Ne diyorsunuz gençler ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ne diyorsunuz gençler ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam bu ekimde sıcak yatağımdayım olaylari felan trolluk evet bende haz etmiyorum ama okullar yavaş yavaş kapanmaya doğru gidiyor. Şuan Muğla'dayim parklarda, cafelerde, sokaklarda adım atacak yer yok kimse ne maske takıyor ne mesafeye uyuyor. Harvard bile açıldıktan 2 hafta sonra 1. ve 2. sınıflarını tatil yaptı yeni bir dalga gelme endişesiyle. Okullar tamamen kapanacağına geç olmadan bir önlem alınsa çok iyi olacak yoksa gidişat iyi değil
|
hayır |
evet |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kasım'da aşk başkadır. |
Hayır hibrit sistem, sıcak yatağı sınıfa götürüyon |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildiğin gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çalıştık üniversiteye girdik şimdi de sıcak yatağımda bitirmeyi hedefliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam ne tam yüz yüze ne tam online gerçek aşk hibrit yani çimlerde online < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
benim 1 tane dersim yüzyüze onu da hoca kendi insiyatifiyle öyle yapmış normalde online olacaktı o yüzden beni pek etkilemez sınavlara da online girebilsem baya iyi olurdu tabi o ayrı |
üniversiteli lerin, tek zevklerinin kafe kültürü olması, gidip kafede 3 liralık mataha 40 lira vermesi ve sürekli kız erkek birbilerini kesmelerine acıyorum. ben gerçekten bunlardan olmadığım için şanslıydım. |
139 puan alınca benim eşgal |
🤣 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |