Beyler kasada performans kartı olduğu için soğutucusu iyi bir kasa yapmayı düşünüyordum ve yüksek fiyata sıfırını almayıp bilgisayarcıdan aldığım eski 2.el performans kasasını temizleyip boyadım ve bu hale getirdim.Kasanın ön kapak kısmı boş ve yan kapağına mika tarzı cam döşeyip içine ledli 12 cmlik fanlarla modifiye etmeyi düşünüyordum fakat yan kapağını biraz fazla geniş kestiğimden ve kapağın ince kalıp yamulmasından sonra yan kapağı yamultup attım şimdi bu haldeki kasayı geliştirmem için sizlerden yardım bekliyorum.
Sorun: -Yan kapak gerekiyor camlı varsa camlı nerden bulabilirim -Öndeki boşluğu nasıl bir şeyle kapatabilirim? (Ben mikayla kapatıp üzerine fan takmayı düşünüyorum)
elındekı performans kasası falanda degıl ucuz cın malı bmw kasa mercedes kasa kulplu kasa dıye satılan modellerden yan kapagının kesınce yamulup elınde kalmasından bellı zaten heves etmıssın anlıyorumda ona harcıyacagın para zaman caba ve emege degmeyecek ayrıca yan kapagı olmadan hava akısını saglıyamayacagın ıcın kactane fan takarsan tak ses dısında bı katkısı pek olmayacak ucuzundan dark veya aerocool kasalara bak hıc olmassa harcayacagın paraya deger
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme