Şimdi Ara

Winamp mp3'leri çalmıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler eskiden de olmuştu bu sorun fakat nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum. Winamp5 en son versiyon kullanıyorum ve harddiskimdeki müziklerin büyük bir bölümünü çalmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim, winamp'ı kaldırıp yeniden yükledim ama sorun değişmedi. Media player ile bütün şarkılarımı dinleyebiliyorum. Yardımcı olabilcek varsa sevinirim. Saygılar...

• quote:

Full:
    http://rapidshare.de/files/4560012/Winamp_5.1_Surround_Edition.rar.html

Alıntıdır hatırlatmak isterim Birde bunu yükle ve dene istersen
  • Winamp'ın eski ve farklı versiyonunu da kullanabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

Beyler eskiden de olmuştu bu sorun fakat nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum. Winamp5 en son versiyon kullanıyorum ve harddiskimdeki müziklerin büyük bir bölümünü çalmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim, winamp'ı kaldırıp yeniden yükledim ama sorun değişmedi. Media player ile bütün şarkılarımı dinleyebiliyorum. Yardımcı olabilcek varsa sevinirim. Saygılar...

büyük bir ihtimalle çalmadıkları .wma uzantılı olanlarıdır.. onları winamp'ta çalabilmek için winamp'I kurarken ilgili eklentiyi de yüklemiş olman lazım.. winamp lite'ı falan kullanıyorsan o sadece mp3 çalar...
  • Winamp'ın "Ayarlar" kısmındaki "Çıktı" bölümünü kontrol et.
    "waveOut output" seçeneğinden başkası işaretli ise "waveOut output" seçeneğine bas...
  • quote:

Orjinalden alıntı: | Spooky |

Winamp'ın "Ayarlar" kısmındaki "Çıktı" bölümünü kontrol et.
    "waveOut output" seçeneğinden başkası işaretli ise "waveOut output" seçeneğine bas...

direct sound output daha kaliteli çıktı verir...
  • Beyler söylediklerinizin hepsini denedim ama hiçbir değişiklik yok, delirmek üzereyim. Nası bir hatadır bu anlayamadım. Dandik media player ile dsp plugin olmadan müzik dinlemek işkence gibi. Yardımcı olmak isteyen arkadaşlara teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mp3 leri track yapmak
    14 yıl önce açıldı
    Word Dosyası gösteren mp3 player
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Beyler söylediklerinizin hepsini denedim ama hiçbir değişiklik yok, delirmek üzereyim. Nası bir hatadır bu anlayamadım. Dandik media player ile dsp plugin olmadan müzik dinlemek işkence gibi. Yardımcı olmak isteyen arkadaşlara teşekkürler...

Yardımcı olamadık kusura bakma...

quote:

Orjinalden alıntı: drony
    quote:

Orjinalden alıntı: | Spooky |
    Winamp'ın "Ayarlar" kısmındaki "Çıktı" bölümünü kontrol et.

direct sound output daha kaliteli çıktı verir...

"waveOut output"da da "direct sound output"a nazaran daha fazla ses çıkıyor.

• @| Spooky |

ama 13khz ve üzerindeki sesler daha kalitesiz geliyor.
  • mp3 lerinin isimlerinde türkce karakterler varsa mesela "ı,ş,ğ" harfleri gibi calmaması normal bi kontrol et istersen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: drony
    @| Spooky |

ama 13khz ve üzerindeki sesler daha kalitesiz geliyor.

Çaktım Köfteyi, eyvallah

quote:

Orjinalden alıntı: meco
    mp3 lerinin isimlerinde türkce karakterler varsa mesela "ı,ş,ğ" harfleri gibi calmaması normal bi kontrol et istersen...

Olmaz öyle şey!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: meco

mp3 lerinin isimlerinde türkce karakterler varsa mesela "ı,ş,ğ" harfleri gibi calmaması normal bi kontrol et istersen...

Yok abi ondan değil daha önce winamp'tan dinlediğim şarkılar bunlar. DVD'ye yedeklemiştim. Formattan sonra tekrar bilgisayarıma kopyaladım büyük bir kısmını fakat artık çalmıyor. Yani winamp'ta playlist'e bile eklenmiyo parçalar, sürükle bırak şeklinde eklesem de yine çalmıyor. Bi türlü çözemedim, dandik media player'a dewam ediyorum...
  • Beyler bu sabah açtım makinayı hepsini çalıyodu, kendiliğinden düzeldi
  • quote:

Beyler bu sabah açtım makinayı hepsini çalıyodu, kendiliğinden düzeldi

Acaba gece ne oldu da bilgisayarada Winamp imana geldi
    Geçmiş olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figo -- 4 Eylül 2005, 21:49:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.