quote:Orijinalden alıntı: baybars_ sorun çıkabilir çarptığınız araç sürücüsüyle anlaşın formu 3-4 hatta bir hafta sonraki tarihle doldurun Bu daha büyük bir şaibe olur.
quote:Orijinalden alıntı: Caipirinha quote:Orijinalden alıntı: baybars_ sorun çıkabilir çarptığınız araç sürücüsüyle anlaşın formu 3-4 hatta bir hafta sonraki tarihle doldurun Bu daha büyük bir şaibe olur. Siz gerçekleri yaparsanız haklısınız zaten her türlü siz kazanırsınız . Zaman geçirip yaparsanız zaman farkından sigortaya koz vcermiş olursunuz. Caiprinha S60 R resmin gitmiş nerdesin yahu ? İmzanda kalkmış
quote:Orijinalden alıntı: Bugrahan27 quote:Orijinalden alıntı: Caipirinha quote:Orijinalden alıntı: baybars_ sorun çıkabilir çarptığınız araç sürücüsüyle anlaşın formu 3-4 hatta bir hafta sonraki tarihle doldurun Bu daha büyük bir şaibe olur. Siz gerçekleri yaparsanız haklısınız zaten her türlü siz kazanırsınız . Zaman geçirip yaparsanız zaman farkından sigortaya koz vcermiş olursunuz. Caiprinha S60 R resmin gitmiş nerdesin yahu ? İmzanda kalkmış 7 gün ban yedim, bir döndüm gitmiş bende anlamadım, yeni imza yapayım dur
quote:Orijinalden alıntı: Caipirinha quote:Orijinalden alıntı: Bugrahan27 quote:Orijinalden alıntı: Caipirinha quote:Orijinalden alıntı: baybars_ sorun çıkabilir çarptığınız araç sürücüsüyle anlaşın formu 3-4 hatta bir hafta sonraki tarihle doldurun Bu daha büyük bir şaibe olur. Siz gerçekleri yaparsanız haklısınız zaten her türlü siz kazanırsınız . Zaman geçirip yaparsanız zaman farkından sigortaya koz vcermiş olursunuz. Caiprinha S60 R resmin gitmiş nerdesin yahu ? İmzanda kalkmış 7 gün ban yedim, bir döndüm gitmiş bende anlamadım, yeni imza yapayım dur Uzun ban yemişsin yap tabi imzanı Sen doğru yoldan şaşma gerçekleri yap sigorta mecbur vermeye poliçen var çünkü
quote:Orijinalden alıntı: Caipirinha Test Test onaylandı chipli S60 R eski yerini aldı Koç 2009 girişde