Şimdi Ara

Kasaya elektrik gelip gidiyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne olduysa kasayı temizlemek için bütün parçaları söktüm daha önce yaptığım gibi işlemci ve ekran kartının termal macunlarını yeniledim. Parçaları geri yerleştirdim. Power'a basıyorum bütün fanlar 2-3 sn dönüyor duruyor. Ve böyle yanana dek gidecek gibi kapatmazsam durmuyor ayrıca video aşağıda

http://youtu.be/25qTG6of46s

Kasayı temizlemeden önce sorunsuz çalışıyordu en ufak bir donma bir resetleme ekrana görüntü gelmeme vs bir şeyi yoktu...

Sistemim ;

Anakart : Gigabyte GA-P43T-ES3G Intel P43 Express 1600(O.C.) DDR3 Soket LGA775 Anakart

İşlemci : Intel Core 2 Quad Q9400 2.66 GHZ

Ram : Hi-Level 8GB(4x2GB) 1333MHz DDR3

Ekran Kartı : Volar Nvidia GTS 250 1GB 256Bit DDR3

Harddisk : WD 1 TB 7200RPM

PSU : High Power 500W Powersupply

• anakart güç kabloları takılımı kontrol edin. işlemciyi takarken pinlerine zarar vermediğinden eminmisiniz? işlemci tam yerine oturmadığında sistem açılmaz. ayrıca sistemde ramlerde sıkıntı olduğunda bu şekilde açılırken tekrar kapanır. önerim işlemci pinlerine bakın. sorun yoksa. ramleri sökün. yuvalarının iyice temiz olduğundan emin olun. ramleri taktıktan sonra, bios pilini sökün, piriz fişi çekikken açma kapama tuşuna basın, 2 dakka sonra pili tekrar takın. bu şekilde açılmazsa, farklı bir işlemci ya da tek tek ramleri deneyerek açmaya çalışın. yinede olmazsa anakart arızası olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 18 Temmuz 2013; 12:42:55 >
  • işlemci soğutucusunu düzgün oturtmadıysan olabilir dün aynısını yaşadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

anakart güç kabloları takılımı kontrol edin. işlemciyi takarken pinlerine zarar vermediğinden eminmisiniz? işlemci tam yerine oturmadığında sistem açılmaz. ayrıca sistemde ramlerde sıkıntı olduğunda bu şekilde açılırken tekrar kapanır. önerim işlemci pinlerine bakın. sorun yoksa. ramleri sökün. yuvalarının iyice temiz olduğundan emin olun. ramleri taktıktan sonra, bios pilini sökün, piriz fişi çekikken açma kapama tuşuna basın, 2 dakka sonra pili tekrar takın. bu şekilde açılmazsa, farklı bir işlemci ya da tek tek ramleri deneyerek açmaya çalışın. yinede olmazsa anakart arızası olabilir.

+1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.