Şimdi Ara

Kasko bu kadar pahalı olurmu??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir de şunu sormak istiyorum..Her sigorta şirketi için ödenecek olan primler aynımıdır..Örneğin A ve B Sigorta Şirketi aynı araç için farklı fiyat verirken neleri dikkate alır..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bocék -- 24 Aralık 2007; 17:41:40 >
  • defalarca bu konu konuşuldu böcek o konuları bulmanı tavsiye ederim
  • Bendede 1.6 motoru var 2000 model değerini 13.750 göstererek 1.300 küsür fiyat çektiler önceki sahibi yaptırmamış kasko felan banada biraz pahali geldi.
  • Öncelikle konuyu açan arkadaş için Peugeot 206 ve 306, Volkswagen Polo, Alfa Romeo gibi otomobil modelleri gençlerin tercih ettiği ve kaza yüzdesi en fazla olan araçlar olduğu için sigorta şirketlerinin bu araçlara verdikleri fiyatlar yüksek.

bunun dışında kasko yaptırırken sigortam.net gibi internet sistemlerini tercih etmemeniz menfaatiniz gereğidir. Acentelerle,internetten aldığınız fiyatları karşılaştırırsanız daha iyi anlarsınız. Daha iyi hizmet alabilmeniz için acentelerden kasko yaptırın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oluşumbilgi

Yukarlarda biryerlerde Subarı isimli katılımcı arkadaşın yaptığı yorumlara kesinlikle katılmadığımı belirtmek istiyorum. Olamaz böyle birşey. Tam yurdum insanı örneği.

Kaskocu musunuz? Niye Banlıyorsunuz?
    Adam ne güzel yazmış. Küfür mü etmiş? Yoksa birilerinin menfaatine mi dokunmuş?
    Güzel ve en azından değişik bir bakış açısı.

Buradan SUBARU arkadaşımıza teşekkür ederim değerli yorumları için.

• 206,2006 model dizel feline 1100 ytl ye full kasko yaptırdım.aksigortadan..anahtarına kadar ne ararsanız war
  • Malesef bende gecen yıl 2004 seat ibizam ıcın 1180 YTL odedım subatta yıne yapıcam malesef kac cıkacak kım bılır.
  • bir ay önce imzamdaki aracıma başak sigortadan %30 hasarsızlık indirimli 630 ytl ye full kasko yaptırdım.Ama aynı araca
    aksigorta 870 ytl istedi.Teminatları nerdeyse aynı idi.Şirketten şirkete fark var yani
  • ya arkadaşlar birşey sormak istiyorum
    diyorum ki heryıl heryıl kasko geldi şuydu buydu diye uğraşmasamda 2-3 yıllık yaptırsam kaskoyu yaparlarmı acaba
    hersene zaten yaptırıyoruz 3 yıllık yaptırsakta bununla uğraşmasak olmazmı
    yaparlarmı sizce ?
  • bide olaya şu acıdan bakın siz hep 15-16 binlik araçları demişsiniz adam 100 bin ytl veriyo aracına kaza yaptığını yada vurduklarını düşünün bi araba barası servise vermektense
  • kasko değeri : 33.800 YTL
    euroka-garanti sigorta: 1.190 YTL... 40 ytl geri ödeme: 1150 ytl ::: full kasko::: sigortam.net...
    8 eşit taksit....

hasarsızlık indirimi % sıfır....
    2006 astra cdti elegance

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 6 Ocak 2008; 16:28:19 >
  • 1.4 HDI 2004 pug . Garanti sigorta 585 ytl peşin,full. Peki bu niye bu kadar ucuz? 10. ayda yaptırdım.
  • 2007 simbıl 580/8 taksit süper mi full mü her neyse koç allianz.%30 hasarsızlık.seneye daha ekonomiğini mi yaptırsam diye düşünüyorum ama en ekonomiği bile 400.değer mi? sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pekda -- 8 Ocak 2008; 21:48:51 >
  • merhabalar
    kasko ile ilgili bişi sormak istiyorum
    bankadan krediyle (10binlira) sıfır araba almak istiyorum
    bankdan kaskolu deniyor!
    bu nedemek
    yani ben kasko için para ödemeyecek miyim?
    satıcı bize 1200lira daha kasko için ödeyeceksiniz dedi de!
    hangisi doğru araba 2008 model sıfır symbol ya da accent era oalcak!

yrdımcı olursanız sevnirim
  • Bankalar kredi verdikleri araçlara kasko yaparlar. Kasko için ayrıca para ödeyeceksin elbette.
  • quote:

Orjinalden alıntı: liberti

Bankalar kredi verdikleri araçlara kasko yaparlar. Kasko için ayrıca para ödeyeceksin elbette.

peki mtv yi arabayı aldığımız yer oduyor mu?

ya da bir arkadaş demiş ki bankadan kaskolu yaparsan faiz oranı 1.25 ise 1.30 olur diyor
    yani faiz oranı değişerek kaskoyu da ödemiş mi oluyorum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yazacak

peki mtv yi arabayı aldığımız yer oduyor mu?

ya da bir arkadaş demiş ki bankadan kaskolu yaparsan faiz oranı 1.25 ise 1.30 olur diyor
    yani faiz oranı değişerek kaskoyu da ödemiş mi oluyorum?

Ocak ayı içerisinde aldıysan ilk taksit ödenir.

Bankadan kaskolu araçlar için uygulama şu şekilde. Bankalar kendilerinden kasko yaptıran müşterilerinin faiz oranlarında %0,5 gibi cüzi bir indirim yapıyorlar. Kredinde küçük bir indirim oluyor. Onun dışında kasko bedelini taksitler halinde bankaya ayrıca ödüyorsun. Bunun dışında dediğin gibi bir uygulama ben duymadım.
  • normalde anadolu sigortanın koskonun içindeki değerler yüksek olur.bu nun neticesi de ödeyeceğiniz pirim de fazla olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.