Şimdi Ara

kasaya su dokuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kasaya su dokuldu aşağı yukarı yarım çay bardağı ilk fişi çektim parçaları ayırdım peçete ve kulak çubuğu ile sildim şuan kurumaya bıraktım guneşin önüne başka bir şey yapmalı mıyım yarın çalıştırmayı deneyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bütün parçalara mı döküldü
  • osmantalhaaslan kullanıcısına yanıt
    Ekran kartında birkaç damla vardı anakartta da 1-2 damla asıl hdd ve ssd nin olduğu bolume doğru dokuldu

• ekran kartını takma işletim sistemin ssd dedir onu tak diger hdd takma anakart ve ram birini tak birde ekranı onboard ise ona tak bi dene inşallah bişey olmamıştır bu arada elin güç kablosunda olsun ters bi durum görürsen fişi hemen çekersin (duman gibi)
    Sistem onboard değil ayrıca bence az daha kuruması lazım hala nemli gibi parçalar

Sistem imzamdakidir

• ssd su girecegi zannetmiyorum etrafını sildikten sonra çıkarsaydın anakarta zaten bişi olmaz 1-2 damla diyosun biraz beklem bakalım ben 1-2 saat oldu sandım
    Yaklaşık 2-3 saat oldu en azından hava kararana kadar bekleyeyim iyice bir kurusun ne olur ne olmaz

• bekle bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz haber edersin
    Sıkıntı çıktı maalesef açılmıyor sorunun hangi parçadan olduğunu bulabilir miyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abiler siz de bir baksanız en azından bozulan parçayı tespit etsek

• Tam senaryoyu bilmediğin ne zarar gördü kestirmem zor. Tek tek deneyerek bulmak lazım hangi parça sorunlu ama normalde böyle bir durumda önereceğim bileşenleri pirincin içine gömmek, wd40 lamak filan olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 18 Mart 2015; 19:25:17 >
  • sıkıntı anakart olabilir anakarta birkaç damla su döküldügü anda bozulur benim başımada geldi
  • OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    Elimde yeterince parça yok denemek için sadece ssd yi eleyebildim

• batuhan12294 B kullanıcısına yanıt
    İnşallah sadece anakart ile kurtarırız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.