Şimdi Ara

KASİYER KIZDAN HOŞLANIYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
3
Favori
7.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zaten m harfi kaç tane isim var eğer m ise . Yaza yaza hem Facebook hem instgram bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

Zaten m harfi kaç tane isim var eğer m ise . Yaza yaza hem Facebook hem instgram bulursun

Yok hocam salladım m harfini, yarın erken gideceğim, çünkü iş çıkışı gittiğimde 2 gündür göremiyorum.

Fişe bakmamı da bu konuda bir arkadaş tavsiye etti. İyi oldu. Dediğin gibi tek tek isimleri denerim inşallah bulurum.

Buldum diyelim nasıl bir konuşma yapmak gerek sizce.

• Ganyakcı G kullanıcısına yanıt
    Aynen fiste yazar. Eğer kız senden hoşlanmiyorsa zor hemen tanışma önce git ismini hitap et sonra bir gün daha git çok güzel olmuşunuz filan de yani sohbet ile yavaş yavaş şimdi hemen gitsen olmaz ve nisanlisi olabilir yüzüğü takmıyor yada sevgilisi olabilir

Zaten kız cilve yapiyorsa yoktur sevgilisi yavaş yavaş parçalar birleştirip git.

• alışveriş yaparken adını sor isminiz ne de? ismi söylerse sende ismini soyle tanıştığımıza memnun oldum de gülerse senindir somurtursa uzaklas

• ee ne oldu bugün gelişme yok mu
  • Hocam marketten 10 adet çitos cips al. Marka çitos olmalı yoksa işe yaramaz. Dışarı çıkıp fişe benimle evlenir misin yaz ve tekrar markete gir. Sonra kıza cipsleri iade etmek istediğini söyle ve fişi ver. Kız bu denli bir romantizmin karşısında çaresiz kalacak ve teklifini kabul edecek. Sonra cipsleri açın ve nikah şahiti olan marketteki müşterilere dağıtın.

Hadi evli mutlu çocuklu :)
  • Hocam arkadaşların da dediği gibi çikolata taktiği işe yarayabilir. Yorgunluk kahvesi de fena değil. Bu taktiklerin hepsini aklında tutup markete git. Kızın durumuna göre taktiklerden en uygun olanı yapıştır gitsin. Şunu da söylemek istiyorum. Olayı fazla geciktirme hocam. Sen yapamazsan başkası yapabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up up gelişme yok mu merak ettim şimdi.
  • Arkadaşlar sapık damgası vurmayın ama kızı gizlice takip ettim dün. Saat 22.15 de servis geldi. Bindi servise. Bende araba ile peşine düştüm çok çaktırmadan takip ettim. Evini öğrendim. Niye öğrendim bilmiyorum.

Bugün annemle konuşacağım. İsmini ben cesaret edip soramıyorum. Anneme danisip fikrini alacağım. O sorsun. Böylece sosyal medyadan bulabilirim belki. Çünkü soyadını biliyorum. Fişte yazıyor.

Neyse son olarak bugün sivil olarak gördüm kızı ve aşırı havalı bu biraz moralimi bozdu. Yani kimler vardır Allah bilir peşinde diye.

Bu kadar özgüvensiz birini imkan yok kabul etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Bu kadar özgüvensiz birini imkan yok kabul etmez.

Hocam haklısın ya kıramıyorum bu sorunu bir türlü, eskiden yoktu bende bu problem. Yaşadığım ilişkide 8 yılın sonu hüsranla bitince bana birşeyler oldu. 14 ay kendime gelemedim.

Sanırım psikolojik bir rahatsızlık baş gösterdi belki de bilmiyorum. Reddedilme korkusu gibi

Hocam merhabalar.

İşin var gücün var 33 yaşında adamsın. Anneni araya sokmak olan şansını da yitirmeni sağlar bence. Çok riskli olur. Yapman gereken çok basit. Önce serseri it kopuk olmadığını belli edecek şekilde kendini kızı fark ettirmek. Hadi bu aşamayı yapamadın diyelim gidip açıkca konuşmak...

Başına ne gelebilir ki konuşursan? En en kötü senaryoda bir daha o markete gitmezsin olur biter. Kendine güvenip açıkca kızla konuşursan şansın var derim.

Süper muhteşem efsane birisi olsan da red edilebilirsin. Karşıdaki kişinin duyguları önemli tek taraflı bir iş değil bu. Ondan kendine saygı duymamazlık etme.
  • Bir DH klasiği konu, kasiyer aşkları :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Ocak 2021; 0:37:22 >
  • Acaba açıldı mı diye merak ederken konu sahibinin süresiz uzaklaştırıldığını farkettim :(

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Bir DH klasiği konu, kasiyer aşkları :)

4 sene önce açılmış bu konuyu bulmak zor olmadımı ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.