Merhaba bir konu hakkında değerli bilgilerinize ihtiyacım var. Aracımla kaza yaptım karşı taraf %75 hatalı bulundu. Poliçemde anlaşmalı özel servis yazdığı için aracı ilk önce özel servise bıraktık fakat özel servis ekaper geldikten sonra bize olan tavrı değişti sorularımıza isteksiz cevap vermeleri ilk sineye çektim ama ekspere gönderdiği parça listesinde patlamış olan emniyet kemerleri vb parçalar olmayınca hem Eksperden hemde Sigorta şirketinden onay alarak aracı yetkili servise çektirdim. Poliçemde eğer aracı Anlaşmalı özel servisde değilde başka bir servisde yaptırırsam fatura tutarından %20 tenzili muafiyet var. Şimdi yetkili servis Ekspere listeyi atmış tutarda %12 iskonto ile 688.000TL KDV dahil ama Eksper ön raporunda yetkili servisin verdiği listeyi %50 ila %67 iskonto ile 310.000 KDV hariç yazmış parçalara başka yerden fiyat almış olabilir mi. İşleyiş hakkında bilgisi ya da tecrübesi olanlar bilgilendire bilirlerse çok mutlu olurum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme