Şimdi Ara

AUX kablosu aracılığıyla Flash Bellekten müzik dinlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
102.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı geceler arkadaşlar, arabamda USB girişi yok ve flash bellekten müzik dinlemek istiyorum. AUX ile bir şekilde mümkün müdür bu istediğim olay? Teyp değiştirme gibi bi imkanım yok 2010 model arabam CD çalarlı zaten ama sürekli değiştireceğim için müzikleri flash belleği kullanmayı istiyorum. Teşekkürler bilgisi olan varsa şimdiden.

• Yapay Zekanın Yanıtı

AUX Girişinden USB ile Müzik Dinleme

AUX kablosu aracılığıyla bir flash bellekten müzik dinlemek, aracında veya ses sisteminde harici bir ses kaynağı kullanmak için kullanışlı bir yoldur.

AUX Girişine USB Bağlamak

USB cihazlarını doğrudan AUX girişine bağlamak mümkün değildir. Bu nedenle bir AUX-USB dönüştürücüye ihtiyacınız olacaktır.

AUX USB Dönüştürücü Nasıl Çalışır?

AUX USB dönüştürücü, USB cihazınızdaki dijital ses sinyallerini AUX girişinin analog sinyallerine dönüştüren küçük bir cihazdır.

AUX Girişinden USB ile Müzik Dinleme

AUX USB dönüştürücüyü kullandıktan sonra şu adımları izleyerek AUX girişinden USB ile müzik dinleyebilirsiniz:

1. Dönüştürücüyü AUX girişine takın.
    2. USB flash belleği dönüştürücünün USB portuna takın.
    3. Ses sisteminizde AUX girişini seçin.
    4. USB flash bellekteki müzik dosyalarınızı oynatın.

AUX Kablosu ve Flash Bellek

AUX kablosu, ses sisteminiz ile AUX USB dönüştürücü arasında bağlantı kurmak için kullanılır. Flash bellek ise müzik dosyalarınızı depolayan cihazdır.

AUX Girişinden USB Çalıştırma

AUX USB dönüştürücü, USB flash belleğinizi çalıştırmak için gerekli gücü sağlar.

AUX Flash Bellek

AUX flash bellek, AUX girişine takılan bir USB flash bellektir ve müzik dosyalarınızı saklar.

AUX'tan USB Müzik Dinleme

AUX girişinden USB ile müzik dinlemek, aracınızda veya ses sisteminizde kolayca harici müzik kaynakları kullanmanıza olanak tanıyan uygun bir yöntemdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChanningTatum

Hayırlı geceler arkadaşlar, arabamda USB girişi yok ve flash bellekten müzik dinlemek istiyorum. AUX ile bir şekilde mümkün müdür bu istediğim olay? Teyp değiştirme gibi bi imkanım yok 2010 model arabam CD çalarlı zaten ama sürekli değiştireceğim için müzikleri flash belleği kullanmayı istiyorum. Teşekkürler bilgisi olan varsa şimdiden.

http://www.sanalpazar.com/Oto-Audiosystem-Tum-Orjinal-Teybineze-Usbsdaux__isp14768624

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AUX sadece ses iletir yani bagladigin kaynagin muzik calar olmasi gerekiyor. Normal bir usb bellek olmaz. Ama mp3 player, ipod, telefon vs. herhangi biri ile muzik dinleyebilirisn.
    Mp3 playerlar cok ucuzladi zaten fiyatlari neredeyse usb bellek civarinda.
  • 3.5 mm jack girişi olan her müzik çalar ile dinleyebilirsiniz flash bellekten dinlemek için bellekte jack girişi olması lazım o da olmayacağına göre müzik çalar ya da telefon kullanabilirsiniz.

• Hocam ucuz bir MP3 çalar alın onu bağlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thegreenblack

quote:

Orijinalden alıntı: ChanningTatum

Hayırlı geceler arkadaşlar, arabamda USB girişi yok ve flash bellekten müzik dinlemek istiyorum. AUX ile bir şekilde mümkün müdür bu istediğim olay? Teyp değiştirme gibi bi imkanım yok 2010 model arabam CD çalarlı zaten ama sürekli değiştireceğim için müzikleri flash belleği kullanmayı istiyorum. Teşekkürler bilgisi olan varsa şimdiden.

http://www.sanalpazar.com/Oto-Audiosystem-Tum-Orjinal-Teybineze-Usbsdaux__isp14768624

Evet bunu alirsan hem usb hem auxtan music dinlersin.

• bende ipod nano var. aux girişine takıp dinlerim arada. çok ucuz bir kablo almıştım. 3,5 mm jack diyorlar arkadaşlar ona.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flash Bellek Mp3 Çalar Sorunu!
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet ucuz bir MP3 çalar iş görecektir. Yalnız aux girişiniz ne durumda? Benim aracımda çok haşırtı yapıyor. Ben 65 liraya ucuz bi teyp aldım kart okuyuculu, şimdi hafıza kartı takıyorum ya, flashbellek gibi bir çıkıntı da olmuyor, mis gibi oldu.
  • Ara kablo ak aisi hallet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim yardımlarınız için bi MP3 çalar alıcam.
  • ben aux yaptırdım sırf telefon için, telefondan şarkının ismini yazıp buluyorsun usbde bu konfor yok
  • Yeni konu açmamak için konuyu hortlatıyorum

Ben de muhtemelen mp3 çalar+ aux kablo alacağım fakat yerine kullanılacak pratik bir ürün var mı? Çin malı değişik aparatlar yapmışlar ama hangisi iş görür, hangisi sorunsuz çalışır emin olamadım. Teyp markası sony, hoparlör kalitesi vs iyi o yüzden kalitesiz bir cihaz almayacağım (mp3 çalar olursa da iyi marka+ kaliteli aux kablo)

Teybi değiştirmek istemiyorum çünkü hem kaliteli hem de saat vs. teybe bağlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: forumu

Hort
    Böyle bir şey deneyen var mı?

https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/aux-to-f-usb-flash-bellek-muzik-aktarim-kablosu-326476862 AUX kablosu aracılığıyla Flash Bellekten müzik dinlemek

bi işe yaramaz.

5 volt gücü nereden vereceksin?

• yaw sırf araçta paket farkı yapmak için usb konmaz mı ? nolacak şimdi cd mi dolduralım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman64

yaw sırf araçta paket farkı yapmak için usb konmaz mı ? nolacak şimdi cd mi dolduralım
    Hocam CD-RW alın. Her yerde bulunan CD-Rler yazdırdığın zaman silemiyorsun dolayısıyla çöp oluyor, CD sayısı artıyor. Ama CD-RW alırsan yazılabilir-silinebilir oldukları için ikide bir CD almak durumunda kalmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savunmadım Çıkar Göster

Hocam CD-RW alın. Her yerde bulunan CD-Rler yazdırdığın zaman silemiyorsun dolayısıyla çöp oluyor, CD sayısı artıyor. Ama CD-RW alırsan yazılabilir-silinebilir oldukları için ikide bir CD almak durumunda kalmazsın.

Alıntıları Göster
    track cd dir şimdi bu arabanınki siyellahım. mp3 yazısı görmedim hiç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.