Evet arkadaşlar Bir çok arkadaş kasanın yan kapagını plexi yapmak istemiştir kesmek biçmek zor gelir. Kapagı kasaya yapıştırdım bant cıkıyor sonra kolayca tekrar takılıyor. Ve Özellgihni kolay kolay kaybetmiyor. Bende neden Tamamen plexi yapmıyım dedim ve yaptım :) Bide şimdi Neon Lanba ve Fan Takmak istiyorum yan kapaga ne önerirsiniz bu konuda ?
Bide şimdi Neon Lanba ve Fan Takmak istiyorum yan kapaga ne önerirsiniz bu konuda ?
güzel olmuş ama tam o hizadan zımbaralayıp mat boya ile boyarsan daha güzel olur
Tamam Neon Boyalar war turuncu fln onlar nasıl olur =?
Hocam elinize sağlık benimde aklımda böyle bir fikir var ucuz ve gayette temiz bir iş oluyor aynı şekilde bende yapıcam köşelerede sizin gibi elektrik bantı veya folyo kaplıcam bakalım çift taraflı bantla nasıl tutuyor düşme kayma vs. oluyormu?
quote:
Orijinalden alıntı: Just4ForMe
Hocam elinize sağlık benimde aklımda böyle bir fikir var ucuz ve gayette temiz bir iş oluyor aynı şekilde bende yapıcam köşelerede sizin gibi elektrik bantı veya folyo kaplıcam bakalım çift taraflı bantla nasıl tutuyor düşme kayma vs. oluyormu?
Düşme kayma yapmıyor kasanın orjinal kapadından saha sağlam tutuyor demek yetrdir.Hmde cıkarıp takması cok kolay.
bant olarak bunu kullanın arkadaşlar bu bant 50 kg'lık basınca kadar dayanıklı yani yapıştırdıktan sonra isteseniz bile çkaramazsınız. :))