Gördüğünüz Stadın adı Recep Tayyip Erdoğan Stadıdır
Kasımpaşa 1.lige çıktı ertesi günü tayyip erdoğana ziyarete gittler.
ya allah bismillah allahu ekber ve recep tayyip erdoğan tezahuratlarıyla, her golden sonra secdeye varan futbolcularıyla ve kim bilir kimlerin desteği ile üç sezonda üç defa üst lige çıkarak bişeyler başarmış futbol kulübü..
kasımpaşaspor yöneticileri de her maçta erdoğan'ın dev posterini açıyor.
kasımpaşaspor'un ise hiç borcu yok.hatta futbolculara transfer bedellerinden fazla para ödeniyor.
belediye tarafından kendilerine ücretsiz olarak verilen otoparklardan sadece taksim'dekinin yıllık geliri 1,5 milyon doları bulmaktadır.
kesin rte desteği vardır arkasında. bakarsınz seneye şampiyonlar ligine gider
Golleri uzatmalarda Erdoğan mı attı? Hakem haksız penaltı verdi altaya, elle gol attılar. Buna rağmen hala RTE Deniyor ya şaşıyorum size.
Maddi kaynaktan bahsetsene, futbol harici çok şey dönüyor saf numarası yapma.
quote:
Orjinalden alıntı: Ahmet_Uzuncelebi
Golleri uzatmalarda Erdoğan mı attı? Hakem haksız penaltı verdi altaya, elle gol attılar. Buna rağmen hala RTE Deniyor ya şaşıyorum size.
quote:
Orjinalden alıntı: electra her golden sonra secdeye varan futbolcularıyla
tamam bundan sonra hac çıkarsınlar
quote:
Orjinalden alıntı: electra
quote:
Celal Doğan belediyenin paralarını antepspora akıtırken sesiniz çıkmıyorudu!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: electra
quote:
İyide sen kendini yırt.İStersen trilyonlar harca.. O son dk daki kornerde ortanın şiddetini bi ayarlayamasaydı bitti.. Çıkamıcaktı ? Hadi onu geçtim 120+daki gol de adamın önune geldi vurdu gol oldu... TAyyip destegini yapıyor ama sonucta 1.lige kendi haklarıyla cıktılar...
@electra nın dediklerine katılıyorum. Özellikle verilen maddi desteğe. Sizin takımın ismi Kasımpaşa yerine Gebzespor olsaydı, sonuç ne olurdu acaba
quote:
Orjinalden alıntı: JaSoN VooRheeS
@electra nın dediklerine katılıyorum. Özellikle verilen maddi desteğe. Sizin takımın ismi Kasımpaşa yerine Gebzespor olsaydı, sonuç ne olurdu acaba
tamam kardeşim haklısında electranın sesi Celal Doğan belediyenin paralarını antepspora akıtırken çıkmıyorudu
quote:
Orjinalden alıntı: JaSoN VooRheeS
Ya o destege diyecek birşey yok...Ancak final maçında yapılan emegin hakkını yememek lazım..90+5 teki kornerin şiddeti biraz fazla kaçsa yamuk gitse altay 1.ligdeydi..
yahu bırakın para akıtılmasını, rtenin açıktan destek vermesi bile takımın lehine yapılan hakem hatalarının artmasına alehine yapılanların azalmasına bile neden olur. kabul etmeseniz de başka kulüpler kasımpaşayla fazla didişemez. sırf rtenin gözüne girmek için kasımpaşaya maddi manevi destek çıkar yalakalar. gördünüz akp izmir milletvekili adayı kendi şehrinin takımı altayın elenmesine sevindi...
quote:
Orjinalden alıntı: vkgz
Celal Doğan belediyenin paralarını antepspora akıtırken sesiniz çıkmıyorudu!!!!!
Yanlış, örnek olmaz..
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
quote:
Orjinalden alıntı: wasatime
Kasımpaşa stadında Alex oynar mı muhabbeti yapanlar halt etmiş. O stad gayet güzel... Güzel de üçüncü ligden yükselmeye başlayan bir takıma nasıl öyle modern ve kapalı bir stad yapılıyor merak ediyorum? Vardır malum bir katkı veya yaranma çabası... İzmir milletvekilinin Kasımpaşa'nın Altay'ı yenmesine sevinmesi gibi...
o stad kasımpaşaya yapılmadı sanırm, haberlerde bilmemne kompleksinin bi kısmı o stadmış ve 5 ya da 10 seneliğine kasımpaşaya verilmiş dediler.
tabi işin içinde iş var mı bilemeyiz, ama şunu söyleyebilrm, kasımpaşanın aldığı desteği hiç bir takım almamıştır.
başbakan desteği hoca
Yav Belediye Başbakan herkimse Futbola el atıyorsa Allahından bulsun, İst.Bşehir Belediyespora trilyonlar harcanıyor, manyakmısınız siz vergi vermiyormusunuz. Ş.Ligi Uefaya çıksın umurumda değil bu paralar nerden geliyor nereye gidiyor.