Hadi canım sende? Eğer gerçekten öyleyse mükemmel birşey bu? Vallahi mükemmel. Ne kadardı bu alet?
Çok iyiymiş yaa.. Bu arada pardon yazını okumamıştım, tşk uyarı için.
quote:
Orjinalden alıntı: ecar limon
Bu alet kaset değil. Normal bi mp3 player. Mp3 playerden farklı olarak kulaklık çıkışının yanında bir de manyetik çıkışı var. Yani mp3 player ve kaset adaptörü aynı ürün içinde entegere edilmiş. mp3 player+ kaset adaptörü kombinasyonunu kullanmak kablo karmaşasından dolayı baştan kaybediyor. Bi de mp3 playerde şarkıyı değiştirmek için mp3 playeri kullanmanız gerekiyor. Bu da sürüş sırasında hiç hoş olmaz. Bu alette ise teybin ff ya da rew tuşlarına basınca şarkıları değiştirebiliyorsunuz. Hatta 2 sn den fazla basınca şarkı içinde ileri geri arama yapabiliyorsunuz. Araba teybi ile tam fonksiyonel ve tam uyumlu hale geliyor. Kaset adaptörüne göre hem kullanışlı hem de görüntü kirliliğine sebep olmuyor.
chyrin okumadın mı kardeş iyicene ayrıca gerçekten güzel özelliğe sahip bu yönden. direksiyondan tek tıkla şarkıyı değiştirebiliyormuşsun.
ben yinede şarkı adını görerek veya klasörler arası geçiş yapma şansımı kullanmaktan yanayım tabi. düşünsene 100 şarkı var. ben creativeimde klasörlere ayrıdım. heemen buluyom şarkımı. isimlerini görerek filan.
quote:
Orjinalden alıntı: Chryin
Hadi canım sende? Eğer gerçekten öyleyse mükemmel birşey bu? Vallahi mükemmel. Ne kadardı bu alet?
Çok iyiymiş yaa.. Bu arada pardon yazını okumamıştım, tşk uyarı için.
Soruyu soran arkadaş linki vermiş bakabilirsin. 230 ytl.
Bende bu aletten var ama ben aldığımda 256 mb olarak gelmişti. H.burada dan aldım ve çok manyak bişey kesinlikle çok iyi yanında şarzlı pilleri ve şarz aleti de var. Ses kalitesi mükemmel.
dostum ben de ankaradayım o üründen satın aldım. CIZIRTI oluyor ama uzun yola çıkıyorsan MÜKEMMEL.
quote:
Orjinalden alıntı: mcdogan
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin.99 Focus Ghia aracımda mp3 çalar yok,Teybi değiştirmek için fazla masraf etmek istemiyorum,artı arabanın orjinaliteside bozlmasın istiyorum.Aşağıdaki linkte bir kaset şeklinde mp3 çalar var. Kullananınız oldumu?Tavsiye edermisiniz?Nasıl bir çözüm sizce?Birde cakmaktan elk. alan radyo yayını yaparak aracın radyosundan mp3 dinlemenizi sağlayan aparatlar var.Ama oonlarada Ankara gibi büyük şehirlerde(ki ben Ankaradayım) frekans karışıyor,cızırtı yapıyor deniyor.Fiyatı uygun olsada bu seçeneği eledim gibi,Siz ne dersiniz?
Bu gün kaset mp3 ü almak için bir hızlı sistem bayine girdim.Satıcı çok arıza çıkardığı için artık getirmiyoruz,10 taneden 3 ü geri geldi dedi.Almadım.Tam kararımı vermiştim ve alacaktım.1-2 gün daha düşüneyim dedim.Acaba adam DAH220 elinde olmadığı için bana adaptör ve mp3 player satmak içinmi öyle söyledi?Ne kadarda kararlıydım,hevesim kursağımda kaldı valla.
Bu aletin 128 mblığı da bende war alalı 3-4 sene felan rahat oluor.. Ben hiç bozulduğunu veya çalmadığını görmedim.. O zamanlar kaset adaptörü felan yoktu o yuzden böle bişe almıştık.. Şimdi de araba cd çalarlı zaten..
Ayrıca aletin araba çakmağından şarj aleti felan da gelior..
Çok güzel bi alet ama o kadar para vermek yerine mp3 player ve kaset adaptörü almak daha mantıklı olur..
quote:
Orjinalden alıntı: legion90
Discman + kaset al idare et. Benim öyleydi. 60 YTL discman aldım migrostan , 10 Ytl ye de kaset hallettim işimi.
dostum diskmane ne gerek var 60 ytl ona verene kadar git piyasada 90-100 ytl ye gayet iyi 256 mb mp3 ler var onu almak mantıklı bende philips kaset adaptörü+creative mp3 var mp3 ü teybin yanına tutturdum sürerkende gayet rahatça deiştirebiliyorum ses kaliteside gayet iyi yanlız kaset adaptörü alırken farketmez filan diyip cimrilik yapıp 8-10 ytl.lik olanlarını almayın cidden çok farkediyor ya Philips yada Sonynin kaset adaptörünü tavsiye ederim.Philips i 25 e sonyide 40 civarı bulabilirsiniz
Direk hepsiburada.com dan alabilirsin nası olsa garantili. sorun çıkarırsa yenisiyle değiştirirler.
En sonunda hepsi burada dan sipariş ettim ve geldi...Gözlemlerim ; 1-Ses kalitesi ve şiddeti mükemmel.Mp3 lü Cd çalar alsaydım bu kadar güzel ses vermezdi her halde. 2-Beraberinde yedek şarjlı pilde geliyor,bir pille 8 saat kulaklıkla kesintisiz müzik dinleyebiliyosunuz,sanırım oto teybinden daha uzun süre dinlenir.Ben 24 saati bulacağını umuyorum.2 pil olduğu için dönüşümlü kullanmak mümkün. 3-Çakmak şarj soketi yok....Ayriyeten almak gerekiyor. 4-Kulaklığını beğenmedim.Zaten pekte kullanmayacağım,benim için sorun değil-kullanacak olanlara duyrulur. 5-ekstra bellek ilave edebiliyorsunuz.Tanıtımında bu özelliği yazmıyordu.Çok hoşuma gitti.Yani 512 Mb lık bir kart taktınızmı 1 Gb ta çıkıyor hafıza. 6-Direksiyon kumandasınsdan kasetin A-B yüzüne geçebiliyorsunuz,sesi ayarlayabiliyorsunuz ama diğer şarkılara geçmek için ileri-geri düğmelerini kullanmanız gerek.Bir bu özelliğide olsa "Tam Süper Olacak"mış. 7-Teybime tam uydu,takılma,zorlanma yok.
Birde uzun ömürlü olursa tam süper olacak....
230 ytl ürün için çok değilmi arkadaşlar. cd çalar alıp takmak daha makul olmaz mı?
Direksiyon kumandasından vaz geçemedim.Orjinal teypleri çok pahalı,adaptör desen 1 ses kalitesi yok,2 kablo mablo bi sürü ıvır zıvır...Bide Focusun teybi çok geniş,farklı teyb taktınmı aracın tipi yamuluyo,çok çirkin oluyo...vs.vs....Bana en mantıklı bu geldi.Zate voltmanimde yoktu..
Bende sana onu tavsiye etmeye gelmiştim :) Bende eski arabamda kullandım , şimdiki arabmada cd oldugu icin kız arkadaışıma verdim o mp3 dinliyor.Ses kalitesi de gercekten cok ii.Hayırlı ugurlu olsun.
Benim esas merak ettiğim bu aletin ömrü ne kadar, zamanla özellikle yaz günlerinde cihazın içinde ısınıp arıza falan yapıyormuş diyolar. Burada bu cihazı satan bi kaç mağaza vardı, daha sonra satmaz oldular, sebebine gelince problem çıkıyor iade ediliyor demişlerdi bana... Kafam karıştı. Aslında bende alıcam ama...
Yok abi benimki 2003ten beri duruyor.Sadece 1 kez icerde kaldı ama 2-3 kez dugmeye basınca cıktı.Ses kalitesi cok iyiydi.Hatta bi ara yılın en iyi icadı secilmişti
Bi alayım o zaman, bakalım nasıl çıkıcak...
Hala şüphedeyim ama..
Deneyelim bakalım...
quote:
Orjinalden alıntı: set
Benim esas merak ettiğim bu aletin ömrü ne kadar, zamanla özellikle yaz günlerinde cihazın içinde ısınıp arıza falan yapıyormuş diyolar. Burada bu cihazı satan bi kaç mağaza vardı, daha sonra satmaz oldular, sebebine gelince problem çıkıyor iade ediliyor demişlerdi bana... Kafam karıştı. Aslında bende alıcam ama...
Hızlı sistemin Ankara Kocatepedeki mağzasında banada aynını söylediler.Ama 2 yıl garantisi var.Ben denemesem aklımda kalırdı.
alın alın pişman olmazsınız
arkadaşlar bugün bir arkadaşım aracında focusta bir alet gördüm. Yani 1GB lık flash bellek ve çakmak çıkışına takılan küçük bir alet (tahmini 50-60YTL) ve bellekteki mp3 leri dinle babam dinle. FM 87,5 frekansından sanırım bağlantı kuruyormuş. Belki bilindik bir alettir ama ben yeni öğrendim. Bende meganeII arabama almayı düşünüyorum. Ama aletin adını bilmiyoruz valla. Nasıl isteyecez adı nedir? Yada daha ekonomik ve kaliteli bir şey varsa paylaşırmısınız?
arkadaşlar ben 7-8 aydır arabada ipod dinliyorum kaset adaptörü var Belkin marka,sesde bi problem yoktu ve memnun kalmıştım baya fakat son bir aydır kablonun ipod'a giriş kısmında problem var ve ses gidip geliyor.30ytl civarında bi fiyata almıştım.Şimdi mecburen araba kullanırken kabloyla oynayıp duruyorum ses düzelsin diye