Şimdi Ara

KAŞAR/BAL/TERAYAĞI ARDAHAN GÖLE ÜRÜNLERİ. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
5
Favori
14.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sivribey S kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam.
    hepimize inş.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bal işi sakat. Piyasadaki çoğu bal sahte çıktı şuan zaten. Memleketim olmasına ragmen tanıdık olmazsa bal almam ben.

• bizim burada yöresel ürünler satan bir abimiz var. taşkın kars kaşarı getiriyor. kilosu 26tl. az ötede göle kaşarı 27tl

ucuz mudur diye açtım baktım. 25tl diyor. bence konu kaldırılmalı. burası beleş reklam alanı değil. sıcak fırsat paylaşım konusu
  • boombip kullanıcısına yanıt
    hocam yukarıda yazılanları okudunuz mu?
    sanalpazar kampanyası için dedik.
    26-27 tl diyorsunuz bende soruyorum size kargo ücretini+sanalpazar komisyonunu koyup kaça satmamı tavsiye edersiniz acaba?
    2kg kaşar sanalpazar indirimi ile 32 hatta liraya hatta daha aşağı alacaksın ve bu sıcak olmayacak?

• Merhaba,

Hocam, bende bir Ardahanlı olarak tebrik ederim ve hayırlısı olmasını dilerim. Ben Ardahan'a 2 kere gittim İzmir-Manisa'lı olduk çıktık. Fakat annem her sene yazın gider. Bildiğim kadarıyla da kaşarın kilosu Ardahan'dan alırsanız 20-25 aralığından(ortalama) değişmektedir. Fiyat uygun komisyon ve kargo ücretiyle idare eder bir fiyatı var. Kombo falan yapınca idare edecektir.

Ben memleketten stoklaru alıyorum ama örme, sarı yağ, tuluk hatta kaz vs koyabilirsin. Gerçi kaza 130-140 fiyat çekeceksin burada ki arkadaşlar koyun mu alıyoruz diyecekler

Ardahan ürünlerinde lezzet arayın, beğenmezseniz eleştirin; organiklik arayın ama sıcaklık aramayın.Ucuz olmaz arkadaşlar, ben bile köyümden beyaz peyniri 12-13 liradan aşağıya alamıyorum. Kaz 100 lira, çürümüş peynirimizin bile 15 e dayandı. Satanlarda dükkan değil, köylü yanlış anlamayın :) Mezarcıdılar biraz

• soyken kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam.

dediğin ürünleri bilen pek olmadığı için aslında koymadım ama
    talep olursa ve güvenebileceğim bir üretici bulabilirsem kaz vs de konabilir.
    dikkate alacağım bunu.

lezzet konusunda da zaten iddiamızı ortaya koyuyoruz.
    mağaza yorumlarına bakabilir dostlar.
    plastik peynirlere kaşar denilen bir memlekette 11*12 kg süt ile koruyucusuz peyniri daha ucuza zaten üreticisinden bile alınmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: artçı

hocam yukarıda yazılanları okudunuz mu?
    sanalpazar kampanyası için dedik.
    26-27 tl diyorsunuz bende soruyorum size kargo ücretini+sanalpazar komisyonunu koyup kaça satmamı tavsiye edersiniz acaba?
    2kg kaşar sanalpazar indirimi ile 32 hatta liraya hatta daha aşağı alacaksın ve bu sıcak olmayacak?

Fakat elma ile armutu karıştırmamak gerek. Sanalpazar indirimi size değil bize veriyor. Siz piyasa fiyatının aşağısına ürün satmak için ilan verirseniz sıcak fırsat o zaman olur, sanalpazar indirimini arkanıza alıp indirimmiş gibi gösteremezsiniz.

Sanalpazar biz ne alırsak alalım ona indirim yapıyor. Sanalpazar sadece sizin ürünlerinize indirim yapsa o zaman sıcak fırsat denir ama ben oradaki satıcıların hangisinden alırsam alayım aynı indirimi zaten alıyorum kaldı ki şu an sizin fiyatınızdan düşük satış yapan ve Göle ürünleri satan başka birisi daha var. Yani şu an için sizinkisi sıcak fırsat değil. Sıcak olan sanalpazar'ın bize verdiği indirim ki zaten onun için de konu açıldı ve orada bu konuyu tartışıyoruz.

• Arkadaşın ürün kalitesi ve lezzetini bilmiyorum. Ancak genelde doğu anadolunun et ve süt ürünleri geniş meralar olduğu için oldukça lezzetli olur.

Ancak satıcı arkadaşın sanalpazarın indirimini düşerek, ürünlerin fiyatlarını düşük göstermesinin doğru olmadığını düşünüyorum. Çünkü sanalpazarda hangi satıcıdan alırsanız alın ürün fiyatları düşük olacaktır. Ayrıca herkes, bu şekilde kombo yapma şansını bulamıyor...
  • Bar_Fedaisi kullanıcısına yanıt
    yok hocam karıştırmadım zaten.
    ben bir forum üyesi olarak yazdım yukarıdakileri.
    yoksa fırsatlar içinde fırsatçılık yapmak gibi bir niyetim olamaz.

demek istediğim şu yanı başımızdaki bakkaldaki fiyatla
    evimize gelecek ürünün fiyatını kıyaslamak hatalı
    sütün fiyatı belli zaten. 1.250 lira sütün kg ardahan da üreticiden.
    dostlar pahalı ucuz derken bunları da düşünmeli.

nasıl ki evimize et,sucuk alırken düşünüyoruz
    süt ve süt ürünleri de aynı önemdedir aslında kaldı ki daha fazla tüketiliyor bir de.

• Fiyatta bir sıcaklık yok konu buraya açılmamalı, katılıyorum. Sanalpazar bize var sizi ilgilendirmez. İndirim olursa herkes gibi alacağım tabi ki.

Kırklareli'de 2.5 yıllık beyaz peynir alıyorum o paraya

• sıcak fırsat olmadığı ve burasının beleş reklam yeri olmadığı yönünde bi çok eleştiri var.piyasayı bilmiyorum haklı olabilir arkadaşlar.

şuraya takıldım: satıcı arkadaş anlık günlük indirimlerle sıcak gelir uyguna gelir demiş.birincisi o indirimler herkese gelmiyo, gününü saatini tutturacan da şanslıysan gelir. ikincisi de o kısmı bırakın da biz düşünelim.bu indirimlerle sıcak olacaksa demek ki sattığınız fiyatı gözden geçirmelisiniz.en azından kargo paketini sırtımıza yüklemeyin.
    yanlış anlaşılma olmasın.amacım konunuzu baltalamak değil.yapıcı eleştiri yapıyorum.biraz fedakarlıkla DH forumun potansiyeliyle bi çok sipariş alırsın.sen de kazan biz de kazanalım.
  • arkadaşlar sanalpazar mevzusu uzamasın lütfen.
    fırsat içinde fısatçılık yapacak biri değilim olmam da.
    sadece forumda bilmeyen duymayan dostlar vardır diye ---ki vardı daha önce kaç arkadaşımıza yardımcı oldum ürünü alırken-
    yazdım onu
    yoksa bu geneli zaten biliyor ve kullanıyor.

ürün fiyatları da sanalpazar kampanyası düşünülerek konmuış fiyatlar değil zaten
    fabrika satış fiyatları

neyse bu konuyu burada açıklığa kavuşturalım da uzamasın.

Yapıcı her eleştiri içinde teşekkürler.
    sıcak bulmayanlar olabilir tabii ki
    saygı duyarım.
    ama ürünü bir kere denerseniz öyle olmadığını da anlayacaksınız diye iddialı cümle kurayım :)

• Satıcının ürünlerini biliyorum, alım yapmayacağım kadar uçuk fiyatları var.

Sanalpazar indirimlerini fırsat bilerek buraya başlık açmış. Benimde kozmetik satışlarım var, iyi bende 30 tl sanalpazar indirimi var, size şu kadara gelir diyerek başlık açayım?

İsim ve link vermeyeceğim ama sürekli alım yaptığım, kalitesini bildiğim kaşardan bugün 3 kg alım yaptım ve kilosu 10 tl ye geldi. Fiyatta lezzeti gibi 10 numara.! Burası sıcak fırsatlar ve sanalpazar o parayı herkes için dağıtıyor.
  • Artcı hocam bu sanalpazarda combo indirimi nasıl yapıyoruz. Öyleyse fiyatlar süper

• quarisma2005 kullanıcısına yanıt
    hocam tamam fiyatlarım sana göre uçuk
    ricam ediyorum bir forumdaş olarak
    aldığın firma ve kaşarı paylaş arakdaşlarla ben gocunmam.
    ve o fiyata nasıl aldığını da paylaş lütfen.
    ben de alacağım:)
    sadece süt maliyeti 15 lira olan bir kaşara bu fiyat pahalı diyorsanız
    takdir sizindir.

• onurguner kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_98248462/tm.htm

hocam burada ayrıntlı başlığı da var.
    ama ben yine de kısca anlatayım.
    yeni hesap açıp onaylarsanız
    10 tl almak istediğiniz ürünü sepete ekleyip+ izlemeye alırsanız
    ertesi gün ya da 2 gün sonra maile günlük 10 tl gelecek ayrıca her gün belli saatlerde 10.05-11.20 vb saatlerde siteye girerseniz anlık indirim olarak 10 tl veriyor.
    günlük indirimi anlık indirimi yakaladıktan sonra aktif ederseniz 30 tl indirim yapabilirsiniz 60-70 tl de
    anlatamadığım yer olursa sorarsınız hocam.

• Fiyatlar zaten kallavi bir de kargo pek bir avantajı yok.Kaldı ki tatmadan almak riski var.Zor
  • ben ardahanın başka ilçesinde yaşıyorum ve bir çok markayı denemişimdir. fiyatlar normal eğer tadı güzelse alınabilir. katkılı market ürünleri ile kıyaslamamak lazım zaten. bu markayı denemediğimden kıyas yapamayacağım.
  • Satıcı arkadaşımız gayet ilgili birine benziyor hayırlı işler bol müşteriler.bende arkadaşlarımın yorumlarına göre hareket edeceğim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.