.
    en azından bilen alan tadan kişilerin yorumları
    ışık olur arkadaşlara.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.