Şimdi Ara

Kask Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
7.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    motosiklet forumlarında bunları yazmış olsanız hemen uyarı alır takiben forumdan atılırdınız. Çok kesin yargılarla cümleler kurmak sizin hatanız. 60km üzeri hızlarda da kazanın oluş şekline göre pekala da kurtulma hatta bir iki sıyrıkla bile atlatma şansı vardır. beni uyarmanıza neden olabilecek haklı bir sebep göremiyorum. motosiklet kazaları konumuz değil bu da bu konu ilgili son mesajımdır.
    not : 'kafanızdaki kaskın böyle parçalanmasını istemezsin' yazısı bana ait değildir. sanki destekliyor muşum gibi bana hitaben uyarı yazamazsınız.
  • Takma kafana sende haklısın motorsiklet forumlarında sadece kask sizi korumaz derler benim dediğim gibi kaskın bir anlam ifade etmesi için kevlar elbise sırtlık dizlik eldiven ve bot kulanmanız gerektiğini muhakkak belirtirler yoksa kask bir işinize yaramaz
    Fiberkarbon kaskın en güvenilir kask olduğunu herkes bilir ama bu forumdaki hiç kimse fiberkarbon kaskın yanlışlıkla elinizden düşürürseniz kaskınızı çöpe atın demez kapiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kask yaşatır sırtlık yürütür gençler...
    Kaskınızı takriben bel hizasından yere düşürürseniz Kaskınızın koruyuculuğu kalmaz içindeki yumuşak malzeme sertleşir. Yani o saatten sonra saksı ;)[ :(]
  • Hala kask alamadim. Ehliyeti alamadim daha :) ama bir kac hafta sonra amerikaya gidecegim , ordan daha kalitesini daha ucuza alabilirim sanirim degil mi? Ona gore tekrardan oneride bulunacak birileri var mi?
  • Shark speed-r Texas modelini almıştım.

sadece 2 ay oldu ben aldıgımda 700 tl idi. şimdi fiyatı 1000 küsür lira olmuş piyasa çok acayip
  • Kurdan dolayı fiyat çok fark etmiyor yurtdışında.Www.revzilla.com dan bakabilirsin usa fiyatlarına.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scorpion 2000r

• ikiside guzel kask.
  • ls2 ff351
  • marushin'i arastır
  • nolan n64 gemini yada Agv k3 gothic
  • adam 500 750 arasy demi? millet çin kasky falan koymu?.
    O fiyata alacaüyn kasklar üzmez seni rahat ol. He tavsiye olarak da, kullanmady?ym için veremeyece?im.
    ls2 kullanyyordum. Halada daha kullanyyorm güzel. MT Blade aldym yeni, ls2 den daha iyi oldu?unu anladym sessizlik konusu çok daha iyi.
    DAha kaliteli kasklary hiç bilmiyorum.
  • Nolan n86 ncomsuz olani 590 liraya 3 hafta once aldim tavsiye ederim harika kask.saganak yagmura yakalanip 70 km gitmek zorunda kaldim.donuma kadar islandim ama kask ne bugu yapti ne islandi.cok korktum basim islanicak diye ama gram su almadi.tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26_bbz_26 2 kullanıcısına yanıt
    Dediginiz modeli bulamadim. Mumkunse link atabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnrkl

burda var ama fiyatlar 600 üzeri. ben de n86 kullanıyorum tek geçerim çok iyi kasktır.
    http://www.motosuperstore.net/index.php?do=catalog%2Fresults&searchprice=asc&searchalpha=&type=catalog
  • Gonderdiginiz link calismadi ama simdi farkkettim bu Nolan kasklarindaki baglanti kayisin kilit sistemi D degilmis.
  • quote:

Google a nolan yazinca n86 yi kendi tamamamliyor. Nasi link bulamadiniz anlamadim. Aradiniz mi ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gonderdiginiz link calismadi ama simdi farkkettim bu Nolan kasklarindaki baglanti kayisin kilit sistemi D degilmis.

Evet d değil ve iyi ki de değil. D kilit kullanmak daha zor. Microlock daha pratik. D olsaydı almazdım.

• guvenlik acisindan D kilit oneriliyor . pratik o kadar onemli degil , en fazla 3-5 saniye ugrasacaksin. Nolan'da karar kilmistim ama kilit sistemi hakkinda tereddute dustum.
  • mtnrkl M kullanıcısına yanıt
    Düz renk AGV K5 modeline baktın mı? Fiyat olarak bütçene uygun ve güzel bir kask.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.