Şimdi Ara

Kasko ödemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özet geçecek olursam 19/10/2013 tarihinde hasarlı bir trafik kazası yaptım. Aracım eksper raporuna göre perte çıktı.Kasko şirketi de ray sigorta.Aracımın pert halinin satımı için, ihale ile 10600 TL bedelle bir otomotiv firmasına yetki vermişler.Benim imzaladığım mutabakatname 13400 TL.Merak ettiğim konu ise ben aracın devrini 10600 TL ile yaptıktan sonra 2800TL'lik kısmı Sigorta şirketinden alma konusunuda tereddütlerim var. Daha önce böyle bir olayla karşılaşan arkadaş varsa bilgilerini paylaşabilirmi?Başka bir arkadaşım perte çıkan aracı için kasko şirketine vekaletname vermiş.Kasko şirketi benden böyle bir talepte bulunmadı.Pazartesi devir işlemi var ve ben çok karasızım.Yorumlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: liptak

Özet geçecek olursam 19/10/2013 tarihinde hasarlı bir trafik kazası yaptım. Aracım eksper raporuna göre perte çıktı.Kasko şirketi de ray sigorta.Aracımın pert halinin satımı için, ihale ile 10600 TL bedelle bir otomotiv firmasına yetki vermişler.Benim imzaladığım mutabakatname 13400 TL.Merak ettiğim konu ise ben aracın devrini 10600 TL ile yaptıktan sonra 2800TL'lik kısmı Sigorta şirketinden alma konusunuda tereddütlerim var. Daha önce böyle bir olayla karşılaşan arkadaş varsa bilgilerini paylaşabilirmi?Başka bir arkadaşım perte çıkan aracı için kasko şirketine vekaletname vermiş.Kasko şirketi benden böyle bir talepte bulunmadı.Pazartesi devir işlemi var ve ben çok karasızım.Yorumlarınızı bekliyorum

Vekaletname istemedilerse satışı gelip sizin vermenizi isteyebilirler.Benimde aracım pert oldu kazadan 17gün sonra parayı aldım, kalan parayı da verirler merak etme.Yalnız anlamadığım sizi neden bekletiyorlar biz bunu satacağız falan diye.Ben vekaleti verdikten 3-4 gün sonra para yatmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: heaw42

quote:

Orijinalden alıntı: liptak

Özet geçecek olursam 19/10/2013 tarihinde hasarlı bir trafik kazası yaptım. Aracım eksper raporuna göre perte çıktı.Kasko şirketi de ray sigorta.Aracımın pert halinin satımı için, ihale ile 10600 TL bedelle bir otomotiv firmasına yetki vermişler.Benim imzaladığım mutabakatname 13400 TL.Merak ettiğim konu ise ben aracın devrini 10600 TL ile yaptıktan sonra 2800TL'lik kısmı Sigorta şirketinden alma konusunuda tereddütlerim var. Daha önce böyle bir olayla karşılaşan arkadaş varsa bilgilerini paylaşabilirmi?Başka bir arkadaşım perte çıkan aracı için kasko şirketine vekaletname vermiş.Kasko şirketi benden böyle bir talepte bulunmadı.Pazartesi devir işlemi var ve ben çok karasızım.Yorumlarınızı bekliyorum

Vekaletname istemedilerse satışı gelip sizin vermenizi isteyebilirler.Benimde aracım pert oldu kazadan 17gün sonra parayı aldım, kalan parayı da verirler merak etme.Yalnız anlamadığım sizi neden bekletiyorlar biz bunu satacağız falan diye.Ben vekaleti verdikten 3-4 gün sonra para yatmıştı

Zaten aracın satışını vekaletname istenmediği için direk benim yapacağım.Bekletme yok aslında mutabakatname imzalandıktan sonra 5 iş günü içerisinde aracın devredilmesi gerektiği söylendi bana.Arabayaı alacak kişide beni aradı.Ben arada kalan 2800 TL konusunda emin değildim.Umarım sorun çıkmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.