Şimdi Ara

Kasayı kesip biçmeden PLEXİ takmak. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
6.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bnde kasaya şerit led taktım ama tozu çok gösterio ...
  • şerit led in üzrine maskeleme bandı cek az etki ediyor ama toz u göstermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdorukx

şerit led in üzrine maskeleme bandı cek az etki ediyor ama toz u göstermiyor.

fan kontrolcü var ona bağladım
  • GÜzel :)
  • Kesilip biçilenle, bu yaptığınız arasında büyük bir fark yok mu? sizcede.
  • TEK fark kasanın yan kapagı orjinal kalıyor ve plexi oluyor yan kapak ama genede onun gibi olmasada cok bi fark yok.
  • hocam o kadar büyük plexi yi 10 tl ye nasıl aldın ben gittim 35x38 dedim farketmez 1-2 cm kısa uzun dedim adam 20 tl dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdorukx

TEK fark kasanın yan kapagı orjinal kalıyor ve plexi oluyor yan kapak ama genede onun gibi olmasada cok bi fark yok.

Aslında yapılan iş zevk meselesi ve her zaman söylediği gibi "Zevkler ve renkler tartışılmaz." bence olmamış olsa da sizi tebrik ederim.

Diğer tasarımlara göre daha farklı bir yaklaşım sergilemişsiniz. Başarılarınızın devamını dilerim. Hayırlı geceler.

Selametle.
  • güzel çalışma olmuş
  • Teşekkürler . Plexi elinde kalan parcalardan varsa ucuza veriyolar, ama eyer büyük parcadan keserlerse cok para alıyolar.
  • Çok pratik olmuş.
  • Evet amac zaten burda pratiklik :D
  • guzel calısma fakat bant degılde folya ılede kenarlara sekıl verebılırsın ben o sekılde yaptım ıctende oto cam fılmı cektım daha bı guzel oldu ayrıca mınıkplexi parcalarından 4 adet tırnak yapıp cıft taraflı bant olayındanda kurtulabılırsın yınede guzel calısma olmus kablolarada bı cekı duzen verebılırsen gorunumde daha guzel olabılır

Kasayı kesip biçmeden PLEXİ takmak.
  • Sağol hocam öneriler için deniycem.Şu anda kasnın orjinal kapagını kesip 220 lik fan taktım ama çok toz oluyor kadın çorabından toz filtresi yapmayı düşünüyorum
  • Banlama Olmasaydı süper olurda ama başka türlü yapmanında bir yolu yok güzel olmuş ama emeğe saygı
  • Teşekkürler hocam.
  • Aslında tam ihtiyacım olan çalışma.
    Ben de bir süredir plexi işine başlamak istiyordum ama kasa hem yeni olduğundan hem de yan kapağının tasarımı çok hoşuma gittiğinden bir türlü kıyamıyordum.

Kasa şu;

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_34843_DARK_KINGHT__USB_3_0__Ses__Esata__2x_Kirmizi_LED_Fan__600W__ATX_Kasa__DKCHKNIGHT600_.html

Orjinal bir fikir olmuş, tebrikler.

En kısa zamanda uygulayacağım.

• Orjinal kapakta güzelmiş senin kasanın :)
  • ya bu şerit ledleri powera nasıl bağlıyoruz ??
  • 4 pin molex soketlernin sarı ve siyah girşlerne takıyosun kabloyu sarı olan + siyah olan - olacak şekilde.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.