Şimdi Ara

Kasiyer kızdan telefon numarası isteme! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
6.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Donnaly

quote:

Orijinalden alıntı: seremın

quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

BELKİ KIZIN SEVGİLİSİ VAR BELKİ NİŞANLI YADA EVLİ?! AYIP DEĞİL Mİ SENİN ANNEN KIZ KARDEŞİN YOK MU?!

O eksileyenlerin annesi kız kardeşi yok ondan eksilediler...

Arkadaşım ne yani doğanın kanunu bu adamlada bakışmışlar ne var.Benim annemle babamda zamanında tanışmasa ben olmazmışım,püüüüü o zaman babama senin annen kardeşin yok mu ?
    Bu ne biçim bir zihniyettir.

Alıntıları Göster
    Tek başına hesabı ödemeye git.Ne kadar çok çalışıyorsun falan filan havadan sudan konuş.Kaçta çıkıyorsuna getir muhabbeti,çıkışta birşeyler yapalım mı vs..Yada size bir kahve ısmarlayabilirim ama burada değil kahveyi çok kötü yapıyorsunuz falan diyebilirsin.Saçmala bir şeyler zaten iki kişiden biri istemiyorsa ne desen boş

• quote:

Orijinalden alıntı: Sterope

Para verirken üstüne numaranı yaz.

Aynen bunu demeye geldim masada otururken yaz numaranı kız görsün ama herkese de göstererek yazma. Bitti gitti. Eğer dediğin gibi baktıysa sana anında atar
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

quote:

Aynen bunu demeye geldim masada otururken yaz numaranı kız görsün ama herkese de göstererek yazma. Bitti gitti. Eğer dediğin gibi baktıysa sana anında atar

Arkadaşlara katılıyorum , paraya numaranı yaz küçük bir şekilde ve kıza parayı numaran üstte kalacak şekilde uzat , veya kasanın ordada yazabilirsin numaranı hızlıca . Eğer senden hoşlanmışsa sana dönecektir . Konu kilit .
  • Parayı verirken arasına telefon numaranın yazılı olduğu kağıdı ver.
  • Aceleyle kasiyere git telaslı telaslı surda duran iki adami goruyor musun ? numarani vermezsen oldurcekler beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Parayı verirken arasına telefon numaranın yazılı olduğu kağıdı ver.
    araştır onu kafe dışında ortak bir şeylerinizi bul gerisi gelir
    edit: feysini ekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatırlaa -- 15 Temmuz 2014; 23:16:32 >
  • Kesişmelere fazla güvenme derim. İşini sağlama al öyle konuş. Ya da hepsini boşver git söyle kaybedecek neyin var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woss

quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

quote:

Arkadaşlara katılıyorum , paraya numaranı yaz küçük bir şekilde ve kıza parayı numaran üstte kalacak şekilde uzat , veya kasanın ordada yazabilirsin numaranı hızlıca . Eğer senden hoşlanmışsa sana dönecektir . Konu kilit .

ya parada olmazki sonucta para bu :)

• quote:

aynen bu olabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahmsen

quote:

Alıntıları Göster
    Ya taktiğe şuna buna gerek yok. Hayat düşünülemeyecek kadar kısa. Git lap diye tanış. Merak etme kimse seni terslemez böyle bi şeye de kimsenin hakkı yok zaten
  • quote:

quote:

Konuyu okurken bu aklıma geldi...
    Lan dedim kimsede kağıda yaz dememiş ben yazayım dedim son iki mesajda bahsedilmiş zaten..
    Yahu para nedir yaa paraya tel'mi yazılır kağıtmı bitti memlekette, para arasına küçük not kağıdına yaz ver hem daha çok dikkat çeker...
  • Önce muhabbet kur sonra numarasını iste damdan düşer gibi numarasını istersen yanlış anlar tabi. Yaşı küçük falan gösteriyorsa öğrenci misin diye gir konuya ondan sonra ilerler gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Önce muhabbet kur sonra numarasını iste damdan düşer gibi numarasını istersen yanlış anlar tabi. Yaşı küçük falan gösteriyorsa öğrenci misin diye gir konuya ondan sonra ilerler gider.

ya şimdi tamam bunlar yapılır da sıkıntı şurda kız cafenin kasiyeri gidip kasadan ayrılmıyor gidip kasada konuşsam yanında bir dünya çalışan var tek olmuyor bi türlü
  • ibrahmsen İ kullanıcısına yanıt
    Bence burdaki ana nokta kızın yanlış anlamasını istememen. Yukarda paraya numaranı yaz, git numarasını iste gibi gayet kolay ve işe yarar taktikler verilmiş ama bunlar genelde daha ciddi olmayan ilişkileri başlatır. Amacın buysa git sor direkt.

Eğer amacın senin de söylediğin gibi kızın yanlış anlamamasıysa sen buna önem veriyorsun dolayısıyla öylesine bir ilişki istemiyorsun demektir. Benim önerim hesap öderken falan ondan hoşlandığınızı belli ederek boş vakti olup olmadığını sorun, onu tanımak istediğinizi söyleyin. Tabi direkt gidip "boş vaktiniz var mı?" demeyin. Özgüvenim var demişsiniz, "Merhaba" deyin gerisi gelince de dediklerimi yapın. Zaten kız eğer istiyorsa mutlu olup kabul edecektir, istemiyorsa muhtemelen posta yersiniz.

Kız istemiyorsa ağzınızla kuş tutsanız faydasız, bunu da eklemek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sajuuk

Bence burdaki ana nokta kızın yanlış anlamasını istememen. Yukarda paraya numaranı yaz, git numarasını iste gibi gayet kolay ve işe yarar taktikler verilmiş ama bunlar genelde daha ciddi olmayan ilişkileri başlatır. Amacın buysa git sor direkt.

Eğer amacın senin de söylediğin gibi kızın yanlış anlamamasıysa sen buna önem veriyorsun dolayısıyla öylesine bir ilişki istemiyorsun demektir. Benim önerim hesap öderken falan ondan hoşlandığınızı belli ederek boş vakti olup olmadığını sorun, onu tanımak istediğinizi söyleyin. Tabi direkt gidip "boş vaktiniz var mı?" demeyin. Özgüvenim var demişsiniz, "Merhaba" deyin gerisi gelince de dediklerimi yapın. Zaten kız eğer istiyorsa mutlu olup kabul edecektir, istemiyorsa muhtemelen posta yersiniz.

aynen öyle ama kızla konusurken kızı tek yakalamak lazım kasada duruyor ve yanında bir sürü çalışan var onlar bize bakarken olmazki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sajuuk

aynen öyle ama kızla konusurken kızı tek yakalamak lazım kasada duruyor ve yanında bir sürü çalışan var onlar bize bakarken olmazki

Alıntıları Göster
    karar verdiğin bi gün tek başına git yemeğini ye kasada kızla kalınca gülerek telefon numaranı alabilirmiyim desen yeter neden derse siparişi felan bahane et yok iş yerini verirse açıkca söylersin tanışmak istiyorum diye

• quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

karar verdiğin bi gün tek başına git yemeğini ye kasada kızla kalınca gülerek telefon numaranı alabilirmiyim desen yeter neden derse siparişi felan bahane et yok iş yerini verirse açıkca söylersin tanışmak istiyorum diye

yani buda olabilir ama kız yanlış anlar abi lak diye telefonunu istiyorum bilmiyorum bence öyle sizce nasıl olur ama ?
  • Yazıdan anladigim kadariyla üzerine dişi sinek konsa ondan da hoslanırsın bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

yani buda olabilir ama kız yanlış anlar abi lak diye telefonunu istiyorum bilmiyorum bence öyle sizce nasıl olur ama ?

Alıntıları Göster
    Lan bir bakışa eriyorsunuz hemen , kızla ilişkiniz olsa parmağında oynatır seni.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Captain

Yazıdan anladigim kadariyla üzerine dişi sinek konsa ondan da hoslanırsın bence

ne alakası var nerenizle okuyosunuz yazıyı anlamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.