Şimdi Ara

Kasko lastik hasarını karşılar mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir çivi ile lastiği çöpe atıyor forumdakiler sanırım. Hiçbir şey olmaz gidip yama yaptırın. RFT lastik zaten çakamamış belli

Bir çivi için lastik değiştiren zengin arkadaşlar helal olsun size
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Kasko şirketimle konuştum kloz olarak mini onarım paketim varmış fakat lastikleri kapsamıyormuş. Lastikler run flat olduğu için tek seçeneğim yenisini almak :(
  • Rft lastikse teki 1000 çifti 2000 tl. Şerefsizlik resmen. Ayrıca büyük korkaklık. Yiyorsa yüzleş adamla. Pısırık herif. Evde karısından dayak yiyenler bunlar işte.
  • Kaskodan temin edebilirsiniz yine, sadece kloz olmadığı için mini onarım kapsamına girmez, hasarsızlığı etkiler. Bazı firmalar beyan verdiğinizde işlemi yapıyor, yapmazsa da karakola gidip konuyla ilgili tutanak tutturuyorsunuz.
  • Geçmiş olsun. Beteri de olabilir o çivi ile sağ arkadan başlayıp öne kadar yardırabilirdi. Allah esirgesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: system.gc

Kasko şirketimle konuştum kloz olarak mini onarım paketim varmış fakat lastikleri kapsamıyormuş. Lastikler run flat olduğu için tek seçeneğim yenisini almak :(
    Jant sürtmesini de kapsamıyor bilginiz olsun, ek teminat olarak yenilemede talep edebilirsiniz. %50 muafiyetli vs kloz ekletilebiliyor. Akü, lastik değişimleri için. Örnek 400 TL'ye değişti lastik, 200 TL'sini siz ödüyorsunuz 200 TL'sini kasko şirketi ödüyor. Ama kullanıma bağlı yıpranmaları ödemez diye düşünüyorum, sizin başınıza gelen gibi maddi hasarlı bir vaka olması lazım. Bunu yapanı görsem kafasını kaputa sıkıştırırdım.
  • arabayı çizse daha az hasar verirdi rft lastikler çok pahalı 2bin tl zarar :S şimdi çiziklere boyasız çözüm buluyorlar 500 1000 tl arası
  • kasko devreye girer sanırım ama türkiye'de tramer'de mini onarım ibaresine bile pert muamelesi yapılıyor. lastik değiştirdim dersiniz neden değiştirdin yoksa sağ ön tekerden arabayı bir yere mi gömdün diye sorarlar

ya tamir ettirin, ya da değiştirin. ama tramer'e yansımasın derim.
  • İbizada sabah mahmurluğu birde simit kemireceğim derken 15-20 km hızla araç bir anda ortadaki refüje çarptı anında çevirdim ama lastiği yardık tabiki. lastikçiden bir lastik aldım taktırdım eski lastiğin yarık halinin ve araç plakasının aynı anda gözktüğü bir fotoyu kaskı firmasına attım faturayla.

en son tramerde 105 lira lastik yazıyordu.(o zamanlar baya ucuzmuş lastikler.)
  • Adorer kullanıcısına yanıt
    Yanaktan saplanınca malesef değişiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.