Şimdi Ara

KASK SEÇİMİ YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arai ve Shoei Arasında kaldım, Aslına bakılırsa tabikide arai herzaman daha bir gömlek üstündür lakin, istediğim renkler modeller mevcut değil,
    Shoei de ise renk alternatifi biraz daha fazla ve fiyat arai ye nispeten daha uygun.
    Sizce o limitlere çıkmışken araimi almalıyım, yada shoei ye kararmı vermeliyim?
    Birde AGV ve Nolan kasklar nasıldır? Arai ve Shoei ye nazaran fiyatları baya bir uygun.
    Şimdiden Teşekkür Ederim.

• Kaska acil ihtiyacın yoksa biraz beklemeni tavsiye ederim, lakin euro çok arttı 3 liraya geldi. Şimdi kask fiyatları almış başını gitmiştir. Sana tavsiyem kullanım amacını bilmiyorum ama birkere kapalı kask (full face) olmalı. Bu belirtmiş olduğun kaskların hepsi kaliteli kasklar bütçene hangisi daha uygun geliyorsa, model ve şekil olarak hangisini beyeniyorsan onu tercih et. Hepside kaliteli ve sharp testlerinde başarılı olmuş kask markaları.
  • Yazdığın kaskların hepsi iyi markalar ve motogp de kullanılıyorlar. 200km ile felan kaza yapmazsan o kaskların hepsi çok iyi iş görür bence
  • Shoei Hariç İkisinide Tercih Ederim
  • Arai ve Shoei ikisi de üst kalite kasklar. Desen varsın biraz daha kötü olsun ben Arai'yi seçerdim. Chaser kullanıyorum çok memnunum kaskımdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirabLe

Arai ve Shoei ikisi de üst kalite kasklar. Desen varsın biraz daha kötü olsun ben Arai'yi seçerdim. Chaser kullanıyorum çok memnunum kaskımdan.

aynen bende arai istiyorum akmışken bir kere alayım diyorum, lakin desenleri cidden kötü.. ama takılmıycam desene önemli olan sağlam olması..
  • Nolan n86 rapid kaskımdan gayet memnunum.tavsiye ederim...

• Ben Shoei yi araiden daha iyi sanıyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saydığın bütün markalar gayet iyidir koruma olarak bir sıkıntı yaratmaz hiçbiri. Paran varsa Arai derim ben.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.izlesene.com/video/kask-konusu/6888345

Kask Konusu

Birileri bi' kaç kelam etmiş zamanında.
  • Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim, Arai Chaser-V - Doohan TT kask aldım.. çok güzel memnunum herkesede tavsiye ederim.
    Sayygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.