Bildirim
KASETLİ ATARİ İLE BÜYÜYENLERDEN MİSİNİZ ? (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Benim hiç atarim olmadı arkadaş getirirdi onla oynardık sonra ısındı diye kapatıp giderdi -
hepsiyle büyüdüm aslında ben ataride oynadım ps1 de oynadım ps2de oynadım ps3de oynadım commoyı pek hatırlamıyorum ama onuda oynadım heralde :D -
Arkadaşların evlerine gider atari partileri yapardık.Birkaç saat oynadıktan sonra hep beraber dışarı çıkıp mahalle maçı falan yapardık.Ne güzel günlerdi...O zamanki mutluluğu parayla satın alamazsın. -
Arkadaş eline sağlık ne güzel yazı yazmışsın :)) captain tsubasada oyun kapıtıcam dıye saatlerce oynadım sonunda kapattım birde Japonca sifresi vardı :):) birde goal 3 efsane futbol oyunu :) -
999 in 1 yazardi. ulan cocuguz ama oyunlarin ayni oldugunu anlayamayacak degiliz. bi de kasetdeki resimler yok mu, ulan hep kandiriyolardi yahu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ateri oyunlarının hepsi internette var gecenlerde indirmistim nostalji yaptim eski gunler aklima geldi
50-100 mb falan 1000 tane oyun. İcinde aradiginiz butun oyunlar var. Sega falan degil bildiginiz eski ateri oyunlarinin aynisi ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnson22 -- 31 Aralık 2013; 12:15:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
O adaptör biraz oynayınca ısınırdı, bozulur diye düşünür ara verirdik. Soğumasını beklerken de annemizin hazırladığı salçalı yağlı ekmeği yerdik biz komşu çocuğuyla. O yılların samimiyeti geri gelmiycek insan en çok da buna üzülüyor. -
abimle mario oynardık hep
bide soccer diye futbol oyunu vardı -
Süper marıo contra ördek vurmaca tank 64 en sevdiklerimdi
-
mario favorimdi defalarca bitirip tekrar oynardım -
quote:
Orijinalden alıntı: FullFlavour
abimle mario oynardık hep
bide soccer diye futbol oyunu vardı
Aynı ben -
ilk atarim bu ama bilgisayardan sonra almıştım bi anlamı kalmamıştı pek -
ben atari oynardım da, daha çok nesbox.com daki dos oyunlarından oynardım -
Ne oynardık be
Tekrar eski günlere dönmek isteyen vardır diye bilgisayarda oynanabilen atari oyunlarımı upload ettim :
http://turbobit.net/5az42j1gn5un.html
Pc Emulator klasöründeki VirtuaNex.exe'yi açın. File > Open yaparak da NES klasörünün içinden istediğiniz oyunu seçin. Toplam 1062 oyun var ve Contra, Super Mario, Adventure Island, Soccer, Tennis gibi klasik oyunların hepsi mevcut. -
Ataride GTA oynadıgım günleri hatırlıyorum.O günlerde kırtasiyede atariler vardı millet mario oynamak için giderdi.Atarideki GTA'yı gördükten sonra GTA V oha dedittiriyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X