Şimdi Ara

KASİYER KIZDAN HOŞLANIYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
3
Favori
7.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: operator22

kartvizit bastır adın soyadın telefonun olsun çıkarken kıza size kahve ısmarlayabilir miyim deyip kartı ver evet derse çıkışta bekliyorum dersin hayır derse kartı ısrarla uzatıp yinede bi düşünün de

Hocam ya o cesareti bulmam için 3 tane 50 lik fln içmem lazım. Düşünürken bile heyecanlandım. Mesela sizin için bunu o kıza söylerim sosyal fobi fln yok. Ama kendim için yapamam herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peopledie Everyday

Kizin kadin kasiyer arkadasi varsa ona soyle raflarla ilgilenirken felan boyle boyle durum diye ondan sonra sana karsi tavirlarindan anlarsin zaten isteyip istemedigini.

Hocam bunu inan düşündüm orada çok tatlı huylu bi kasiyer daha var. Yani kolay iletişim kurulabilir tarzda.

Ama ters teper mi belki araları iyi değil. Belki bana söylemeye cesareti yokmu ne biçim erkek bu fln der mi

Kızlar çok karmaşık yaratıklar malum bir günleri bir günlerini tutmuyor. acaip acaip şeylere takilabiliyorlar.

Aslında bekarlık sultanlık cidden. Ben bu kızı bi ihtimal ayarladım diyelim. Ne olacak? 3 -5 ay mutlu sonra hep sorun hep dert. Ama işte bunu bile bile de olsa gönül söz dinlemiyor

• Hayret şu soruyu soran olmamış . Sen onu istiyorsunda o seni istiyecekmi ? Bu soruya cevap bulmak gerekir. Kasiyer bayan ile iletişime girin . Olacağı varsa olur . Her şeyin hayırlısını isteyin Allah'tan...

• Forumca ne cektik arkadas su kasiyerlerden

• quote:

Orijinalden alıntı: Suppose27now

Hayret şu soruyu soran olmamış . Sen onu istiyorsunda o seni istiyecekmi ? Bu soruya cevap bulmak gerekir. Kasiyer bayan ile iletişime girin . Olacağı varsa olur . Her şeyin hayırlısını isteyin Allah'tan...

Aynen hocam hayırlısı. Ben zaten bu işe olur gözü ile bakmıyorum sadece çok hoşlandım ve bi umut fikir almak için açtım konuyu. Yoksa sanki çanta da keklik gibi algılanmasın. Ama olursa dibi vurmuş özgüvenim ve aşka hasret yüreğime çok iyi gelecek gibi hissediyorum.

Belki sevgilisi var bunları bilemem belki beni tipsiz bulacak.

Yani dediğiniz gibi hayırlısı, kaderimizde varsa bi şekilde olur

• Seviyorsan git seviş bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

ulan böyle konuları okuya okuya bende bizim burdaki kasiyer kızı beğenmeye başladım.poposu futbol topu gibi ama bir türlü denize ya da havuza gitmeye ikna edemedim

neden her kasiyer konusunda futbol topu gibi yazıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ganyakcı

quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

5 kurusları kumbaraya bırıktır

200 tl olunca alısverıs yap,aksam 9 da kapanırken alısverıs yap

kız sayarken onu seyret sohbet et

Hocam güldürdün Allah iyiliğini versin mantıklı.olmasada güzel fikir

Mektup yazıp verip oradan hemen uzaklaşmayı düşünüyorum mektupta günlerdir onun için oraya geldiğimi ve hoşlandığımı fln yazmak aklımdan geçiyor. Sonunda da numaram tabi. Ararsa arar aramazsa biter.

Sizce mantıklı mı bu

Kasa da direk yüzüne soramam utanırım yani

one ya liseli veletler gibi.Özgüvenin 0 gibi gözükür kızın gözünde direk bitersin.Taktiği veriyorum.1 hafta boyunca ordan bişeyler al her gittiğinde de iletişime geç.Kolay gelsin falan de sıradan şekilde kızın kafasında yer edin.Sonra market kapanmadan 5dk önce markete gir.Kıza bugün yorgun görünüyorsun falan de.İstersen gel bi yorgunluk kahvesi içelim de şakasına dermiş gibi kızın tepkisini al.Mesela ne güzel olurdu yaa falan derse direk ciddiydim dersin.Yok küçümser falan bakarsa red ederse zaten şaka yapıyom be falan dersin.

• Takip hocam ben olumlu sonuclancagini dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: endersgame0120

quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

ulan böyle konuları okuya okuya bende bizim burdaki kasiyer kızı beğenmeye başladım.poposu futbol topu gibi ama bir türlü denize ya da havuza gitmeye ikna edemedim

neden her kasiyer konusunda futbol topu gibi yazıyosun

sen benim mesajlarımı mı takip ediyorsun? nedeni yok imzaya odaklan.
  • Annene söyle o gelsin her geldiğinde alışveriş eder kızla sohbet eder birkaç gün sonrada onun vasıtasıyla tanışırsınız (yaklaşık 7 yıldır bu işteyim)

• Hocam sizin mesleğiniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

quote:

quote:

Hocam mektup işine hiç girme, 80 lerde kaldı o olay. Sımdı yaparsan senı ti'ye alırlar. Bı arkadas daha vardı forumda,A101ın kasiyerınden hoşlanıyordu o da. O bıraz muhabbeti kurduydı, ısterse..bı onunla iletişime gec.

Umarım hayırlısı olur hakkında.

Hmmm bu açıdan düşünmemiştim haklısınız aslında

Ama benim cesaretim çok kırık son yaşadığım olaydan sonra yani ne yapacağımı bilemiyorum. Çıkışta fln da çekip kenara konuşulmaz ki

Acaba bi süre böyle git gel mi yapsam belki o da sohbet açar değil mi

Peki fıste kasiyer ısmı yazıyor mu?

Hocam gittim o yoktu, halbuki sabah vardı

Nasıl oluyor yarım gün mü çalışıyor kasiyerler bilginiz var mı

Yinede soda aldım sırf isim yazıyor mu diye, başka bi kız vardı

Evet yazıyor. İsim gizli soyisim görünüyor bi işe yarar mı ki

KASİYER KIZDAN HOŞLANIYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN

• quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Hocam sizin mesleğiniz nedir?

Kuramsal bir firmanın grafik tasarimcisiyim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: PolisBey

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

5 kurusları kumbaraya bırıktır

200 tl olunca alısverıs yap,aksam 9 da kapanırken alısverıs yap

kız sayarken onu seyret sohbet et

Hocam güldürdün Allah iyiliğini versin mantıklı.olmasada güzel fikir

Mektup yazıp verip oradan hemen uzaklaşmayı düşünüyorum mektupta günlerdir onun için oraya geldiğimi ve hoşlandığımı fln yazmak aklımdan geçiyor. Sonunda da numaram tabi. Ararsa arar aramazsa biter.

Sizce mantıklı mı bu

Kasa da direk yüzüne soramam utanırım yani

one ya liseli veletler gibi.Özgüvenin 0 gibi gözükür kızın gözünde direk bitersin.Taktiği veriyorum.1 hafta boyunca ordan bişeyler al her gittiğinde de iletişime geç.Kolay gelsin falan de sıradan şekilde kızın kafasında yer edin.Sonra market kapanmadan 5dk önce markete gir.Kıza bugün yorgun görünüyorsun falan de.İstersen gel bi yorgunluk kahvesi içelim de şakasına dermiş gibi kızın tepkisini al.Mesela ne güzel olurdu yaa falan derse direk ciddiydim dersin.Yok küçümser falan bakarsa red ederse zaten şaka yapıyom be falan dersin.

Hocam bu fikri beğendim ama kız çok cool takılıyor yani 5. Günde gülümsedi ilk günlerde hiç pas vermiyordu, o gulumsemede hoşlanma değil tabi ki sadece yine sigaraya geldiğimi anladığını belirtircesine bir gulumsemeydi.

Biraz konuşkan olsa sohbet edicem hafiften ama güzelliğinin farkında olan bir kız ve çok ağırdan alıyor kendini

• Bir kere reddedilme korkusu binlerce başlamaya hazır ilişkiyi yolda bıraktı haberin olsun. Yaşlarımız yakın tarif ettiğin kadarıyla dış görünüş de öyle. Durumu anlıyorum. Senin tek çıkar yolun ısrar. Kendini tanıt, senden zarar gelmeyeceğini bilsin, ciddi düşündüğünü kusma hemen, rahat ol. Bir şekilde çevresiyle iletişim kurmaya çalış. Espri yapamıyorsan yapma altın kural kendin ol. Kusursuz olursan sıkıcı olursun, ilk anda güven kazanmak için evlilikten falan bahsedersen de pek çekici geleceğini sanmıyorum. Belki ilişkisi var, bunun uzun vadeli ciddi bir şey olduğundan emin değilse sadece tanışmak ve arkadaş olarak görüşmeyi deneyecek kadar cesur ol. Unutma zafere giden her yol mübahtır. Öyle ona sunabileceğin bir hayat falan izah etmek bence idealist bir kızda ters teper. Bir Kezbanı ise fazlasıyla memnun eder, inşallah doğru insanla karşılaşmışsındır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kmldnzylmz

Annene söyle o gelsin her geldiğinde alışveriş eder kızla sohbet eder birkaç gün sonrada onun vasıtasıyla tanışırsınız (yaklaşık 7 yıldır bu işteyim)

Hocam bunuda düşünmüyor değilim ya valla aslında iyi olabilir. Şaka ile karışık seni oğluma alayım mı der bizimki ya kızı güldürür ya da rezil oluruz hahaha 😁

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam mektup işine hiç girme, 80 lerde kaldı o olay. Sımdı yaparsan senı ti'ye alırlar. Bı arkadas daha vardı forumda,A101ın kasiyerınden hoşlanıyordu o da. O bıraz muhabbeti kurduydı, ısterse..bı onunla iletişime gec.

Ama benim cesaretim çok kırık son yaşadığım olaydan sonra yani ne yapacağımı bilemiyorum. Çıkışta fln da çekip kenara konuşulmaz ki

https://www.facebook.com/Sal%C4%B1-Pazar%C4%B1-Ma%C4%9Fazalar-Zinciri-1792436297708532/

Surdakı gonderılerden, begenılerden bı bak bakam. Belkı faturada baska çalışanın adı da yazıyor olabilir. Sayfadakı begenenler kısmındakıkerın fotolarına bak,belki cıkar

Faturada Aksaray yazıyordu dıye bı arattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 10 Eylül 2017; 21:31:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

https://www.facebook.com/Sal%C4%B1-Pazar%C4%B1-Ma%C4%9Fazalar-Zinciri-1792436297708532/

Surdakı gonderılerden, begenılerden bı bak bakam. Belkı faturada baska çalışanın adı da yazıyor olabilir. Sayfadakı begenenler kısmındakıkerın fotolarına bak,belki cıkar

Ya hocam valla maşallah kafa zehir gibi çalışıyor. Harikasın.

Üyelik olmadan bakabiliyor muyuz? Denedim tıklamayı da olmadı. Ben malum olaydan sonra hesabımı silmiştim de.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ya hocam valla maşallah kafa zehir gibi çalışıyor. Harikasın.

Üyelik olmadan bakabiliyor muyuz? Denedim tıklamayı da olmadı. Ben malum olaydan sonra hesabımı silmiştim de.

Yok hocam uyelık gerekiyor, ama şöyle de yapabilirsın.Swarmdan cekın at 1 saat arayla salı pazarı magazasında. Illakı bı calısan felan check ın atacaktır. Sonra o çalışanı faceden bul, muhtemelen dıger kızla faceden arkadastırlar. Ondan sonrası malum hocam, stalk stalk😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.