Şimdi Ara

Kasası değişecek A3'ü almak mı Golf 7'yi beklemek mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
7.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boşuna golf 7 yi beklemeyin. nasıl olsa golf 6 dan pek farkı olmayacak. yeni a3 ünde şu anki a3 ten pek farkı yok (içi hariç.). hazır a3 te güzel indirimler varken alın derim. bir daha bu fiyata a3 bulmak gerçekten imkansız olacaktır (7 sene sonra yeni kasası çıkana kadar). eğer 1.6 mpi alırsanız muhtemelen araç primde yapacaktır (malum lpg uyumu olan tek motor o ve yeni a3 te bu motor seçeneği muhtemelen olmayacak).
  • quote:

Orijinalden alıntı: miraculous

bir sene beklemektense A3 alırdım

Bu günü mayıstan saysak 4 ay sonra 2013 modeller çıkmaya başlıyor...Sen yanlış biliyorsun 2011 sonlarında 2012 araçlar çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35turka

A3 'ün güncel kasasıda gayet güzel bence Golf 7'yi beklemeye değmez. Bir kere bence GOlf ile A3'ü karşılaştırmak hata. Audi'nin malzeme kalitesinin daha iyi olduğu kesin.

Audi Vw yan firması yani Vw firma olarak altı ama Teknoloji olarak üstü Karşılaştırmak olmaz diyosun ikisi aynı atrz araçlar olaya donanım yönünden bakarsak haklısın ama Arkadaş sadece beklemek ve almak arasında kalmış Karşılaştırmanın Neresi Hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Bu günü mayıstan saysak 4 ay sonra 2013 modeller çıkmaya başlıyor...Sen yanlış biliyorsun 2011 sonlarında 2012 araçlar çıktı

ben doğrusunu da biliyorum mesela nissan 370z nin makyajlı versiyonu önümüzdeki haziran ayında 2013 model olarak abd de piyasaya sunulacak
    arkadaş '2013 başı'şeklinde bir ifade kullandığı için öyle yazdım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

ben doğrusunu da biliyorum mesela nissan 370z nin makyajlı versiyonu önümüzdeki haziran ayında 2013 model olarak abd de piyasaya sunulacak
    arkadaş '2013 başı'şeklinde bir ifade kullandığı için öyle yazdım

Doqrudur :)

• A3 lerde çok cazip fiyatlar ve kampanyalar var,kaçmaz bence.Zaten aracı biliyoruz,bence beklemenize gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0KRATES

boşuna golf 7 yi beklemeyin. nasıl olsa golf 6 dan pek farkı olmayacak. yeni a3 ünde şu anki a3 ten pek farkı yok (içi hariç.). hazır a3 te güzel indirimler varken alın derim. bir daha bu fiyata a3 bulmak gerçekten imkansız olacaktır (7 sene sonra yeni kasası çıkana kadar). eğer 1.6 mpi alırsanız muhtemelen araç primde yapacaktır (malum lpg uyumu olan tek motor o ve yeni a3 te bu motor seçeneği muhtemelen olmayacak).

LPG'ciler için 1.6 iyi bir alternatif olabilir ancak ben az yaksın diye araç almam keyifle kullanmak için alırım. Bu devirde bir daha gitmeyen torksuz atmosferiğe de el sürmem. 1.6 için Golf 6 trendline daha iyi bir seçenek olur.
    Bence Golf 7 , Golf 6 'dan farklı olacak. Bekleyip göreceğiz.
  • 2010 model beyaz 1,6 stronic sıfır cam tavan ledli atraction model A3 aldım yaklaşık 1.5 sene kullandıktan sonra sattım. izlenimlerim.

ARTILARI

1. Tüm bakışları üzerinize çekebileceğiniz bir araç. Ama led far cam tavan ve beyaz olmazsa olmaz. Bunlar yoksa çok sıradan bir araç bence.
    2. ikinci el piyasası çok iyi. Makul bir fiyatla 1 hafta içinde satmamanız içten bile değil.

EKSİLERİ

1. İçi bence sınıfına göre dar ve basık. Şöyle oturunca bir rahatlık hissi vermiyor.
    2. İçi kaliteli ama bence buda göreceli. mesela 2012 model bir c serisi mercedes'in içine binince kalitenin ne olduğunu daha iyi anlıyorsunuz.
    3. Performans 1.6 için kesinlikle yetersiz. İlk kalkış fena değil ama sonrası bu arabaya yakışmıyor.
    4. dsg şanzıman kullanırken sorunsuz ama cam açıkken düşük hızlarda aracın altında gelen tıkırtıları duyabiliyorsunuz bence premium segmentte ki bu araç için büyük bir eksi.
    5. Ben yaşamadım amaDSG şanzıman ile ilgili bazı sıkıntılar olduğunu duydum hatta bir arkadaşımın aracının komple şanzımanı değişti.

KARA SİZİN TABİ ŞİMDİ NE KULLANIYORUM DERSENİZ ODA BANA KASIN :))

• Audi ve Vw'in kalitesi yakın bence ama kötü anlamda değil ikisinin de içi kaliteli,A3 alınır bakarsınız çok beğendiniz satar yeni Golf'ü alırsınız.
  • a3.
  • 50.000TL civarına 1.2 TSI A3 var. Bence alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

golfle a3 karşılaştırılmış ya iki premium marka

Golf ve premium kelimeleri tarihte hic bir zaman yan yana gelmemisti kutlarim seni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence golf 7'yi bekle.
  • İkisini de alma.
  • adam aveo almis siz hala tartisiyonuz:)))baba golf bekle yeni araba yeni kasa 9 yasindaki a3 kasasindan emin ol herseyiyle iyisir

• golf 7 yi bekleyene kadar a3 ü beklerdim yeni kasasını
  • Bence golf 7 bekle golf her zamanki gibi spor,sıkıcı,kaliteli ve üstün bir sekilde çıkar hiç merak etme.Audi alsan astra Classic almış gibi eski bir aracın olur.
    Hem ben audi a3 1.2 tfsi bosline stronici incelemiştim 81 bindi ve ici golfden daha kalitesizdi.Belki sizinki dolu olur onu bilemem.
    Hem golf bir efsane bak 7. Nesli çıkıyor bir Toyota corolla veya Honda civic gibi bir efsane.A3 un daha 3. Nesli yeni çıkıyor.

• Golf 7 çok sinirli geliyor.İ30 davasından sonra ortalıgı dagıtabilir gibi geliyor bana ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: breatling

2010 model beyaz 1,6 stronic sıfır cam tavan ledli atraction model A3 aldım yaklaşık 1.5 sene kullandıktan sonra sattım. izlenimlerim.

ARTILARI

1. Tüm bakışları üzerinize çekebileceğiniz bir araç. Ama led far cam tavan ve beyaz olmazsa olmaz. Bunlar yoksa çok sıradan bir araç bence.
    2. ikinci el piyasası çok iyi. Makul bir fiyatla 1 hafta içinde satmamanız içten bile değil.

EKSİLERİ

1. İçi bence sınıfına göre dar ve basık. Şöyle oturunca bir rahatlık hissi vermiyor.
    2. İçi kaliteli ama bence buda göreceli. mesela 2012 model bir c serisi mercedes'in içine binince kalitenin ne olduğunu daha iyi anlıyorsunuz.
    3. Performans 1.6 için kesinlikle yetersiz. İlk kalkış fena değil ama sonrası bu arabaya yakışmıyor.
    4. dsg şanzıman kullanırken sorunsuz ama cam açıkken düşük hızlarda aracın altında gelen tıkırtıları duyabiliyorsunuz bence premium segmentte ki bu araç için büyük bir eksi.
    5. Ben yaşamadım amaDSG şanzıman ile ilgili bazı sıkıntılar olduğunu duydum hatta bir arkadaşımın aracının komple şanzımanı değişti.

KARA SİZİN TABİ ŞİMDİ NE KULLANIYORUM DERSENİZ ODA BANA KASIN :))

1.6 dediğinize göre aracınız muhtemelen dizeldi.105 hp'lik model.125 bg 1.4 tfsi'lerde performans sorunu olacağını zannetmiyorum.

Bu arada konuyu açan arkadaş ne yaptı merak ettim açıkçası.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.