Bugün trafik sigortası yaptırdığım acenteye sordum. Kaskodan yaptırırsam trafik sigortasını etkilemeyeceğini söyledi fakat araç kaskonun 1. yılında kaza gördüğü için seneye kaskom 1500TL'den 2500TL'ye çıkabileceğini söyledi.2 yere sordum biri boyasız 700tl'ye hallederiz diğeri parça değişmesi lazım dedi.
Bir tanıdığım aracından teyp calındığı için sizin dediğiniz gibi seneye kasko yenilerken en uygun fiyatı veren firmanın bile 1.5 katı fazla yazmıştı sigorta şirketleri ama şikayet etti resüans a çünkü iki önceki sene bu para bu sene bu para diyemiyorlar belli bir katsayı var ve bu %20 yi aşamıyor.
Merhabalar tekrardan,
Trafik ve Kasko poliçeleri birbirinden bağımsız olup birbirini etkilemez.
Kendim yaptırırsam 700 TL civarı bir masraf çıkıyor. Kaskoya yaptırırsam yine o civarda bir fatura çıkacak. Bu sene kaskoya 1500TL ödedim. Yaş 27 ve ilk kaskom. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim ? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
3qzotix3
kullanıcısına yanıt
Burada tercih meselesi önemli olan,
Şahsen ben olsam sonuçta Kaskoyu böyle durumlar için yaptırıyorum 250 TL ve üzeri masraflarda kaskomu kullanırım, zaten Tek hasar koruma teminatı hasarsızlık indirimini koruyordur. Hasarsızlık indirimim olmayan 1.yılımda ise ve oluşan hasarın yaptırılmadan kullanıldığında araca zarar vermiyorsa bekler 1.yıl hasarsızlık indirimi hak eder ondan sonra Tek hasar koruma teminatını kullanarak kaskodan yaptırırdım. Aracı yaptırmadan önce fotoğraflarını çekip muhafaza eder aracı satarken de gösterirdim hocam.
3qzotix3
kullanıcısına yanıt
250 TL altı hasarlar zaten göcük düzeltme boyasız kaportma düzeltme vs oluyor zaten onlarıda bekletir, toplu halde tek bir seferde aracı götürüp bir şekilde hallederdim ben kaskodan :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme