Şimdi Ara

Kasımpaşa maçı ve Açıklamadaki tezatlar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emhotep

Her başlıkta görüyorum yok bu hatalara bizler gelip yazamazmışız.Yüzü olmalıymış insanın v.s v.s.

Penaltı pozisyonları için hiç biri penaltı değildi.Boşuna kendinizi zorlamayın.Gençlerbirliği maçındaki 1. golün rövanşını alamazsınız.

Ayrı ayrı başlıklardaki bazılarının hezeyanlarını okuyup sinirlenmek istemediğimden bu başlığı açtım.

Sadri ŞENER in özür konusunda;

Olayları size gösterilen pencereden bakmak zorunda değilsiniz.Biraz olaylara vakıf olan he ya tamamen doğru demişten önce düşünür...

Demagojinin dibine vuran Avukat Mosturoğlunun açıklamaları

Resmi sitenizden:

Trabzonspor Başkanı özür dileme makinesine döndü

Şener, Kayserispor maçının ardından tribünlerden atılan yabancı madde kafasına isabet eden hakem Yunus Yıldırım’dan özür diledi.

Sayın Şener, Beşiktaş maçının ardından da Beşiktaş Kulübü’nden özür diledi. Şener, hocasının kafasına ayakkabı fırlatılan maçın ardından, "Şeref Tribünü’nde bir itiş kalkış oldu. Sonra ben camia adına özür diledim. Şenol hocayı sakinleştirmeye çalıştık, sakinleşti soyunma odasına gitti. O da haklıydı. Beşiktaş’a karşı 10 kişiyle galip gelmek kolay değil. Zoru başardı, sevinmesi doğaldır. Beşiktaş camiası bizim çok sevdiğimiz bir camiadır. Bir hatamız olduysa kusura bakmasınlar. " dedi.

Görüldüğü gibi Sadri ŞENER kendi yaptığı hatalardan değil taraftar adına anlık gelişen tepkilerden meydana gelen olaylar için Trabzonspor camiasının en üst kimliği ile özür diliyor.Bunun farklı anlamlara getirmek,zihinlerde "ya bu herşeyden özür diliyor,özür dileme makinasına döndü" demek demagojinin ağababasıdır.Buna kanıp Sadri Başkanı olduğundan farklı görmek saflıktır.Başka sebeplerden sevmeyebilirsiniz amenna.

Özellikle benim şahsen tanıdığım bir mühendis arkadaşımızın bu rüzgara kapılmasını esefle kınıyorum

Trabzonspor’un açıklamaları suç oluşturmaktadır

...... Açıklamanın bu bölümü, hem ceza hukuku, hem futbol disiplin hukuku bakımından suçtur.

Eee öyleyse savcılığa gidin diye akıl vereceğine sen buyur Mosturoğlu.

Medyanın bir bölümü inine çekildi!

Bencede öyle oldu.Gençlerbirliği maçından sonra bazı gazetecilerin tek kelime dahi olumsuz ya da olumlu hakem hakkında yorumları olmamıştır.Bazı başlıklarda gördüğüm 3 maymunu buraya medyanın bir kısmı için koyabiliriz.

Şener’e göre, 70’li yılların yönetici anlayışı

70 li yıllarda 4 TS
    3 FB
    3 GS
    Şampiyonlukları var.Burada söylenmek istenen basın açıklamasında da belirtildiği gibi "Türk futbolunda bugün çıkar, dostluk, ekonomi ilişkileri en üst düzeyde kullanılmakta ve koca bir ülke yazılmış senaryoları izlemeye mahkum edilmektedir. Federasyon kurullarının hataları nedeniyle sorunlar yaşamaktadır..."

Hakem Odası basma konusunda

Söylendiği gibi hakem odası basılmadığını kabul edelim.Hakem odasının kordiorunda karşılaştınız diyelim.

Ne konuşulduğunu bilmiyoruz ama ben faraza konuşmak istiyorum.Hakem odasına gidip "Hoca çok hatalı maç yönettin bizim penaltıyıda vermedin lütfen dikkat edelim,bu hataların belki klübü şampiyonluktan edecek" demek başka.

Koridorda hakemle karşılaşıp"lan sen ne biçim hakemsin seni bulacağım oğlum " demek başka.Bunlar böyle olmuştur demiyorum.Belki de Aziz Yıldırım hakeme sadece selam verip Hocam biraz daha dikkat deyip geçmiştir.

Konunun içeriği söylenmeden sadece Hakem odasını girmemiştir.Koridorda karşılaşmışlardır demek taraflı tarafsız tüm sporseverleri aptal yerine koymaktır.

Daha çok konu varda yatacam.İyi geceler :)

böyle futboldan anlamayanlar nasılda kirlilik yaratır bu forumda görüyoruz.arkadaşım yorumlarını kendine sakla,canın sıkılırsa bir kolbastı oyna kendine gelirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: türker_hoca

quote:

Her başlıkta görüyorum yok bu hatalara bizler gelip yazamazmışız.Yüzü olmalıymış insanın v.s v.s.

Penaltı pozisyonları için hiç biri penaltı değildi.Boşuna kendinizi zorlamayın.Gençlerbirliği maçındaki 1. golün rövanşını alamazsınız.

Ayrı ayrı başlıklardaki bazılarının hezeyanlarını okuyup sinirlenmek istemediğimden bu başlığı açtım.

Olayları size gösterilen pencereden bakmak zorunda değilsiniz.Biraz olaylara vakıf olan he ya tamamen doğru demişten önce düşünür...

Resmi sitenizden:

Şener, Kayserispor maçının ardından tribünlerden atılan yabancı madde kafasına isabet eden hakem Yunus Yıldırım�dan özür diledi.

Sayın Şener, Beşiktaş maçının ardından da Beşiktaş Kulübü�nden özür diledi. Şener, hocasının kafasına ayakkabı fırlatılan maçın ardından, "Şeref Tribünü�nde bir itiş kalkış oldu. Sonra ben camia adına özür diledim. Şenol hocayı sakinleştirmeye çalıştık, sakinleşti soyunma odasına gitti. O da haklıydı. Beşiktaş�a karşı 10 kişiyle galip gelmek kolay değil. Zoru başardı, sevinmesi doğaldır. Beşiktaş camiası bizim çok sevdiğimiz bir camiadır. Bir hatamız olduysa kusura bakmasınlar. " dedi.

Görüldüğü gibi Sadri ŞENER kendi yaptığı hatalardan değil taraftar adına anlık gelişen tepkilerden meydana gelen olaylar için Trabzonspor camiasının en üst kimliği ile özür diliyor.Bunun farklı anlamlara getirmek,zihinlerde "ya bu herşeyden özür diliyor,özür dileme makinasına döndü" demek demagojinin ağababasıdır.Buna kanıp Sadri Başkanı olduğundan farklı görmek saflıktır.Başka sebeplerden sevmeyebilirsiniz amenna.

Özellikle benim şahsen tanıdığım bir mühendis arkadaşımızın bu rüzgara kapılmasını esefle kınıyorum

Trabzonspor�un açıklamaları suç oluşturmaktadır

...... Açıklamanın bu bölümü, hem ceza hukuku, hem futbol disiplin hukuku bakımından suçtur.

Bencede öyle oldu.Gençlerbirliği maçından sonra bazı gazetecilerin tek kelime dahi olumsuz ya da olumlu hakem hakkında yorumları olmamıştır.Bazı başlıklarda gördüğüm 3 maymunu buraya medyanın bir kısmı için koyabiliriz.

Şener�e göre, 70�li yılların yönetici anlayışı

70 li yıllarda 4 TS
    3 FB
    3 GS
    Şampiyonlukları var.Burada söylenmek istenen basın açıklamasında da belirtildiği gibi "Türk futbolunda bugün çıkar, dostluk, ekonomi ilişkileri en üst düzeyde kullanılmakta ve koca bir ülke yazılmış senaryoları izlemeye mahkum edilmektedir. Federasyon kurullarının hataları nedeniyle sorunlar yaşamaktadır..."

Söylendiği gibi hakem odası basılmadığını kabul edelim.Hakem odasının kordiorunda karşılaştınız diyelim.

Ne konuşulduğunu bilmiyoruz ama ben faraza konuşmak istiyorum.Hakem odasına gidip "Hoca çok hatalı maç yönettin bizim penaltıyıda vermedin lütfen dikkat edelim,bu hataların belki klübü şampiyonluktan edecek" demek başka.

Koridorda hakemle karşılaşıp"lan sen ne biçim hakemsin seni bulacağım oğlum " demek başka.Bunlar böyle olmuştur demiyorum.Belki de Aziz Yıldırım hakeme sadece selam verip Hocam biraz daha dikkat deyip geçmiştir.

Konunun içeriği söylenmeden sadece Hakem odasını girmemiştir.Koridorda karşılaşmışlardır demek taraflı tarafsız tüm sporseverleri aptal yerine koymaktır.

böyle futboldan anlamayanlar nasılda kirlilik yaratır bu forumda görüyoruz.arkadaşım yorumlarını kendine sakla,canın sıkılırsa bir kolbastı oyna kendine gelirsin.

Gerçekten öğretmenseniz vay sizin eğitiminizden geçen çocukların haline.Bir eğitmende böyle bir bakış açısı,üslup olabilir mi?

• quote:

quote:

quote:

Resmi sitenizden:

Şener, Kayserispor maçının ardından tribünlerden atılan yabancı madde kafasına isabet eden hakem Yunus Yıldırım�dan özür diledi.

Sayın Şener, Beşiktaş maçının ardından da Beşiktaş Kulübü�nden özür diledi. Şener, hocasının kafasına ayakkabı fırlatılan maçın ardından, "Şeref Tribünü�nde bir itiş kalkış oldu. Sonra ben camia adına özür diledim. Şenol hocayı sakinleştirmeye çalıştık, sakinleşti soyunma odasına gitti. O da haklıydı. Beşiktaş�a karşı 10 kişiyle galip gelmek kolay değil. Zoru başardı, sevinmesi doğaldır. Beşiktaş camiası bizim çok sevdiğimiz bir camiadır. Bir hatamız olduysa kusura bakmasınlar. " dedi.

70 li yıllarda 4 TS
    3 FB
    3 GS

Gerçekten öğretmenseniz vay sizin eğitiminizden geçen çocukların haline.Bir eğitmende böyle bir bakış açısı,üslup olabilir mi?

valla futboldan anlamayana o üslup fazla bile kardeşim.bunun öğretmenle doktorla bilmem neyle ilgisi yok.en azından öğrencilere doğruları öğretiyoruz.ama sen futbol konusunda yanlışlardasın kardeşim.ve bir daha eğitimimle ilgili laf edecek olursan üslubum çok farklı olacak.

• Forumda Tehdit etmeyelim Üslubu bozmayalım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Resmi sitenizden:

70 li yıllarda 4 TS
    3 FB
    3 GS

valla futboldan anlamayana o üslup fazla bile kardeşim.bunun öğretmenle doktorla bilmem neyle ilgisi yok.en azından öğrencilere doğruları öğretiyoruz.ama sen futbol konusunda yanlışlardasın kardeşim.ve bir daha eğitimimle ilgili laf edecek olursan üslubum çok farklı olacak.

Öğretmenlik mesleğine müthiş saygım var.Bu konuda yazılarımda vardır.39 yaşındayım rahmetli ilkokul öğretmenimin çocuğunu öğretmenler gününde ararım.Kısa süreliğine ücretli öğretmenlik bile yapmışlığım var.Hayatımın en güzel dönemiydi.

Sizin gibi öğretmenleri görünce içim acıyor.Üslup ve eğitim hakkında birkaç şey yazabilirim buraya ama gerek yok.Bu zihniyetteki bir insana istesende anlatamazsın çünkü anlatacağım karşımdakinin anlayabileceği kadar.

Sadece şunu söylemedem geçemeyeceğim;
    Ben Matematikçiydim o yüzden Türkçem pek iyi değildir ama cümleye büyük harfle başlanması gerektiğini bilirim.

"Yeni nesil sizlerin eseri olacaktır."

Saygılar...

• FB'liler gelip burda hiç konuşmasınlar dahada küçük düşüyorlar. Yıllardır ama yıllardır yapmadığınız rezillik kalmadı sahada ama hakemler görmedide vermedi öyle mi?...Futbola basketbol muamelesi yaptınız hakemler görmedi, futbola judo muamelesi yaptınız hakemler görmedi, futbola her türlü şikeyi karıştırdınız göz ardı edildi daha ne istiyorsunuz? Bu sene 2. yarının başından itibaren aleyhinize hata yapılmıyor neredeyse. Hayır aleyhinize hata yapılsın da demiyorum ama hakemler eşit yaklaşsın diyorum. FB hiç mi bileğinin hakkıyla kazanmadı evet kazandı ama baktı hakkıyla kazanmak yetmiyor Aykut beyefendi Trabzon'un penaltıları incelensin dedi Aziz Yıldırım hakemleri ve federasyonu tehdit etti sonra geri çekildi şimdi herşey güllük gülistanlık ama GS maçındaki olumsuz herhangi bir sonuçtan sonra da görücem ben FB'li yöneticileri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

FB'liler gelip burda hiç konuşmasınlar dahada küçük düşüyorlar. Yıllardır ama yıllardır yapmadığınız rezillik kalmadı sahada ama hakemler görmedide vermedi öyle mi?...Futbola basketbol muamelesi yaptınız hakemler görmedi, futbola judo muamelesi yaptınız hakemler görmedi, futbola her türlü şikeyi karıştırdınız göz ardı edildi daha ne istiyorsunuz? Bu sene 2. yarının başından itibaren aleyhinize hata yapılmıyor neredeyse. Hayır aleyhinize hata yapılsın da demiyorum ama hakemler eşit yaklaşsın diyorum. FB hiç mi bileğinin hakkıyla kazanmadı evet kazandı ama baktı hakkıyla kazanmak yetmiyor Aykut beyefendi Trabzon'un penaltıları incelensin dedi Aziz Yıldırım hakemleri ve federasyonu tehdit etti sonra geri çekildi şimdi herşey güllük gülistanlık ama GS maçındaki olumsuz herhangi bir sonuçtan sonra da görücem ben FB'li yöneticileri.

Örtülü ödenekten aldığınız para ile ne yaptığınızı açıklayın ondan sonra temiz futbolu konuşalım.
    Aykut , irdelensin dedi çünkü IBB'ye attığınız penaltı irdelenmeliydi.

Ulan bu takım 6 senede 6 final maçı kaybetmiş , 6 kupayı son maçta bırakmış.Anlattığınız şeylere kargalar bile güler be..
    Azıcıkkafası çalışan birileri bunları konuşmaya utanır.Siz de utanma yoksa bizim kabahatimiz ne????

• quote:

Orijinalden alıntı: antikitos

quote:

FB'liler gelip burda hiç konuşmasınlar dahada küçük düşüyorlar. Yıllardır ama yıllardır yapmadığınız rezillik kalmadı sahada ama hakemler görmedide vermedi öyle mi?...Futbola basketbol muamelesi yaptınız hakemler görmedi, futbola judo muamelesi yaptınız hakemler görmedi, futbola her türlü şikeyi karıştırdınız göz ardı edildi daha ne istiyorsunuz? Bu sene 2. yarının başından itibaren aleyhinize hata yapılmıyor neredeyse. Hayır aleyhinize hata yapılsın da demiyorum ama hakemler eşit yaklaşsın diyorum. FB hiç mi bileğinin hakkıyla kazanmadı evet kazandı ama baktı hakkıyla kazanmak yetmiyor Aykut beyefendi Trabzon'un penaltıları incelensin dedi Aziz Yıldırım hakemleri ve federasyonu tehdit etti sonra geri çekildi şimdi herşey güllük gülistanlık ama GS maçındaki olumsuz herhangi bir sonuçtan sonra da görücem ben FB'li yöneticileri.

Örtülü ödenekten aldığınız para ile ne yaptığınızı açıklayın ondan sonra temiz futbolu konuşalım.

Ulan bu takım 6 senede 6 final maçı kaybetmiş , 6 kupayı son maçta bırakmış.Anlattığınız şeylere kargalar bile güler be..
    Azıcıkkafası çalışan birileri bunları konuşmaya utanır.Siz de utanma yoksa bizim kabahatimiz ne????

Wikileaks belgelerinde adı geçen Trabzonsporun isnat edilen suçla! zamanla,kişilerle ne kadar çelişkili olduğu aşikar.

İşte sizdeki bu yorumlama yeteneği(yukarıdaki yorumlama) bazı karşı taraftarlarcada kullanılıp Fenerbahçe şikecidir,Fenerbahçe şöyledir,Aziz Yıldırım böyledir denilmektedir.Bu konudan müzdaripsen neden sende aynı yöntemi kullanıp bir başkasına saldırrısın ki?Utanılması gereken bu olmalı...

İBB-TS maçındaki penaltıyı irdelerken o maçta verilmeyen lehimize 2 penaltıyıda irdelemek gerekmez mi?

Kaldı ki verilen penaltının tartışılsada penaltı olduğu genel kabul gördü.

Bizde bu sene irdelenecek bir penaltı oldu o penaltıda Bucaspor maçında lehimize verilen penaltıydı.

Asıl utanması gerekenler Gençlerbirliği maçındaki pozisyon için Merk penaltı dedi deyip ona tutunanlar sonraki hafta bizim Kasımpaşa maçındaki pozisyonlar için Merk in penaltı değil demesini kaale almayanlardır.

Bugünkü Hürriyet gazetesindeki Ahmet Çakar ın yazısını Mızrak tan,Okçuoğlundan,müteahhitlikten bahsediyor.

• quote:

quote:

quote:

Wikileaks belgelerinde adı geçen Trabzonsporun isnat edilen suçla! zamanla,kişilerle ne kadar çelişkili olduğu aşikar.

İşte sizdeki bu yorumlama yeteneği(yukarıdaki yorumlama) bazı karşı taraftarlarcada kullanılıp Fenerbahçe şikecidir,Fenerbahçe şöyledir,Aziz Yıldırım böyledir denilmektedir.Bu konudan müzdaripsen neden sende aynı yöntemi kullanıp bir başkasına saldırrısın ki?Utanılması gereken bu olmalı...

İBB-TS maçındaki penaltıyı irdelerken o maçta verilmeyen lehimize 2 penaltıyıda irdelemek gerekmez mi?

Bizde bu sene irdelenecek bir penaltı oldu o penaltıda Bucaspor maçında lehimize verilen penaltıydı.

Asıl utanması gerekenler Gençlerbirliği maçındaki pozisyon için Merk penaltı dedi deyip ona tutunanlar sonraki hafta bizim Kasımpaşa maçındaki pozisyonlar için Merk in penaltı değil demesini kaale almayanlardır.

Bugünkü Hürriyet gazetesindeki Ahmet Çakar ın yazısını Mızrak tan,Okçuoğlundan,müteahhitlikten bahsediyor.

Demogoji ile olmuyor işte bu işler..
    Çelişkili olduğunu ifade ettiğin belgelerin ne olduğunu bence tam bilmediğpini gösteriyor.
    İlgili belgelerin bu kadar ses getirmesinin sebebi içeriğinin uyduruk olması değil , doğru olan bilgilere nasl ulaştıkları ile ilgilidir.
    Haliyle Trabzonspor'un örtülü ödenekten para alması bir iddia değil , gerçeğin ta kendisir. Dünyada Türkiye dışında hiçbir ülkenin yalanlayamadığı bu belgelere uyduruk demeniz açıkçası sadece sizin zihniyetinizi gösterir.Bu durum FB'lilere yine laf tmadan önce kendinize bakmanız gerektiğini şiddetle hatırlatır.

IBB maçında yine bir demogoji yapmışsın.LAfı dolandırmak konusunda ciddi yol katettiğinizi kabul etmeliyim.
    IBB maçında veirlmediğini iddia ettiğin (ben nedense öyle birşey görmedim) penaltı pozisyonlarını vermeyen hakem ile attığınız penaltıdaki verilen kararı aynı hakem vermemiştir.Attığınız penaltıda orta hakem yan hakeminin ikazı ile penaltı noktasını göstermiştir.Bizim üzerine basarak burada belirttiğimiz , bu uyarıyı yapan yan hakemin kim olduğudur. Öyle bir peanltıyı uyduran hakemin , FB -GB maçındaki ofsaytı görmemesi de öncelikle Trabzonlular tarafından gayet normal karşılanmalıdır.

Trabzonspor bu ülkenin 2.Diyarbakırspor'udur. Siyasetin futbola girdiği bir başka şehrimizdir.
    Kimseyi uyuyo sanmayın , Trabzıon'un basın toplantısını sene sonuna bırakmasının sebebi , sağ duyulu olmaları değil , siyasetçi abilerinden aldıkları direktiflerdir.

• Dediğiniz gibi demagoji yapmakla olmuyor bu işler.

Herşeyden önce TS borsaya açık,halka arz olmuş bir şirkettir. Şirkete giren çıkan para bellidir.O belgelerin ne olduğunu öğren öncelikle.Neredeyse haşa gökten indi diyeceksin.Herşey doğru ya da herşey yanlış diye birşey yok.

Haberi hatırlayalım

"8 Haziran 2005 tarihinde Ankara'daki ABD Büyükelçiliği'nde görevli bir diplomatın Washington'a "05ANKARA3199" koduyla gönderdiği yazıda, Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi bir müteahhit arkadaşına dayanarak verdiği bilgide Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, "Sessiz, sakin, ağzı sıkı ve Başbakan Erdoğan'a itaatkar" olarak tanımlanıyor.

Faruk Özak'ın Milli Görüş'ün Sofi kanadından geldiği belirtilerek, "Erdoğan'ın AK Parti'ye tabandan destek sağlamak için sporu kullanma stratejisinin bir parçası olarak ve Mart 2004 Trabzon Belediye seçimlerinin kaybedilmesi sebebiyle; Erdoğan'ın İstanbul'daki güç kaynağını oluşturan İstanbul-Karadeniz eksenini oluşturan güçler, Özak'ın Trabzonspor başkanı olmasını sağladı. Duyumlara göre Erdoğan, Başbakanlık örtülü ödeneğinden Trabzonspor'a birkaç milyon dolar transfer edip, Özak başkanlığındaki Trabzonspor'un daha iyi futbolcular almasını imkan sağladı. Bağlantılarımız, Özak'ın eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen'e nazaran daha dürüst olmasını umuyorlar" bilgisine yer veriliyor."

Faruk Özak ne zaman TS de başkanlık yaptı?Gökdeniz ve Fatih ne zaman kaç paraya satıldı?Yerine alınan über futbolcular ! kimlerdi?Trabzon Liman ihalesi ne zaman yapıldı ve kim aldı?Neden TS çok istemesine rağmen bu kadar yanlama varsa bu ihaleyi alamadı?

Tabi maçlara sarı-lacivert bakarsanız İBB-TS maçındaki verilmeyen penaltı pozisyonlarını hatırlamayıp verilen penaltıya bir kulp arasınız.Yan hakem Mızrak konusunda bugünkü Ahmet Çakar ın yazısını okuyun.

Yazdığın son parağraf ciddiyetten uzak,hayal mahsulü o yüzden cevap vermeye gerek yok.

• İşinize geldi mi Ahmet Çakar süper adam, işinize gelmedi mi medya bilmemnesi.
    Biz de iddialar atalım ortaya.
    Yahu geçin. O maç bitti gitti işte.
    Bu hafta açıklama bile yapamadınız, hata olsa yapardınız bence. Yapamadınız ama. Her şeyi açıklıyor bu zaten.
    İsteyen istediği gibi düşünür. 1 hata yapıldı 2 farkla bitti maç. Trabzon alehine verilmeyen penaltı tartışmaları var neredeyse her maç.

Hakem konusunda siz haksız çıkarsınız. Şekip Mosturoğlu dedi Lig TV çıkarsın hataları diye. Çıkarsa da görsek o tabloyu.

Size yapılınca, takım mücadele ediyor iyi oynuyor. Size hata yapılınca yani. Bize bu seride ilk hatada konuşuldu. Yok maça şu amaçla çıkılmış. Ofsayt hatası var maç 2 farkla bitmiş, 2-2'ye de gelmiş.

Herkes kimin ne niyetle düşündüğünü görebilecek kadar akıllı.

Sen Ahmet Çakar'a inanırsan, antiktos Wikileaks ile sürüyle yargıya varabilir.

Hakem konusunda siz zararlı çıkarsınız, nitekim zararlı çıkmamak adına bir dahaki hataya kadar bekleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

İşinize geldi mi Ahmet Çakar süper adam, işinize gelmedi mi medya bilmemnesi.
    Biz de iddialar atalım ortaya.
    Yahu geçin. O maç bitti gitti işte.
    Bu hafta açıklama bile yapamadınız, hata olsa yapardınız bence. Yapamadınız ama. Her şeyi açıklıyor bu zaten.
    İsteyen istediği gibi düşünür. 1 hata yapıldı 2 farkla bitti maç. Trabzon alehine verilmeyen penaltı tartışmaları var neredeyse her maç.

Hakem konusunda siz haksız çıkarsınız. Şekip Mosturoğlu dedi Lig TV çıkarsın hataları diye. Çıkarsa da görsek o tabloyu.

Size yapılınca, takım mücadele ediyor iyi oynuyor. Size hata yapılınca yani. Bize bu seride ilk hatada konuşuldu. Yok maça şu amaçla çıkılmış. Ofsayt hatası var maç 2 farkla bitmiş, 2-2'ye de gelmiş.

Herkes kimin ne niyetle düşündüğünü görebilecek kadar akıllı.

Sen Ahmet Çakar'a inanırsan, antiktos Wikileaks ile sürüyle yargıya varabilir.

Hakem konusunda siz zararlı çıkarsınız, nitekim zararlı çıkmamak adına bir dahaki hataya kadar bekleniyor.

Şimdilik açıklama yapmıyoruz dediği bildiride bile suçluluk psikolojisi ve demagoji yüklü ifadeler bunlar diyor.

En baştaki mesajda ben gördüğüm bazı çelişkileri yazdım.Trabzonsporun ise bildiği somut şeyler vardır diye düşünüyorum.

Eğer yapılacağı söylenen açıklama ilerde yapılıpta bizi tatmin etmezse o zaman "Dağ fare doğurdu"deyip bu yönetimi ve tavrını da eleştiririz.

"Hakem konusunda siz zararlı çıkarsınız, nitekim zararlı çıkmamak adına bir dahaki hataya kadar bekleniyor." demek olayı basite indirgemektir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

FB"liler gelip burda hiç konuşmasınlar dahada küçük düşüyorlar. Yıllardır ama yıllardır yapmadığınız rezillik kalmadı sahada ama hakemler görmedide vermedi öyle mi?...Futbola basketbol muamelesi yaptınız hakemler görmedi, futbola judo muamelesi yaptınız hakemler görmedi, futbola her türlü şikeyi karıştırdınız göz ardı edildi daha ne istiyorsunuz? Bu sene 2. yarının başından itibaren aleyhinize hata yapılmıyor neredeyse. Hayır aleyhinize hata yapılsın da demiyorum ama hakemler eşit yaklaşsın diyorum. FB hiç mi bileğinin hakkıyla kazanmadı evet kazandı ama baktı hakkıyla kazanmak yetmiyor Aykut beyefendi Trabzon"un penaltıları incelensin dedi Aziz Yıldırım hakemleri ve federasyonu tehdit etti sonra geri çekildi şimdi herşey güllük gülistanlık ama GS maçındaki olumsuz herhangi bir sonuçtan sonra da görücem ben FB"li yöneticileri.

Aykut , irdelensin dedi çünkü IBB"ye attığınız penaltı irdelenmeliydi.

Trabzonspor bu ülkenin 2.Diyarbakırspor"udur. Siyasetin futbola girdiği bir başka şehrimizdir.
    Kimseyi uyuyo sanmayın , Trabzıon"un basın toplantısını sene sonuna bırakmasının sebebi , sağ duyulu olmaları değil , siyasetçi abilerinden aldıkları direktiflerdir.

O kadar emin konuşmuşsunuzki gören inanacak. Bende Başbakanın Fenerbahçeli oldugundan dolayı sizde siyasete bulaştınız derim.Trabzonspor bu sene örtülü ödenekten para almış diye bir iddia yok,geçen seneler ile ilgili bir "iddia" var. Asıl tuhaf olan bu haberi yabancı birisi yapıyor sizde buna kesin bir kanıtmış gibi inanıyorsunuz.Size Tavsiyem bir daha Trabzonsporu diyarbakırspor ile aynı göstermeyin.Bu tartışmanın sonu bitmez yoksa.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.