Şimdi Ara

KASETLİ ATARİ İLE BÜYÜYENLERDEN MİSİNİZ ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
7
Favori
19.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • woaaa ben ayıyım kutup ayısıyıö woaaaaaa
  • Beyler bilgisayarda oynamak isteyenler için bu oyunların çoğu var bende isteyen için uplayabilirim Pm atmanız yeterli.
  • commodore 64 um ve amıga 500 üm hala var
  • nes snes emülatörlerini indirin eğer oynamak istiyorsanız save imkanı da var doya doya oynayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

woaaa ben ayıyım kutup ayısıyıö woaaaaaa

KASETLİ ATARİ İLE BÜYÜYENLERDEN MİSİNİZ ?
  • hayıııırrrrr ben anaokulu terk değil kundak terkim
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Harun]

babam 20 sene esnaflık yaptı beyaz eşya satıyordu dükkanına bu atarilerdende almıştı ben tabi o sıralar 4-5 yaşlarındaydım sağolsun 1 tanede bizim eve getirmişti başından kalkamıyorduk sonra atari salonlarına takıldık falan... harbiden ne günlerdi yaa

Kasetler tırla gidiyordu o zaman sende desene
  • Başlığı görünce aklıma Şebnem Ferah ın şarkısı geldi.
  • Kasetsiz atari varmıydı ki?
  • Segam var hala duruyo playstation 3 den daha çok eğlendirirdi beni ama şu aralar pek sarmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Başlığı görünce aklıma Şebnem Ferah ın şarkısı geldi.

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Kasetsiz atari varmıydı ki?

Var PS3 ve Xbox mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENFARKLISI -- 7 Eylül 2010; 10:38:21 >
  • Atari satan dükkanlar olurdu, camlarına boydan boya dizerlerdi kasetleri, dakikalarca onlara bakardım, hey gidi günler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersiny.

Goal 3 ah ah az mı zaman öldürdük.Muz vuruşları falan hiç unutmam hala oynarım

ah be ne güzel oyundu arada abimle oynuyorum
  • kasetlerin atariden pahalıya satıldığı dönemde elimde çok güzel bi kaset vardı atariyi ben aldım kasedi atari aldığım adama verdim yani oynayacak atari bozuldu idi
  • quote:

Commodore 64 önce kaset sonrada 1541 disket sürücü almıştım sonra 2. el amiga ile takas ettim para yetmiyodu be ne günlerdi ,şimdide kralını alcak para var ama o günlerdeki huzur yok.

hacı bi 20 lira borç versene
  • Captain Tsubasa 2 ! İlk göz ağrım...Okuldan gelip başına oturur , akşam ezanı okunmadan da kalkmazdım. O zamanlar oyunu kaydetme sisteminden habersiz olduğum için hergün 6. takıma kadar gelir ertesi gün ilk takımdan tekrar başlardım.Hergün bıkmadan usanmadan...Aradan yaklaşık 15 sene geçti hala zevk alarak oynuyorum.Atarideki gibi heyecanlı olmasa da bilgisayar başında , cep telefonunda yine 6. takıma kadar gelip eski günleri yadediyorum.Oyunu o zamanlar bitiremediğim için 2 sene önce hırs yapıp (biraz da hile yapıp) oyunu bitirdim.Yaklaşık 40-50 rakip takım vardı ve bazı takımlar cidden zordu.Çocukken bir günde bitirmek cidden imkansızmış.Boşuna zorlamışım.Ama iyiki de zorlamışım.Şimdi ne zaman bu oyunu oynasam o zamanki ruh halime geri dönüyorum.İçimdeki çocuk hep aynı...
  • Niyet ettim Allah rızası için prensesi kurtarmaya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 31 Aralık 2013; 3:04:48 >
  • 18. Maddeyi cok kullandim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  KASETLİ ATARİ İLE BÜYÜYENLERDEN MİSİNİZ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 31 Aralık 2013; 3:33:06 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.