Herkese iyi akşamlar dilerim, akşam akşam nerden etiyse, termal macunumu yenilemek istedim. Yeniledim, soğutucuyu taktım, diğer kabloları vs taktım. Hiçbir şey de sıkıntı yok gibi duruyordu. Ta ki power düğmesine basıncaya kadar ve açılmadı maalesef. Ama hiç bir hareket yok kasada ne bir fan oynaması ne bir ses yaprak kıpırdamıyor. Ekran kartımın ışığı var kapalı olsa bile yanar güç ışığı o sönük. Sorun nedir çözebilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim.
Kabloları kontrol edin hepsi yerinde mi diye, güç kaynağının 24 pinli soketinde yeşil ve siyah kabloyu birbirine bir kablo yardımı ile değdirip kısa devre yapın ve bakın bakalım güç kaynağının fanları çalışıyor mu çalışıyorsa güç kaynağı sağlam sorun başka yerden kaynaklı.
quote:
Orijinalden alıntı: bynoname
Kabloları kontrol edin hepsi yerinde mi diye, güç kaynağının 24 pinli soketinde yeşil ve siyah kabloyu birbirine bir kablo yardımı ile değdirip kısa devre yapın ve bakın bakalım güç kaynağının fanları çalışıyor mu çalışıyorsa güç kaynağı sağlam sorun başka yerden kaynaklı.
Hocam bilgisayarı açmayı başardım fakat, internet kablosunu ve klavyeyi görmüyor nedeni nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: Takım_Taklavat
Hocam bilgisayarı açmayı başardım fakat, internet kablosunu ve klavyeyi görmüyor nedeni nedir?
Alıntıları Göster
Bilgisayarın sürücüleri yüklü mü? Anakarta uygun olan bir internet sürücüsü kurun düzelir usb içinde aynı.
quote:
Orijinalden alıntı: bynoname
Bilgisayarın sürücüleri yüklü mü? Anakarta uygun olan bir internet sürücüsü kurun düzelir usb içinde aynı.
Alıntıları Göster
Benim klavye üzerinde usb girişi var, klavyenin bilgisayara takılan yerindede 2 usb girişi var, köpeğimde klavyenin kablosunu yemiş, şansa o klavyenin usb portunu yemiş, klavye çalışıyor ama o usb takınca bilgisayara gelen elektrik gidiyor ve internet girişide pasifize ediliyor çözdüm sonunda o kabloyu çıkarınca.
quote:
Orijinalden alıntı: Takım_Taklavat
Benim klavye üzerinde usb girişi var, klavyenin bilgisayara takılan yerindede 2 usb girişi var, köpeğimde klavyenin kablosunu yemiş, şansa o klavyenin usb portunu yemiş, klavye çalışıyor ama o usb takınca bilgisayara gelen elektrik gidiyor ve internet girişide pasifize ediliyor çözdüm sonunda o kabloyu çıkarınca.
Alıntıları Göster
Başka bir kablo lehimleyin. Kablo yendiği için kopukluk vardır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme