Şimdi Ara

KASETLİ TEYPTEN MP3 DİNLEMEK...KASET MP3 PLAYER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
19.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize kolay gelsin.99 Focus Ghia aracımda mp3 çalar yok,Teybi değiştirmek için fazla masraf etmek istemiyorum,artı arabanın orjinaliteside bozlmasın istiyorum.Aşağıdaki linkte bir kaset şeklinde mp3 çalar var. Kullananınız oldumu?Tavsiye edermisiniz?Nasıl bir çözüm sizce?Birde cakmaktan elk. alan radyo yayını yaparak aracın radyosundan mp3 dinlemenizi sağlayan aparatlar var.Ama oonlarada Ankara gibi büyük şehirlerde(ki ben Ankaradayım) frekans karışıyor,cızırtı yapıyor deniyor.Fiyatı uygun olsada bu seçeneği eledim gibi,Siz ne dersiniz?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=85655&productid=bd61155

• vallahi bizim arkadaşın focus`unda biz dinliyorduk. gayet kullanışlıydı. tek handikapı kablolar falan ortada geziyordu tavsiye ederim. diğer ürün için iyi şeyler söylemiyorlar. özellikle boş frekans bulmak sorun oluyormuş. cızırtılar da cabası
  • ben mp3 çaları böyle bir aparatla teyibe baglıyorum sende oyle yapabılırsın o aparat aynı buna benzıyor ama benımkının ıcı boş ve belki 20ytl ye fln bulabılırsın.sadece sesi teypden caliomus gibi gosteriyor ama ses kalitesi biraz dusuyor.bu nasıldır bilemicem.tabi.
  • böyle bişiy alcağına

mp3 çalar + kaset adaptörü almalısın

niye diyceksin, bunun riski var, arabanın teybine girmeye bilir, elinde patlar
    öbür türlü sadece kaset adaptörü elinde patlar

120 milyona sandisk 1 gb teknosada mp3 çalar al, sonra bide adaptör al
  • buna bukadar para verilmez bence 5 ytl verip ara aparatı alıp normal bi mp3 player takarsın artı bu fiyata normal mp3 playerin 1gb lını alırsın sony yada philİPS İN de var.
  • ka ve mondeo da teyp sigortasını attırmıştı. yanınızda yedek sigorta olursa iyi olur. yine de denemekte fayda var eski doblomda n-gage mi bağlayarak 2 sene dinledim bir sorun olmadı
  • 227 ytl az para değil..

300 ytl civarı güzel mp3 çalar alınır zaten..

ben 10 ytl lik kaset kiti aldım ve telefondan dinliyorum bazende diskmenden dinliyorum..

yani bunu alcağına cd-mp3 çalar al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    trident mp3 çalar
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aparat taktımı bi sürü kablo mablo uğraştırıyor,birde heralde bunun ses kalitesi aparatlılardan daha iyidir .Hem bende mp3 playerda yok,olsa tabi daha ekonomik olur.Mp3 + Adaptör benim hesabımla 170-180 tutuyo,ama kablolar var.Bu 50 Ytl daha pahalı ama kablo yok.Eğer sesi iyiyse değer ,bide değilse........İşte oarası var.
  • Ses kalitesi düşüyor ama fena değil telefonun seğer normal kulaklık çıkışı varsa onu bile bağlayablirsin buraya idare eder bence seni
  • bu ürün yaramazz..
  • Discman + kaset al idare et. Benim öyleydi. 60 YTL discman aldım migrostan , 10 Ytl ye de kaset hallettim işimi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

bu ürün yaramazz..

Kullandınızmı?Neden yaramaz?Ses kalitesimi kötü yoksa arızamı çıkarıyor?
  • O ürünü kullanalar biliyorum. gayet şık ve kullanışlı bi ürün ben de kullandım. Ses kalitesi çok iyi. Hiç bir kablo kirliliği ve düzensizlik oluşturmuyor. Hiç düşünmeden alabilirsin. Ama madem kesenin ağzını açacaksın yaklaşık 300 ytl gibi bi fiyata bu senin olabilir.
    http://cgi.*bay.com/FORD-FOCUS-BLAUPUNKT-AM-FM-MP3-CD-PLAYER-OEM-FACTORY_W0QQitemZ160057924365QQihZ006QQcategoryZ48612QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem?hash=item160057924365
    Ben olsam böyle bi şey alırdım. * yerine e yaz linki kopyala.

• bi defa bi ürün alırken beklentiler ve bazı dengeleri göz önüne almak gerekir. fiyat/kalite/performans/beklenti ve saire...

şimdi bu ürünü kullanmamış biri olarak tıpkı almayı düşünen arkdaş olarak "bu ürün yaramaz" dedim. sebebi

1 fiyatı çok uçuk sonuç olarak kasetten gelebilecek ses kalitesine ok demiş oluyorsunuz.
    2 bu fiyata bi tane muvo c100 creative alınır bide phılıps kaset alınır. mp3 çaları her türlü bilumum işlerinde kullanırsın.
    3 ses kalitesi de aynı olur. sonuçta kaset.

muvo c100 512 kart hediyeli 100 ytl
    phılıps kaset 20 ytl

üste kalan parayla da 3 çeyrek benzini attın mı ee başka ne yapmak lazım illa bi üründen ağzımızın mı yanması gerek? ben eski ama muhteşem ses çıkışlı roadstar teybime 1 milyonluk kabloyla cd girişinden mp3 ü bağlıyorum ve kaset değil cd den daha kaliteli ses alıyorrum. kasetli arkdaşlarımın hışırtıları hoşuma gitmedi.

dengeleri iyi kurun bence...

• E bu da çöpe gitmez ki bunu da mp3 player olarak kullanabiliyorsun. kulaklık çıkışı fln var. Hatta uzaktan kumandalı kulaklığı bile var opsiyonel olarak.
  • valla orası tercih sahibine bağlı.

malum mp3 playerlar gayet şeffaflaştı günümüzde. yani sorun çıkarır mı çıkarırsa ne olur. e fiyatları ucuz. ses kaliteleri ve özellikleri fazla.

bide bu kaset. ne sorun çıakrır çıkarırsa ne olur? kim , kaç kişi kullanıyo? ses kalitesi nasıl? e bi dünyada para..

edit: senin dediğinde doğru. hemde çok doğru. bu kaset mp3 çalıyor. mp3ü de çalsın bi zahmet bi sürü para işte sorun bu. hem çok pahalı ne olduğu belli değil ses kalitesi vs.. hemde sadece mp3 dinliyorsun.

ben gidin 300 ytl ye mp3 player alında demiyorum. beklentinizi iyi analiz edin diyorum.

bilmem artık. bunları göz önünde bulundurun bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 1 Aralık 2006; 18:01:52 >
  • Bu alet kaset değil. Normal bi mp3 player. Mp3 playerden farklı olarak kulaklık çıkışının yanında bir de manyetik çıkışı var. Yani mp3 player ve kaset adaptörü aynı ürün içinde entegere edilmiş. mp3 player+ kaset adaptörü kombinasyonunu kullanmak kablo karmaşasından dolayı baştan kaybediyor. Bi de mp3 playerde şarkıyı değiştirmek için mp3 playeri kullanmanız gerekiyor. Bu da sürüş sırasında hiç hoş olmaz. Bu alette ise teybin ff ya da rew tuşlarına basınca şarkıları değiştirebiliyorsunuz. Hatta 2 sn den fazla basınca şarkı içinde ileri geri arama yapabiliyorsunuz. Araba teybi ile tam fonksiyonel ve tam uyumlu hale geliyor. Kaset adaptörüne göre hem kullanışlı hem de görüntü kirliliğine sebep olmuyor.
  • baj o özelliği çok iyiymiş. direksiyondan tek tıkla şarkıyı geçmek baya pratik. entegre olduğundan da kablo su yok. bu arda kablo çok da problem değil hiç problem değil. şarkı ismini görerek ve cd den daha kaliteli dinlemek fiyat/performans orantısı bana daha cazip geliyor.

dediğin gibi entegre alet. kaseti bozulsa kaseti kasete takarakta kullanabilirsin. ama kaseti bozuluncada bi anlamı kalmaz kaset şeklinde bi mp3 player sahibi olmuş olursun.bunlar ürün değerlendirmeleri. inşallah alacak arkdaşlara yardımcı olur.

güzel bir şey her yönüyle değerlendirip bi ürün hakkında karar vermek.
  • Şarkı değiştirmek için kasedi, yuvadan çıkartıp düğmeye basacaz tekrar yuvaya takacaz heh? Yok arkadaş kalsın 200 Milyonluk CD çalar taktırırım oh be derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Şarkı değiştirmek için kasedi, yuvadan çıkartıp düğmeye basacaz tekrar yuvaya takacaz heh? Yok arkadaş kalsın 200 Milyonluk CD çalar taktırırım oh be derim.

Hayır yukarda anlattığım gibi şarkı değiştirmek için tek yapman gereken arabanın teybinin ff tuşuna basmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecar limon -- 1 Aralık 2006; 18:15:20 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.