Şimdi Ara

Kasımpaşaspor Hakkında Antuda Güzel Bir Yazı.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar antuda kasımpaşayla ilgili çok sözler vardı. Çıkmaması lazım altay gelmeliydi falan diye. Orada yazılmış güzel bir yazı gördüm burada paylaşmak istedim.

http://forum.antu.com/showthread.php?p=10406579#post10406579

Yazan van_hoijdonk.

quote:

Kasımpaşaspor Hakkında Yeter Artık..!
    Arkadaşlar hepinize iyi günler.

Dün gece 3'e kadar açılan konuları tek tek okudum ve bugün fırsatım olunca böyle bir konu açmam gerektiğini düşündüm.

Kasımpaşa'nın Süper Lig'e çıkmasını belediye kulüpleriyle karıştıranlar var aramızda. Onlar 5-10 yıllık belediye desteğiyle yürüyen kulüpler. Kasımpaşa ise 1921 Yılında kurulmuş yaklaşık 10 sene 1. Lig'te oynamış bir kulüp. Herkesin bunu ayırt etmesi gerekir diye düşünüyorum. İst Bld, Ank. Bld, Oftaş benimde hoşuma gitmiyor çıkmaları ama Kasımpaşa için söylenemez bu. 1. lig'e çıkan Sakaryaspor neyse Kasımpaşada o'dur. 86 Senelik Kulüp ve birçok büyük futbolcuyu bünyesinde barındırmış, büyük takımlara göndermiş bir SPOR KULÜBÜDÜR..

Gelelim Stad olayına. Dün gece bir yazı çok acayibime gitti. Benim Alex'im Kasımpaşada nasıl oynasın binalar içinde demişler. Benim Alex'im Sebat stadında oynamadı mı? Bayrampaşa stadında oynamadı mı? Ki Kasımpaşa stadı Gs ve Bjk statlarına göre daha modern bir stat. Bunu gidenler bilirler. Kasımpaşa diye küçümseyipte nolacak vs diyenler anlamazlar zaten. Stad nasıl yapıldı olayı ise herkese yapıldığı gibi yapıldı. Sakaryaya stadı nasıl devlet yaptıysa, Antalyaya yapıyorsa Kasımpaşayada yaptı. Tıpkı Seyrantepeye yapacakları gibi. Biz istemesekte yapılıyor bu Türkiyede olan birşey. Sanki ilk gibi konuşmanız acayibime gitti.

3 Senede 3 lig yükselmek deniyor. Öncelikle Bolusporla 3. ligten çıkma maçına deyinelim. O maçta stattaydım. Bolusporlu taraftarlar yer aldılar öyle dışarda kaldı alınmadı gibi birşey YOK.! Kimse bi tarafından uydurmasın. 2. lig a'ya yükselirken böyle final maçımız olduğunu hatırlamıyorum. Ama şundan bahsedebilirim RTE Yardım ediyor diyorlar. 2. Lig B ve 3. Ligte olmuş olabilir bunları bilmiyorum. Ki istemesekte olmuştur buna eminim. Heryerde olduğu gibi.

Ama geçtiğimiz seneye Lig A'ya gelince bunu söyleyen adam maç seyretmemiş derim sadece. Fenerbahçeme Şampiyon olmaması için neler yapıldıysa aynıları Kasımpaşaya yapıldı. Fenerbahçeme yapılma sebebi neydi? Ulusoyun gitmesini istemesi.! Ulusoyun gitmesi için ilk imza veren kulüplerden biride KASIMPAŞA'dır. Ve ne hikmettir ki. Kasımpaşa 16. hafta sonunda liderle arasında 1 puan varken İLGİNÇ BİR DÜŞÜŞE GEÇİYOR ve 11 maç üst üste mağlup oluyor.

Fenerbahçeme yapılandan daha fazlası yapıldı bizzat statta gördüm. Faul yapıldı oyuncumuza, avantaj dediler. Penaltı oldu vermediler, rakip itiraz ettim ordan geçen futbolcuyla kart çıktı. Daha neler neler. Bu sene Fenerbahçeme karşı olan cephenin, Lig A'da ki hedefi Kasımpaşaydı. Çünkü Kasımpaşada Ulusoyu istemiyordu.

Ama son haftalardaki çıkışla play-off'a kaldı ve orada son dakika golleriyle belkide süper lige geldi. Hemde arkasında hiçbir şaibe bırakmadan. Elle gol atmadı altay gibi, haksız penaltıyla gol atmadı. Alnının akıyla söke söke gollerini attı ve çıktı.

Kasımpaşadan semt olarakta bahsedip daha fazla uzatmayacağım. Kasımpaşanın %80'lik kısmı Fenerbahçelidir benim gibi. Kasımpaşa sokaklarında şuanda Fenerbahçe ve Kasımpaşa bayrakları yan yana? O zaman arkadaşlar derdimiz ne ??? Bende isterdim izmirden bir takımın çıkmasını ama Kasımpaşa hakem hatalarıyla mı kazandı da çıktı bu kadar veryansın ediliyor?

Çok uzun bir yazı okuyupta yorum yapacak arkadaşlara TŞK Ederim...

Edit: Son olarak belirteyim AKP Taraftarı değilim. Burada yazarım görüşümü ama yasak olduğu için belirtmek istemiyorum...

• Kasımpaşa stadında Alex oynar mı muhabbeti yapanlar halt etmiş. O stad gayet güzel... Güzel de üçüncü ligden yükselmeye başlayan bir takıma nasıl öyle modern ve kapalı bir stad yapılıyor merak ediyorum? Vardır malum bir katkı veya yaranma çabası... İzmir milletvekilinin Kasımpaşa'nın Altay'ı yenmesine sevinmesi gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wasatime

Kasımpaşa stadında Alex oynar mı muhabbeti yapanlar halt etmiş. O stad gayet güzel... Güzel de üçüncü ligden yükselmeye başlayan bir takıma nasıl öyle modern ve kapalı bir stad yapılıyor merak ediyorum? Vardır malum bir katkı veya yaranma çabası... İzmir milletvekilinin Kasımpaşa'nın Altay'ı yenmesine sevinmesi gibi...
    Bu arada yazılanlarla hiçbir ilgim yoktur hoşuma gitti paylaşmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_Uzuncelebi

Bu arada yazılanlarla hiçbir ilgim yoktur hoşuma gitti paylaşmak istedim.

Alıntıları Göster
    Kasımpaşa stadının içinde bizzat oynadığım için stadın harika olduğunu biliyorum.İngilterede'ki stadları andırıyor.
  • quote:

Kasımpaşa stadında Alex oynar mı muhabbeti yapanlar halt etmiş. O stad gayet güzel... Güzel de üçüncü ligden yükselmeye başlayan bir takıma nasıl öyle modern ve kapalı bir stad yapılıyor merak ediyorum? Vardır malum bir katkı veya yaranma çabası... İzmir milletvekilinin Kasımpaşa'nın Altay'ı yenmesine sevinmesi gibi...
    quote:

Orjinalden alıntı: wasatime

o stad kasımpaşaya yapılmadı sanırm, haberlerde bilmemne kompleksinin bi kısmı o stadmış ve 5 ya da 10 seneliğine kasımpaşaya verilmiş dediler.

tabi işin içinde iş var mı bilemeyiz, ama şunu söyleyebilrm, kasımpaşanın aldığı desteği hiç bir takım almamıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

o stad kasımpaşaya yapılmadı sanırm, haberlerde bilmemne kompleksinin bi kısmı o stadmış ve 5 ya da 10 seneliğine kasımpaşaya verilmiş dediler.

tabi işin içinde iş var mı bilemeyiz, ama şunu söyleyebilrm, kasımpaşanın aldığı desteği hiç bir takım almamıştır.

Alıntıları Göster
    stadın resmı varsa paylasır mısınız?
    bu arada yazı için tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paus3Break

stadın resmı varsa paylasır mısınız?
    bu arada yazı için tesekkurler.

Alıntıları Göster

gercekten guzelmıs stadları.

• quote:

Alıntıları Göster
    stad bence süper

• quote:

Orijinalden alıntı: VogAumTaR

stad bence süper

Alıntıları Göster
    Kapasite 13600.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_Uzuncelebi

Kapasite 13600.

Alıntıları Göster
    4 tarafı da cevrılırse harıka bır stad olur bence. ambians super olur
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Paus3Break

çevrilmesin yahu, bizm stadtan daha ii olur ozaman :)

ayırca dediğim gibi, yarım stadlıkta olsa beleş tepeliği var :P

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

çevrilmesin yahu, bizm stadtan daha ii olur ozaman :)

ayırca dediğim gibi, yarım stadlıkta olsa beleş tepeliği var :P

Alıntıları Göster
    Diğer kale arkasına 3000 kişilik tribün yapılacakmış. Hoca olarak Mesut Bakkal'la ilgileniliyormuş. + Okan Koç istenmiş Vestel Manisadan.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ahmet_Uzuncelebi

Arkadaşlar antuda kasımpaşayla ilgili çok sözler vardı. Çıkmaması lazım altay gelmeliydi falan diye. Orada yazılmış güzel bir yazı gördüm burada paylaşmak istedim.

Yazan van_hoijdonk.

quote:

Onlar 5-10 yıllık belediye desteğiyle yürüyen kulüpler. Kasımpaşa ise 1921 Yılında kurulmuş yaklaşık 10 sene 1. Lig'te oynamış bir kulüp. Herkesin bunu ayırt etmesi gerekir diye düşünüyorum. İst Bld, Ank. Bld, Oftaş benimde hoşuma gitmiyor çıkmaları ama Kasımpaşa için söylenemez bu. 1. lig'e çıkan Sakaryaspor neyse Kasımpaşada o'dur. 86 Senelik Kulüp ve birçok büyük futbolcuyu bünyesinde barındırmış, büyük takımlara göndermiş bir SPOR KULÜBÜDÜR..

yazının bu bölümünü okuduktan sonra gerisini okumaya gerek duymadım. daha başından saçma sapan bi yazı olduğu ortada. ne demek ya onlar belediye kulübü onlar çıkmasın kasımpaşa bilmem kaç yıllık o çıksın. hakeden çıksın arkadaşım hakeden biraz mantıklı olun Allah rızası için ya

• quote:

Orijinalden alıntı: legendary

quote:

Orjinalden alıntı: Ahmet_Uzuncelebi

Arkadaşlar antuda kasımpaşayla ilgili çok sözler vardı. Çıkmaması lazım altay gelmeliydi falan diye. Orada yazılmış güzel bir yazı gördüm burada paylaşmak istedim.

Yazan van_hoijdonk.

quote:

Onlar 5-10 yıllık belediye desteğiyle yürüyen kulüpler. Kasımpaşa ise 1921 Yılında kurulmuş yaklaşık 10 sene 1. Lig'te oynamış bir kulüp. Herkesin bunu ayırt etmesi gerekir diye düşünüyorum. İst Bld, Ank. Bld, Oftaş benimde hoşuma gitmiyor çıkmaları ama Kasımpaşa için söylenemez bu. 1. lig'e çıkan Sakaryaspor neyse Kasımpaşada o'dur. 86 Senelik Kulüp ve birçok büyük futbolcuyu bünyesinde barındırmış, büyük takımlara göndermiş bir SPOR KULÜBÜDÜR..

yazının bu bölümünü okuduktan sonra gerisini okumaya gerek duymadım. daha başından saçma sapan bi yazı olduğu ortada. ne demek ya onlar belediye kulübü onlar çıkmasın kasımpaşa bilmem kaç yıllık o çıksın. hakeden çıksın arkadaşım hakeden biraz mantıklı olun Allah rızası için ya
    oo stad süper bence GALATASARAY BURDA OYNASin uefa kiriterlerine bu stad uyuyormus seyran tepe yapilana kadar 2050 de

• quote:

quote:

• NE SALAKCA BİR YORUM KENDİ STADINI SÖYLEMEMİŞ HİÇ ŞAŞIRMADIM NEDENSE GS Yİ BJK Yİ NİYE KATIYORSA OLAYA ANTU İŞTE GEREK YOK GERİSİNE

quote:

Ki Kasımpaşa stadı Gs ve Bjk statlarına göre daha modern bir stat. Bunu gidenler bilirler. Kasımpaşa diye küçümseyipte nolacak vs diyenler anlamazlar zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_

NE SALAKCA BİR YORUM KENDİ STADINI SÖYLEMEMİŞ HİÇ ŞAŞIRMADIM NEDENSE GS Yİ BJK Yİ NİYE KATIYORSA OLAYA ANTU İŞTE GEREK YOK GERİSİNE

quote:

Ki Kasımpaşa stadı Gs ve Bjk statlarına göre daha modern bir stat. Bunu gidenler bilirler. Kasımpaşa diye küçümseyipte nolacak vs diyenler anlamazlar zaten.

quote:

Orjinalden alıntı: _PoSEİDoN_

NE SALAKCA BİR YORUM KENDİ STADINI SÖYLEMEMİŞ HİÇ ŞAŞIRMADIM NEDENSE GS Yİ BJK Yİ NİYE KATIYORSA OLAYA ANTU İŞTE GEREK YOK GERİSİNE

quote:

zoruna gitti anlaşılan
    doğru söylüyor
    stad gayet güzel gs ve bjk ninkilere oranla

• quote:

Orijinalden alıntı: MTC

quote:

quote:

zoruna gitti anlaşılan
    doğru söylüyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MTC

quote:

quote:

zoruna gitti anlaşılan
    doğru söylüyor

doğru söylüyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: karalı

quote:

Orjinalden alıntı: MTC

quote:

quote:

zoruna gitti anlaşılan
    doğru söylüyor

doğru söylüyorlar

Alıntıları Göster
    RTEnin takımı değil mi?

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

ulan stadda evler gozukmucek yaaaa
    ingilizlerden avrupadan çoooooook geriyiz amatör kumede bole stad yok ıngılızlerde le oluncada

manchesterle amator takım 0-0 kalır taBİ...

Genede bekledıgımden iyi çıktı 13600 kişi az buz bı rakam deıl (BU ARADA YANLIS ANLAMAYIN TURKIYE LİGİ İÇİN NORMAL SAKARYA ANTALYA DAN İİDİR RİZEDEN BILE BELKI ) bıde çimleri suni çim zannedıodum kale arkasınıda dedıgınız gıbı tirbun yapsalar ii olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.