Şimdi Ara

Kask Buğu sorunu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
11.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ayni kask bende de var, geçen bugunde bunu kullaniym dedim demez olaydım felaket buğu yapıyor.

Sorunu çözmek için pinlock yuvalarindaki plastigi çıkarabilirsin, pinlock alabilirsin, buğu önleyici var benzinliklerde ondan uygulayabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pinlock gibisi yok. 1.5 yıldır Nolan N86 kullanıyorum orjinal pinlock var, sıfır buğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimcu

Mt revenge kullanıyorum cam buğudan görünmüyor

İlginç. Hburada'dan pinlock almıştım. İnanın takmadim bile. Gram buhar yok.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Senin kaska uydumu peki varsa linki paylaşırmısın?
  • pin lock şart.
  • quote:

Dediğim gibi takmadim. Link aşağıda.
    http://www.hepsiburada.com/universal-pinlock-buharcami-p-OTAN080035
    Ben 30 tlye almıştım. Baya fiyati artmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

quote:

Dediğim gibi takmadim. Link aşağıda.
    http://www.hepsiburada.com/universal-pinlock-buharcami-p-OTAN080035
    Ben 30 tlye almıştım. Baya fiyati artmış.

Teşekkürler
  • herkes bir şey demiş bende sana bir fikir sunayım o zaman denendi ve işe yaradığı görüldü
    kaskın vizörünün iç kısmına çok olmamak kaydıyla bir iki damla bulaşık yıkamakta kullanılan fairy veya pril türü bir sıvı deterjan dök ve bunu kuru bir bulaşık süngeriyle vizörün iç tarafında her tarafa yedirecek şekilde dağıt ovalayarak yap ama bu işlemi hafifçe faydasını göreceksin

işe yarayıp yaramadığını görmek içinde işlem bittikten sonra vizörün iç kısmını hohla buhar olmadığını göreceksin dış kısmını hohladığında buhar yapar çünkü oraya sürmediğin için aradaki farkı görmen içinde bu deneyi yaparsın işlemin olup olmadığını anlamak için yani dış kısma sürme sakın yağmurda köpürürsün :)
    zaten dış kısımda buhar yapmıyor
    ben bu şekilde kullanıyorum sorun olmuyor
  • vizorü sök mutfağa götür limon kes vizöre iki taraftan sür dikkatlice ocakta yada elektrikli soba vb. yüksek sıcaklıkta kurut bikaç gün nemsiz odada beklet dene olmazsa sabunlu suyla temizlenir risksiz maliyetsiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neonxxl1001 N kullanıcısına yanıt
    İyi de bulanık olmaz mı limon artıkları, hadi bulaşık deterjanı duyduk elma kabuğu duyduk da, limon sürmek nedir.

• Sifir vizor gibi gostermiyor tabiki ama hic olmazsa bugu yapmiyor disinada yapinca yagmurda su kayip gidiyor isin sirri iyi isitmada. Az olursa dedigin gibi bulanik yapiyor oda bugudan fazla degil zaten her vizore olurmu bilmem bende ls2 kullanmaktayim
    Herkes bilmez bunlari bizde buyuklerimizden duyduk denedik uzun yol soforleri asil ustalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neonxxl1001 -- 10 Aralık 2016; 21:34:58 >
  • Bende 2 kask var Nolan N86 da kutudan pinlock çıkmıştı. sıfır buğu. Bir tane de HJC kaskım var geçen gün taktım, soğuk havada buğu yapıyor. pinlock takmak için delikleri yok ama universal olanlardan bir tane alıp yapıştırabilirim ya da bu havalarda Nolan ile devam.

• Hiç gerek yok limona , elmaya.

En sağlıklısı kask vizörüne takılan ya da yapışan ( nasıl olduğu önemli değil) bir buğu önleyici film takmak. Sonuçta can bu!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Pinlock gibisi yok. 1.5 yıldır Nolan N86 kullanıyorum orjinal pinlock var, sıfır buğu.

Bende de N86 var. Pinlock nasıl olduysa kask vizörünü çizdi.
    paraya kıyıp alamıyorum 60 euro diyorlar vizöre :)

Arkadaş çok pahalı be :)

Buğu için en güzeli pinlock başka yolu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Pinlock gibisi yok. 1.5 yıldır Nolan N86 kullanıyorum orjinal pinlock var, sıfır buğu.

Bende de N86 var. Pinlock nasıl olduysa kask vizörünü çizdi.
    paraya kıyıp alamıyorum 60 euro diyorlar vizöre :)

Arkadaş çok pahalı be :)

Buğu için en güzeli pinlock başka yolu yok

Bu ürünü denemeni tavsiye ederim..
    http://urun.n11.com/aksesuar/bugu-onleyici-kask-cam-filmi-raleri-fogstop-tum-kasklarla-uyumlu-P90291052

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin.ozsk -- 22 Aralık 2016; 9:23:21 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.