Şimdi Ara

KASETLİ ATARİ İLE BÜYÜYENLERDEN MİSİNİZ ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
7
Favori
19.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aterim yok artık ama yaş 33 olmasına rağmen 6000 den fazla oyun içeren emülatörüm var. İş yerine bile yanımda.
     KASETLİ ATARİ İLE BÜYÜYENLERDEN MİSİNİZ ?
  • Benim hiç atarim olmadı arkadaş getirirdi onla oynardık sonra ısındı diye kapatıp giderdi
  • hepsiyle büyüdüm aslında ben ataride oynadım ps1 de oynadım ps2de oynadım ps3de oynadım commoyı pek hatırlamıyorum ama onuda oynadım heralde :D
  • Arkadaşların evlerine gider atari partileri yapardık.Birkaç saat oynadıktan sonra hep beraber dışarı çıkıp mahalle maçı falan yapardık.Ne güzel günlerdi...O zamanki mutluluğu parayla satın alamazsın.
  • Arkadaş eline sağlık ne güzel yazı yazmışsın :)) captain tsubasada oyun kapıtıcam dıye saatlerce oynadım sonunda kapattım birde Japonca sifresi vardı :):) birde goal 3 efsane futbol oyunu :)
  • 999 in 1 yazardi. ulan cocuguz ama oyunlarin ayni oldugunu anlayamayacak degiliz. bi de kasetdeki resimler yok mu, ulan hep kandiriyolardi yahu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ateri oyunlarının hepsi internette var gecenlerde indirmistim nostalji yaptim eski gunler aklima geldi

50-100 mb falan 1000 tane oyun. İcinde aradiginiz butun oyunlar var. Sega falan degil bildiginiz eski ateri oyunlarinin aynisi ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnson22 -- 31 Aralık 2013; 12:15:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Dayımın deli bi Sega atarisi vardı. Süper atariydi ya.

Bunun gibi bişydi işte.

işte budur ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Dayımın deli bi Sega atarisi vardı. Süper atariydi ya.

Bunun gibi bişydi işte.

işte budur ya

Bende de vardı bundan. Atariden sonra buna terfi etmiştim.

Ayrıca en iyi oyunlar listesinde GOAL 3 olmaması beni üzdü.

• O adaptör biraz oynayınca ısınırdı, bozulur diye düşünür ara verirdik. Soğumasını beklerken de annemizin hazırladığı salçalı yağlı ekmeği yerdik biz komşu çocuğuyla. O yılların samimiyeti geri gelmiycek insan en çok da buna üzülüyor.
  • abimle mario oynardık hep
    bide soccer diye futbol oyunu vardı
  • Süper marıo contra ördek vurmaca tank 64 en sevdiklerimdi

•  KASETLİ ATARİ İLE BÜYÜYENLERDEN MİSİNİZ ?

2 tuşu yok sadece ve bunun kasetleri farklıydı. İngiltereden gelmişti, orijinal atari 800xl.
  • mario favorimdi defalarca bitirip tekrar oynardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullFlavour

abimle mario oynardık hep
    bide soccer diye futbol oyunu vardı

Aynı ben
  •  KASETLİ ATARİ İLE BÜYÜYENLERDEN MİSİNİZ ?

ilk atarim bu ama bilgisayardan sonra almıştım bi anlamı kalmamıştı pek
  • ben atari oynardım da, daha çok nesbox.com daki dos oyunlarından oynardım
  • Ne oynardık be

• Tekrar eski günlere dönmek isteyen vardır diye bilgisayarda oynanabilen atari oyunlarımı upload ettim :

http://turbobit.net/5az42j1gn5un.html

Pc Emulator klasöründeki VirtuaNex.exe'yi açın. File > Open yaparak da NES klasörünün içinden istediğiniz oyunu seçin. Toplam 1062 oyun var ve Contra, Super Mario, Adventure Island, Soccer, Tennis gibi klasik oyunların hepsi mevcut.
  • Ataride GTA oynadıgım günleri hatırlıyorum.O günlerde kırtasiyede atariler vardı millet mario oynamak için giderdi.Atarideki GTA'yı gördükten sonra GTA V oha dedittiriyor.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.